Horoscop Taur decembrie 2017

Horoscopul Taurului decembrie 2017 evidențiază o viață socială învolburată, plină de suprize, în special în parteneriate, tendința de a te focaliza cu seriozitate pe aspecte majore ale existenței tale, o viață amoroasă fierbinte, țintind către autenticitate, profunzime și o activitate financiară promițătoare.

Horoscop Taur decembrie 2017 - Previziuni generale


Interacțiunea socială îți este caracterizată de dinamism, efervescență, poate lua mereu turnuri neașteptate, surprinzătoare. Legăturile de parteneriat tind să fie afectate de lupte de orgolii, iar dușmanii par să-ți fie mai înverșunați decât de obicei.

În acest context astral, se impune să fii cât se poate de atent la stratagemele mai mult sau mai puțin ascunse ale unor persoane răuvoitoare și să fii cât mai cooperant atunci când se ivește o problema în asocierile tale din plan personal, social și profesional, mai ales că, în curând, vei avea nevoie de ajutorul unor oameni în care te poți încrede cu adevărat.
Horoscop decembrie 2017 Taur

În ultima decadă a lunii, ești înclinat să respingi orice este superficial în relaționarea ta cu lumea. Te implici în discuții serioase cu oameni responsabili, ce au darul să-ți lămurească, să-ți confirme ori infirme credințele, țelurile principale și modalitatea în care să te îndrepți către ele. Ai capacitatea să dai deoparte valurile aparențelor, să te concentrezi asupra cauzelor și nu efectelor unor conjuncturi care-ți influențează viața în bine sau în rău.

Horoscop Taur noiembrie 2017

Luna nouă poposită pe 18 decembrie 2017 în Săgetător te îmboldește să-ți explorezi universul interior. Însuflețit de o intensă sensibilitate emoțională, ești îndrumat către o transformare spirituală, psihică, în stare să-ți dăruiască o seninătate, o fericire statornică.

Horoscop Taur decembrie 2017 - Dragoste și cuplu


Dragostea trece printr-o perioada de inscandescență rară. Vulcanul senzualității erupe și cutremură toate simțurile. În cuplurile formate se instalează o fierbinte împărtășire erotică, dar și dorința ambilor parteneri de a se cufunda cât mai adânc unul în sufletul, mintea celuilalt. Partenerii întru iubire sunt gata să se închidă în casă și să arunce cheia de la intrare pe  fereastră!

Nativii singuri sunt cutreierati și ei de efluvii senzuale puternice, dar nu sunt dispuși să se avânte într-o aventură, într-o legătură amoroasă frivolă, trecătoare. Pot să inițieze o idilă serioasă cu cineva capabil să-i iubească cu pasiune pentru ceea ce sunt ei cu adevărat, să le exploreze în profunzime lumea interioară și să le releve căi surprinzătoare de contopire afectivă!


Horoscop Taur decembrie 2017 - Muncă și bani


Nu-ți place să colaborezi cu oameni neserioși, așa că ești înclinat să muncești într-un grup cât mai mic sau chiar de unul singur.

Situatia financiară tinde să se îmbunătățească mai cu seama dacă îți analizezi cu meticulozitate balanța de venituri și cheltuieli și îi aduci modificări consistente, îți perfecționezi un plan de afaceri și te concentrezi pe surse de bani neglijate sau uitate.

Pe 3 decembrie 2017, Luna plină din Gemeni accentuează tendințele anterioare, insistând pe reducerea unor cheltuieli ținând de tabieturi ori plăceri efemere.

Horoscop Taur 2018
Horoscop Taur decembrie 2017 Horoscop Taur decembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 24, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.