Horoscop Berbec 2018

Horoscopul Berbecului 2018 anticipează o navigare calmă, mai puţin marcată de surprize, pe apele destinului tău, o împrospătare a vieţii de natură spirituală şi, spre sfârşitul anului, sporite şanse de a călători şi a obţine beneficii ţinând de studii. Dragostea este învolburată de senzualitate, necesită câteodată un plus de răbdare şi dăruire, activitatea profesională te solicită într-un grad mai mare dar îţi făgăduieşte împliniri remarcabile, iar demersurile financiare îţi sunt caracterizate de o imprevizibilitate oscilând între noroc şi ghinion.


Horoscop Berbec 2018 - Predicţii generale 


Uranus, prezent în zodia ta din 2010, pare să-şi domolească tendinţa de a produce schimbări de mare amploare în existenţa ta pe măsură ce se apropie de graniţa cu Taurul. Probabil că ai fost nevoit să înveţi în decursul acestor ani cum să îţi calci peste inima individualităţii specifice Berbecului, şi să iei mai mult în seamă opiniile şi ideile celor din jurul tău. Oricum, până la jumătatea lunii mai, mai poţi fi pus la încercare de unele, mai rare, întorsături ale destinului generate de imprevizibilul Uranus.

Neptun adastă în zona subconştientă a semnului tău zodiacal, punându-te în gardă faţă de pericolul de a-ţi interpreta eronat semnalele discrete transmise din regiunea obscură a universului tău interior.

Jupiter în Scorpion la debutul anului 2018 te sprijină să nu pici în capcanele neptuniene, să-ţi înţelegi schemele poate prea fixe, dogmatice, rigide ale gândirii. Ai, astfel şansa, să fii îndrumat către căi înnoitoare ale existenţei tale, ba chiar spre un fel de însănătoşire, metamorfoză spirituală, sufletească.

Influenţele lui Jupiter sunt înteţite în ianuarie, când Marte străbate acelaşi sector astrologic. Eşti înclinat să-ţi estimezi cu un plus de seriozitate destinul, să-ţi scoţi la lumină impulsuri neglijate sau ocolitae dinăuntrul tău.
Horoscop 2018 Berbec

Mercur, retrograd în zodia ta începând cu finalul lui martie până la mijlocul lui aprilie, îţi crează dificultăţi în comunicarea cu ceilalţi şi în perceperea ta de către alţii. Poate fi necesar să-ţi revezi, chiar reiei de la capăt unele proiecte, să te ocupi de soluţionarea unor probleme vechi, care nu încetează să te sâcâie.

Pe de altă parte, parcursul retrograd preluat de Marte între sfârşitul lui iunie şi cel al lui august te poate face să te simţi scos din cărţi, îndreptăţit să te revolţi. Poţi fi extrem de irascibil, nervos, greu de convins să accepţi negocieri ori compromisuri.

Pe 8 noiembrie 2018, Jupiter porneşte să traverseze tărâmurile Săgetătorului, netezindu-ţi calea spre oportunităţi deosebite de a călători, către aventuri exterioare şi interioare incitante, în stare să-ţi ilumineze un sens mai înalt al traiului şi al rolului tău în lume. Eşti însufleţit de o atitudine mai pozitivă, mai optimistă, eşti deschis către faţete inedite, neobişnuite ale vieţii, şi ai capacitatea să distingi mai bine mecanismele ascunse, secrete, ale sferei sociale şi profesionale. Poţi profita de o circumstanţă favorabilă ţinând de învăţătură, poate de o bursă ori o distincţie importantă!

Horoscop Berbec 2018 - Dragoste şi cuplu 


Încă de la începutul anului 2018, eşti impulsionat să-ţi explorezi şi adânceşti intimitatea din relaţia de cuplu, să-ţi întăreşti conexiunea emoţională cu persoana iubită. Beneficiezi, totodată, de o sporită senzualitate reciprocă a iubirii cu partenerul tău. Dacă eşti singur, te simţi îmboldit să te angajezi într-o idilă caracterizată de simţăminte profunde, atât ale tale, cât şi ale tovarăşului tău de cuplu, însă se impune să-ţi înfrângi înclinaţia de a confunda dragostea cu patima, cu un erotism în stare să te orbească.

În octombrie 2018, planeta Venus retrogradă în Scorpion are posibilitatea să te facă prea pretenţios în amor, să ai aşteptări prea înalte de la un partener potenţial, de la unul mai vechi ori mai nou. De asemeni, este posibil ca acesta să se dovedească a fi supeficial sau neinteresat să se dedice din tot sufletul unei poveşti de dragoste serioase.

2018: Anul chinezesc al Câinelui de Pământ

Alte probleme în viaţa amoroasă se pot ivi în prima parte din noiembrie 2018, din pricina mişcării inversate a lui Venus în Balanţă. Poţi să fii înnegurat de o neînţelegere persistentă cu fiinţă îndrăgită, ba chiar să te simţi silit să pui capăt relaţiei cu ea. Fii cât se poate de răbdător, asigura-te că îi acorzi atenţia cuvenită, că nu îi treci cu vederea nevoile, dorinţele, din cauza unor preocupări sociale.

Din fericire, pe 8 noiembrie 2018, Jupiter pătrunde în Săgetător, iar acest lucru îţi dă prilejul să te bucuri de o mai mare stabilitate în legătură ta sentimentală. Mai mult decât atât, în caz că eşti solitar, ai şansa să te conectezi romantic, sentimental, cu cineva cu totul diferit de tine, capabil să-ţi deschidă ochii, chiar toate simţurile, spre dimensiuni nebănuite ale existenţei!

Horoscop Berbec 2018 - Muncă şi bani 


Lui Pluton, găzduit de Capricorn, i se alătură în 2018 şi Saturn. Această conjunctură astrală te energizează în carieră, te mobilizează să-ţi împlineşti ţeluri măreţe din acest domeniu, conferindu-ţi focalizare şi autodisciplină. Poţi fi determinat să munceşti mai mult decât de obicei. Unele bariere puse în calea ta nu ar trebui să te descumpănească ci, din contra, să te ambiţioneze. Credinţă în tine şi în interesele tale îţi garantează oportunităţi rare, te sprijină să culegi roadele eforturilor tale ieşite din comun!

De la mijlocul lui martie până la cel al al lui mai, Marte îşi află şi el locul în Capricorn, însufleţindu-te cu şi mai multă energie şi putere de muncă. Cu toate astea, în a doua parte din august, planeta războiului devine retrogradă tot în Capricorn, vestind o perioadă scurtă marcată de multe blocaje şi incertitudini, când poate fi nevoie să-ţi reajustezi obiectivele şi calea spre ele.

Uranus se mută de pe 15 mai în Taur, aşa că există posibilitatea să ai, dintr-o dată, nişte câştiguri financiare însemnate, dar şi nişte pierderi notabile. Fii grijuliu cum îţi direcţionezi investiţiile şi cere şi opinia altcuiva dacă eşti pe pragul să faci o tranzacţie importantă. Oricât de prudent ai fi, banii tind însă să-ţi umple buzunarele numai prin afaceri relativ riscante, prin inspiraţii de moment!

Horoscop bazat pe Evenimente astrologice în horoscopul 2018
Horoscop Berbec 2018 Horoscop Berbec 2018 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 09, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.