Horoscop Peşti noiembrie 2017

În horoscopul noiembrie 2017, Peştii beneficiază de ocazii neobişnuite, surprinzătoare de a se bucura de succese, a călători şi a se evidenţia, şi reuşesc, uneori cu eforturi, să îşi ajusteze visele, fantezia, cu imaginaţia, inclusiv în interacţiunea socială. Viaţa sentimentală se nutreşte şi înfloreşte prin desprinderea de locuri şi circumstanţe comune, iar cea profesională tinde să fie fertilă, marcată de realizări notabile.


Horoscop Peşti noiembrie 2017 - Previziuni generale 


Înarmat cu pragmatism, simţ practic, eşti pe cale să-ţi atingi obiectivele esenţiale, să afli calea cea mai eficientă, mai scurtă de a ţi le materializa. Deşi, în ochii altora, visele tale sunt iluzorii, fanteziste, ştii cât se poate de bine ce ai de făcut pentru a ţi le împlini. Poţi face o călătorie imaginară în viitor pentru a-ţi dezvălui soluţiile unor probleme actuale. De fapt, călătoriile sunt la ordinea zilei, ţi se înlesneşte vizitarea unor tărâmuri îndepărtate sau chiar stabilirea şi o slujbă pe acolo.

Oricum, nu mai eşti satisfăcut de viaţa de zi cu zi, de monotonie şi rutină. Eşti gata să te îmbarci pe un traseu insolit, neobişnuit al vieţii, însă trebuie să ai grijă să nu te laşi în voia impulsivităţii din acest motiv, şi să iei decizii prea pripite în acest sens. Nu este nevoie să îţi asumi prea multe riscuri într-o astfel de direcţie întrucât, vrând-nevrând, ai prilejul să întâlneşti circumstanţe şi persoane ieşite din comun, în stare să dea, peste noapte, o turnură inimaginabilă până acum a destinului tău.
Horoscop noiembrie 2017 Peşti

În ultima decadă a lunii, Neptun te sprijină să îţi evaluezi cu luciditate forţele, impactul asupra celorlalţi. Eşti inspirat să te aşezi în cea mai favorabilă lumina, să îţi scoţi la iveală calităţile, atuurile personale.

Evenimentele astrologice anterioare sunt condimentate de altele, de o mai mică amploare...

Pe 3 noiembrie 2017, Soarele în trigon cu Neptun îţi înflăcărează imaginaţia, îţi permite să ai o mare realizare într-o întreprindere artistică. Ţi se recomandă să nu te implici în negocieri sau acţiuni serioase, întrucât ai înclinaţia să fii cu capul în nori, să visezi cu ochii deschişi.

Horoscop octombrie 2017

Luna plină ivită în data de 4 noiembrie 2017 în Taur te aduce cu picioarele pe pământ, îţi indică cum să îţi echilibrezi fantezia cu realitatea. Se pune accentul pe detaliile, chestiunile de amănunt ale obligaţiilor şi demersurilor tale.

Cuadratul dintre Mercur şi Neptun din 11 noiembrie 2017 îţi pune în faţă o grămadă de alternative în luarea unei decizii importante. În acest context astral, este bine ţii cont de zicala romană "Festina lente," adică să te grăbeşti încet. Dacă te simţi confuz, dezorientat, mai amână o zi, două, o hotărâre decisivă pe termen lung.

13 noiembrie 2017 este o altă zi de rău augur pentru angajarea în activităţi ce-ţi pun la încercare responsabilitatea. Mercur în cuadrat cu Neptun te ispiteşte iarăşi să-ţi confunzi iluziile cu realitatea, să pici într-o groapă în vreme ce îţi ţintuieşti ochii către cer. Pe de altă parte, eşti foarte sensibil faţă de remarcilor altor oameni, fiind predispus să crezi că aceştia se iau de tine din orice motiv, fără vreo cauză anume!

În curând, pe diane.ro: Horoscop Peşti 2018

Venus se poziţionează pe 16 noiembrie 2017 în trigon cu Neptun, aşa că îţi este mai uşor să îi abordezi pe oameni, să le detectezi lipsa de sinceritate. Cu toate astea, înţelegi intuitiv care sunt problemele unor prieteni, unor oameni apropiaţi, şi eşti gata să îi ajuţi, chiar şi în spatele anonimităţii.

Luna nouă, răsărită pe 18 noiembrie 2017 în Scorpion atentează şi ea să-ţi răpească simţul realităţii, să te ademenească cu o Fata Morgana în deşertul traiului cotidian. Nu îţi clădi idealuri înalte fără să te asiguri că au un fundament solid, dar nici nu-ţi îngrădi aspiraţiile până la a te limita la o viaţă anostă!

Horoscop Peşti noiembrie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea nu se simte bine în cadrul sărac, în rama prea limitată a traiului zilnic, îşi caută împlinirea şi autenticitatea în peisaje şi conjuncturi înnoitoare, improspătătoare. Dacă eşti parte a unui cuplu, simţi nevoia şi ai oportunitatea să pleci împreună cu persoana iubită pe alte meleaguri sau să ocoleşti, împreună cu ea, cărările bătătorite ale existenţei. Poţi să o surprinzi sau ca ea să te surprindă prin gesturi şi fapte spontane, având menirea de a vă învigora ataşamentul reciproc. Dacă eşti solitar, ai şansa să înfiripezi o poveste de dragoste cu cineva special, pe care îl ştiai mai demult fără să-i bănuieşti forţa atractivă ori cu o persoană învăluită de un farmec deosebit, cunoscută de-a lungul unei călătorii sau sosită recent din străinătate.

Horoscop Peşti noiembrie 2017 - Muncă şi bani 


Activitatea profesională are de câştigat în urma comunicării intense, deschise cu colaboratorii, colegii, şefii, a unor numeroase ocazii de a străluci, a-ţi pune în lumină expertiza, competenţa. Ai o viziune de ansamblu, atotcuprinzătoare asupra carierei tale, a parcursului său, ştiind care sunt cele mai bune strategii de a ţi-o optimiza. Un şir de evenimente sociale par să se interfereze cu sfera ta profesională, netezindu-ţi drumul spre realizări importante.

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul noiembrie 2017
Horoscop Peşti noiembrie 2017 Horoscop Peşti noiembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 21, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.