Horoscop Pești decembrie 2017

Potrivit horoscopului Peștilor din decembrie 2017, activitatea socială îți este favorabilă cu condiția de a-ți pune în valoare cu limpezime adevăratul sine. Te poți simți și ești încurajat să îți dezvălui dimensiuni inedite ale existenței, profiți de stabilitate în dragoste și de oportunități în muncă.

Horoscop Pești decembrie 2017 - Previziuni generale


Deși ai o viață socială dinamică, ce-ți permite să-ți pui la punct noi alianțe, parteneriate, în vederea atingerii țelurilor tale, unii oameni îți pot pune câteodată la îndoială meritele, te pot vedea într-o oglindă distorsionată, interpretându-ți greșit intențiile, gesturile. Din fericire, acest aspect este înlăturat înainte de Crăciun, având astfel posibilitatea să fii din nou un personaj pozitiv pe scena vieții tale!

De altfel, în ultimele două decade ale lunii, ești extrem de entuziasmat față de oportunitățile pe care ți le rezervă traiul de zi cu zi. Nu poți sta locului, nu te complaci în pasivitate, râvnești să treci prin experiențe, aventuri incitante, să-ți extinzi cunoașterea și activitățile, să descoperi noi fațete ale lumii.
Horoscop decembrie 2017 Pești

Tocmai de aceea, există posibilitatea să pleci într-o călătorie, să fii departe de casă cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Pe de altă parte, ți se recomandă să-ți ții în frâu impulsivitatea, nervozitatea atunci când ești contrazis sau când cineva nu-ți aprobă demersurile principale.

Ziua de 3 decembrie 2017 stă sub semnul a trei evenimente astrale: trigonul lui Jupiter cu Neptun, cuadratul dintre Soare și Neptun, și Luna plină din Gemeni. Eventuala nevoie de a evada din mijlocul responsabilităților tale, inclusiv celor familiale, este alungată de bunăvoința, simpatia, empatia celor din jurul tău și de împrejurări în care norocul te însoțește mai mult decât ți-ai fi putut imagina vreodată.

Horoscop Pești noiembrie 2017

Pari să conștientizezi că, uneori, ți-ai neglijat familia, persoanele îndrăgite întrucât te-ai concentrat cu o prea fierbinte ambiție spre obiective profesionale și/sau sociale. Poți găsi o cale de mijloc, ce-ți permite să împletești armonios cele două, trei aspecte esențiale ale vietii...

Horoscop Pești decembrie 2017 - Dragoste și cuplu


Viața sentimentală se înalță deasupra superficialității, iluziilor, își caută un fundament solid. Poți fi atras într-o idilă cu o persoană stabilă, care îți infuzează încredere în tine însuți și în valorile tale, și se bucură de succese în carieră sau în societate, întâlnită mai ales în sfera ta profesională ori în principalul tău domeniu ocupational.

In caz că ești parte a unui cuplu, tinzi să te focalizezi împreună cu partenerul tău pe un proiect având menirea să va mărească stabilitatea, poate unul legat de o casă. Oricum, vă bazați unul pe celălalt, pe fidelitatea reciprocă și vă apreciați cu obiectivitate viitorul comun.

Horoscop Pești decembrie 2017 - Muncă și bani 


La serviciu, pare să se instaureze o atmosferă de cordialitate, umbrită câteodată de neînțelegeri, defecte de comunicare cu câțiva colegi. Ai un impact pozitiv asupra șefilor, așa că poți obține cu ușurință o mărire salarială, mai cu seamă la începutul și spre sfârșitul lunii. Venus îți făgăduiește împliniri însemnate în special dacă ești un om de afaceri, un antreprenor, lucrezi în relațiile cu publicul sau într-un domeniu asociat cu arta, frumusetea.

Pe 18 decembrie 2017, Luna nouă găzduită de Săgetător îți deschide oportunități legate de jobul actual sau către înscrierea pe un alt traseu al carierei. Dorești din toată inima să ai parte de o schimbare hotărâtoare în zona profesională, însă se impune să-ți ții sub control graba, astfel încât să iei cele mai bune decizii.

In ultima decadă a lui decembrie 2017, interacțiunea cu colaboratorii, colegii, inclusiv cu cei care păreau să-ți fie potrivnici, câștigă în armonie. Ai capacitatea să-ți asumi o imagine de ansamblu a vieții profesionale și, astfel, să-ți trasezi planuri pe termen lung în acest sens. Poți avea o discuție importantă cu un șef sau cu o persoană influentă.

Horoscop Pești 2018
Horoscop Pești decembrie 2017 Horoscop Pești decembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 24, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.