Horoscop Taur 2018

Horoscopul Taurului 2018 prefigurează îndreptarea spre o viziune înnoitoare despre lume şi sine, concursuri de împrejurări prielnice călătoriilor şi studiilor, focalizarea către relaţiile de prietenie şi cele de parteneriat, o viaţă amoroasă în general fericită, o activitate profesională intensă şi una financiară norocoasă.

Horoscop Taur 2018 - Previziuni generale 


Uranus se află până în luna mai şi, apoi, din noiembrie 2018, în Berbec, într-un tranzit ce te îndeamnă să-ţi explorezi dorinţele, motivaţiile profunde, pornirile subconştiente, să îţi relevi latura spirituală a sinelui şi a universului.

Oricum, eşti purtat spre o perspectiva nouă, inedită a vieţii şi sub impactul parcursului lui Pluton în Capricorn. Eşti înclinat să te redefineşti ca individualitate, să te deschizi către o cunoaştere înaltă, de mare perspectivă despre lume, să-ţi revezi obiectivele esenţiale şi să te dedici, cu seriozitate, cu voinţă lor. Te poţi surprinde că eşti pasionat de lucruri, subiecte care nu îţi atrăgeau atenţia altădată. Este posibil să ai o revelaţie spirituală, chiar religioasă! Ai ocazia să călătoreşti peste hotare, eventual să te stabileşti într-o altă ţară, să cunoşti oameni interesanţi, proveniţi din zone îndepărtate. Studiile tind să-ţi rezerve oportunităţi ieşite din comun.

Prietenia continuă să aibă prioritate în 2018, graţie amplasării lui Neptun în Peşti. Eşti mereu gata să le dai o mână de ajutor amicilor, camarazilor, iar aceştia par să-ţi răspundă cu aceeaşi monedă. Ai posibilitatea să te integrezi într-un grup având aceleaşi idealuri, crezuri ca şi tine. Cu toate astea, câteodată, Neptun poate să-ţi joace o festă, să-ţi încrucişeze paşii cu cei ai unor persoane care sub aparenţa prieteniei, vor să profite cumva de tine. Supraveghează-ţi, totodată, tendinţa de a încerca cu tot dinandinsul să le faci bine unor oameni care nu au nevoie de ajutorul tău ori nu şi-l doresc!
Horoscop 2018 Taur

Saturn te îmboldeşte şi-ţi netezeşte calea şi el către călătorii, învăţătură, studii, lărgirea orizontului tău de cunoaştere. Această planetă nu îţi îngăduie totuşi să te risipeşti în astfel de demersuri, silindu-te, dacă crede de cuvinţă, să te focalizezi pe ceea ce este cu adevărat important, să te sprijine să evoluezi, să te perfecţionezi în mod autentic.

În primele 10 luni din 2018, Jupiter străbate pe mai departe tărâmurile Scorpionului, canalizandu-te către legăturile de parteneriat din toate planurile existenţei tale. Se pare că cele mai remarcabile împliniri din acest an sunt favorizate de astfel de relaţii umane, de asocieri bazate pe o comuniune veritabilă de interese şi simţăminte.

Mercur îşi asumă o mişcare retrogradă în Berbec spre sfârşitul lui martie, iscând un conflict interior, o posibilă confruntare între minte şi inima, între ce îţi dictează raţiunea şi ce năzuieşti să faci, eventual chiar în sfera sentimentală.

Pe de altă parte, Marte tranzitează direct între 17 martie şi 16 mai 2018 şi apoi din 27 august până în 15 noiembrie Vărsătorul, inspirându-ţi idei şi proiecte cutezătoare, având potenţialul de a da o turnură extrem de avantajoasă existenţei tale. Cu toate aceastea, în perioada 13 august - 27 august 2018 planeta războiului devine retrogradă în această zona astrologică, indicându-ţi necesitatea de a-ţi revizui planuri utopice, lipsite de realism.

Un eveniment astrologic marcant se desfăşoară între 15 mai şi 6 noiembrie 2018! Uranus îşi croieşte drum în Taur, şi îţi transmite că este musai să faci o schimbare majoră. Se impune să-ţi transformi viaţa şi/sau sinele, astfel încât să te desprinzi de inerţie, să-ţi afli mai multe şanse de a progresa, a te realiza.

Horoscop Taur 2017

O dificultate ţinând de casă sau familie se întrevede între 26 iulie şi 19 august 2018, ca urmare a tranzitului retrograd al lui Mercur în Leu. Ai grijă să eviţi o dispută, o ceartă înfierbântată produsă de o comunicare defectuoasă cu cei apropiaţi. Ascultă cu răbdare păsurile acestora şi exprimă-ţi cu limpezime, cu elocvenţă ideile şi sentimentele.

Pe 8 noiembrie 2018, Jupiter îşi face intrarea în Săgetător, intensificând tendinţele de schimbare uraniene. O iniţiativă a ta de optimizare a abilităţilor, talentelor, competenţei tale făgăduieşte să îţi faciliteze o mare realizare! Poţi demonstra o perseverenţă acerbă, în stare să-ţi uimească prietenii şi familia!

Planeta Venus, retrogradă în perioada 5 octombrie-16 noiembrie 2018 are capacitatea să-ţi pună sub semnul întrebării viabilitatea unui parteneriat sau a unei acţiuni profesionale. Acordă-ţi mai mult timp de relaxare, deconectare.

Horoscop Taur 2018 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa sentimentală este fericită, senină, promiţătoare, îndeosebi în primele zece luni ale anului 2018, când Jupiter este găzduit în sectorul Scorpionului. Dacă ai un partener, acesta pare să-ţi dovedească din plin ataşamentul, loialitatea, să fie foarte receptiv faţă de dorinţele şi nevoile tale. În caz că eşti singur, eşti însufleţit de năzuinţa de a fi iubit pentru tine însuţi, pentru ceea ce şi cum eşti, şi nu pentru ceea ce poţi face pentru un eventual tovarăş de cuplu. Ai posibilitatea să întalneşti pe cineva capabil să ţină la tine în acest fel cu prilejul unui eveniment social sau într-o colectivitate animată de un ideal înalt. Poţi închega o astfel de idilă cu acea persoană aşa cum îţi doreşti, adică una serioasă, departe de a fi superficială. Oricum, până în noiembrie 2018 se anunţă o vreme foarte propice, norocoasă, pentru logodne şi căsătorii.

În octombrie 2018, atunci când Venus parcurge retrograd Scorpionul, poţi fi afectat totuşi de o ceartă cu persoana iubită! Nu face din ţânţar armăsar şi nu permite ca nişte lucruri mărunte să-ţi umbrească povestea de dragoste. Dacă eşti solitar şi ai tentaţia de a reînvia din cenuşă o conexiune de iubire trecută, pari a avea puţini sorţi de izbândă!

Odată cu 8 noiembrie 2018, călătoria lui Jupiter în Săgetător este asociată cu o înteţire a senzualităţii din cupluri, dar şi cu o adâncă împărtăşire emoţională cu fiinţa îndrăgită!

Tranzitul retrograd al lui Mercur din prima săptămână a lui decembrie 2018 are putinţa să stârnească câteodată o furtună într-un pahar cu apă în legăturile de cuplu. Nu te lasă pradă unei gelozii nejustificate de nimic şi străduieşte-te să nu-ţi ştirbeşti comunicarea cu partenerul tău!


Horoscop Taur 2018 - Muncă şi bani 

Deşi tinzi să fii disciplinat, sârguincios, perseverent în muncă începând cu 16 mai 2018, în urma vizitei lui Marte în Vărsător, ar putea fi nevoie să-ţi intensifici eforturile din 26 iune până pe 3 august 2018 2018, din cauza turnurii retrograde a lui Marte în aceeaşi zonă astrală. Dacă întâmpini greutăţi în atingerea ţelurilor tale de moment, poate fi necesar să-ţi reexaminezi planurile pe termen lung şi să le descoperi hibele.

De altfel, Marte revine în tranzit direct în Vărsător în intervalul 11 septembrie - 15 noiembrie 2018, ajutându-te să-ţi recapeţi focalizarea şi să-ţi fructifici strădaniile!

Întrucât Venus se lansează într-un parcurs retrograd la începutul lui noiembrie 2018, poţi avea totuşi senzaţia că ai prea mult de muncă ori că eşti epuizat la serviciu. O scurtă vacanţă nu ar fi o idee rea!

Din 8 noiembrie 2018, Jupiter îţi insuflă intuiţie, pricepere în domeniul financiar. Un proiect de afaceri ambiţios îţi este susţinut de nişte investitori iviţi la ţanc. Poţi avea succes într-o negociere vizând obţinerea unei creşteri salariale ori a unor bonusuri într-un job nou. Eşti mult mai pragmatic decât de obicei, însă banii îţi pot intra în cont cu prisosinţă şi din surse neaşteptate!

Predicţii bazate pe Evenimente astrologice din horoscopul 2018
Horoscop Taur 2018 Horoscop Taur 2018 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 10, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.