Horoscop Leu decembrie 2017

Horoscopul Leului din decembrie 2017 are drept orientări de baza o abordare spontană, pozitivă, năvalnică a existenței, moderată de concentrarea asupra căminului, locuinței. Viața sentimentală este extrem de norocoasă, auspicioasă, promițătoare, și cea profesională are de câștigat din urma inspirației, spiritului creativ.

Horoscop Leu decembrie 2017 - Previziuni generale


Copilul din interiorul tău se trezește la viață, are chef de joacă și te poartă spre o creativitate efervescentă, neastâmpărată, de care nu ai cum să profiți decât cu condiția să-i urmezi cursul sinuos și să-i identifici din mers trendurile favorabile.

Ce-i drept, atitudinea ta jucăușă nu poate fi împinsă până în pânzele albe, întrucât ești preocupat mai mult decât de obicei de casă și familie. Pari să te dedici unor proiecte și activități domestice, să fii protector față de oamenii îndrăgiți, să te străduiești să le asiguri siguranța, inclusiv din punct de vedere material.
Horoscop decembrie 2017 Leu

Aceștia se bazează pe ține, dar este necesar să-ți ții în frâu pornirea de a le impune niște decizii, a le controla prea strict viața. Te simți îndemnat să investești în casă, să o redecorezi, poate și în vederea sărbătorilor de iarnă.

Inclinatia de a te lăsa în voia unei dispoziții sprințare se intensifică în ultima decadă a lunii. Foarte sociabil și prietenos, îți pui în valoare simțul umorului și pui la punct, cu inventivitate, planuri insolite pentru petrecerile de Crăciun și Anul Nou.

Horoscop Leu noiembrie 2017

Luna plină ivită pe 3 decembrie 2017 în Gemeni îți infuzează dorința de a fi cât mai mult timp printre oameni. Ai grijă, totuși, să rămâi să fii tu însuți, să nu-ți sacrifici autenticitatea numai pentru a te face placut altora.

In data de 18 decembrie 2017, Luna nouă din Săgetător te îmboldește să te înalți cât mai sus pe aripile inspirației, creativității. Un șir de evenimente sociale îți trezesc interesul, riscă să-ți consume o grămadă de energie. Poate că este mai indicat să amâni deocamdată plăceri ispititoare pentru a duce la bun sfârșit un proiect creativ.

Horoscop Leu decembrie 2017 - Dragoste și cuplu


Dragostea plutește în aer chiar de la începutul lunii și continuă să-ți fie norocoasă de Crăciun și Revelion. Treci printr-una din cele mai auspicioase perioade ale anului în viața amoroasă. Dacă ești solitar, ai ocazia să infiripezi o legătură de cuplu cu cineva care pare să alunge orice urmă de plictiseală, monotonie din existența ta, să îți deschidă ochii asupra unor minuni nebănuite ale lumii și traiului tău.

Daca pierzi ori nu întâlnești această ocazie, în ultima parte a anului, ai oportunitatea să închegi o idilă cu o persoană mai tânără sau străbătută de o clocotitoare energie tinerească, cunoscută în cercul tău social.

In caz că ai un partener, conexiunea cu acesta se întărește, se vitalizează. Sfârșitul anului vă inspiră să vă treceți în revistă evenimentele fericite trecute din cuplu și să vă faceți planuri ambițioase pentru 2018!

Horoscop Leu decembrie 2017 - Muncă și bani


Efluviile inspirației te sprijină și în muncă. Poți avea rezultate excelente în sarcini, proecte creative, numai dacă reușești să nu te lași distrat de atmosfera festivă din luna asta și să te focalizezi cu dârzenie pe ce ai de facut.

Horoscop Leu 2018
Horoscop Leu decembrie 2017 Horoscop Leu decembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 25, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.