Aspecte astrologice în horoscopul noiembrie 2017

Aspectele astrologice marcante în horoscopul noiembrie 2017 sunt tranzitul lui Mercur şi al Soarelui în Săgetător, cel al lui Venus în Scorpion şi ieşirea lui Neptun din mişcarea retrogradă în Peşti. Luna plină este amplasată în Taur, iar Luna nouă se poziţionează în Scorpion.

Scorpionii îşi afirmă cu uşurinţă personalitatea şi interesele, se eliberează de iluzii în dragoste, îşi clarifică şi îşi promovează cu succes demersurile financiare.

Nativii din Săgetător preferă să îşi aşeze viaţa sentimentală într-un con de penumbră, dar strălucesc în sfera socială şi personală prin farmec şi diplomaţie.

Horoscopul Capricornului anunţă o relativă însingurare, prielnică meditaţiei şi pregătirii unor acţiuni îndrăzneţe în viitorul apropiat, ce nu exclude o comunicare fructuoasă cu cei din jur, precum şi interferenţa amorului cu amiciţia.

Vărsătorul profită din întărirea relaţiilor de prietenie, se desprinde de visuri iluzorii în plan financiar, şi dă dovadă de o sporită maturitate în viaţa amoroasă.
Astrologie horoscop noiembrie 2017

Cei născuţi în Peşti sunt favorizaţi în carieră, îşi optimizează imaginea personală, şi îşi împrospătează ori reinventează dragostea.

Berbecii tind să îşi aprofundeze conexiunile de cuplu, îşi lărgesc semnificativ sfera de influenţă şi persepectiva asupra existenţei, se dezbară de influenţele unui trecut păgubos.

În horoscopul Taurului predomină oportunităţi ţinând de parteneriate, inclusiv în domeniul financiar, tendinţa echilibrării, stabilizării vieţii sentimentale, şi recâştigarea unor certitudini în legăturile de prietenie.

Gemenii se remarcă prin intensa lor interacţiune socială şi beneficiile extrase din asocieri, înclină să-şi estimeze cu seriozitate relaţiile de cuplu, şi îşi limpezesc obiectivele şi conjuncturile din plan profesional.

Nativii din Rac au parte de oportunităţi deosebite în dragoste, îşi armonizează relaţiile cu familia şi par să-şi limpezească nişte speranţe asociate cu o călătorie sau un demers în străinătate.

Leul are o poftă nemaipomenită de a degusta plăcerile existenţei, profită de un plus de spontaneitate şi incitare în amor, fără a se lasă purtat pe panta superficialităţii.

Fecioara îşi asumă o perspectivă matură, poate chiar conservatoare despre viaţă, îşi reclădeşte, fortifică legăturile cu familia, şi beneficiază de o comunicare sensibilă, intuitivă, armonioasă în plan sentimental.

Pentru Balanţă, se întrezăresc circumstanţe propice în activitatea socială, o relaţionare strânsă şi profitabilă cu cei din preajmă, oportunităţi în întreprinderile financiare, şi o viaţă amoroasă conectată cu un spirit practic sau realist.

Horoscop octombrie 2017: Toate zodiile

- 3 noiembrie 2017: Venus (în Balanţă) în sextil cu Saturn (în Săgetător)

- 3 noiembrie 2017: Trigon între Soare (în Scorpion) şi Neptun (în Peşti)

- 4 noiembrie 2017: Opoziţie a lui Venus (în Balanţă) cu Uranus (în Berbec)

- 4 noiembrie 2017: Luna plină în Taur

- 5 noiembrie 2017: Mercur intră în Săgetător

- 7 noiembrie 2017: Venus îşi începe tranzitul în Scorpion

- 9 noiembrie 2017: Soarele (în Scorpion) în sextil cu Pluton (în Capricorn)

- 11 noiembrie 2017: Trigon între Saturn (în Săgetător) şi Uranus (în Berbec)

- 13 noiembrie 2017: Cuadrat al lui Mercur (în Săgetător) cu Neptun (în Peşti)

- 16 noiembrie 2017: Venus (în Scorpion) în trigon cu Neptun (în Peşti)

- 17 noiembrie 2017: Mercur (în Săgetător) în sextil cu Marte (în Fecioară)

- 18 noiembrie 2017: Luna nouă în Scorpion

- 19 noiembrie 2017: Cuadrat între Marte (în Fecioară) şi Pluton (în Capricorn)

- 21 noiembrie 2017: Sextil al lui Venus (în Scorpion) cu Pluton (în Capricorn)

- 22 noiembrie 2017: Soarele pătrunde în zona astrologică a Săgetătorului

- 22 noiembrie 2017: Neptun redevine direct în Peşti

- 25 noiembrie 2017: Mercur (în Săgetător) în trigon cu Uranus (în Berbec)

- 28 noiembrie 2017: Conjuncţie între Mercur (în Săgetător) şi Saturn (în Săgetător)


În curând pe Blogul Dianei: Horoscop detaliat noiembrie 2017 pentru fiecare zodie în parte!
Aspecte astrologice în horoscopul noiembrie 2017 Aspecte astrologice în horoscopul noiembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 08, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.