Horoscop Gemeni ianuarie 2018


Horoscopul Zodiei Gemenilor din ianuarie 2018 insistă pe debarasarea de aspecte superficiale ale vieții, pe concentrarea pe ce este esențial în evoluția ta personală, pe o împrospătare profundă a existenței tale, inclusiv în plan amoros și profesional.

Horoscop Gemeni ianuarie 2018 - Previziuni generale


Vrând-nevrând, te desprinzi de superficialitatea traiului de zi cu zi, ești pus în fața unor situații ce-ți solicită să îți relevi ceea ce este cu adevărat important pentru tine. Ai imboldul de a da deoparte tot ce este nereprezentiv pentru tine, să înțelegi care sunt demersurile cu un impact major asupra dezvoltării, evoluției tale. În acest context astral, poți pune capăt unor legături umane cumva plăcute, dar infructuoase pe termen lung. Ajungi să-ți recunoști adevărații prieteni și dușmani, grație unor întorsături neașteptate ale existenței.

Horoscop ianuarie 2018 Gemeni

Poate că ultimele tale experiențe de viață au ajuns să te ghideze spre ceea ce este esențial în drumul către viitor, mai cu seamă dacă au fost unele corelate cu o deschidere spre dimensiuni nebănuite ale acestuia.

Odată cu 18 ianuarie 2018, tendința ta de a te reînnoi își află făgaș în circumstanțe neobișnuite, în oportunitatea de a călători atât pe plan exterior și interior către zone inedite de dezvăluire a sinelui și a lumii. Tanjesti să îți relevezi noi orizonturi, să îți asumi mai multe riscuri pentru a progresa. Poți să te avânți în demersuri  îndrăznețe ținând de un job din străînătate sau chiar de stabilirea pe meleaguri îndepărtate de casă. Este necesar, totuși, să te înarmezi cu prudență, să cântăreșți cu obiectivitate ce te avantajează și ce nu!

Oportunitățile legate de o activitate dintr-o altă țară sau într-un alt domeniu ocupațional sunt reiterate și în prima parte a lunii februarie. Cheia succesului din această perioada constă din desprinderea de tabieturi, obiceiuri!

Horoscop Gemeni 2018

Cireașa de pe tortul lunii ianuarie 2018 este adusă de Luna nouă răsărită în Capricorn pe data de 17. Această Lună îți semnalează o ocazie rară de a te înscrie pe un drum înnoitor, implinitor, cu atât mai mult cu cât eșți receptiv față de indicii vagi din jurul tău, ai capacitatea de a distinge cu spontaneitate ce îți poate rezerva viitorul!

 Pe 31 ianuarie 2018, Luna plină găzduită de Leu îți pune în vedere să nu-ți ocoleșți obligațiile curente, să faci față unor nenumărate responsabilități sociale. Poate că materializarea țelurilor tale îți necesită mai mult timp decât te așteptai, însă aproape nimic nu este posibil fără perseverență și ambiție!

Horoscop Gemeni ianuarie 2018 - Dragoste și cuplu  




Dragostea își face culcuș în cuiburi îndepărtate de rutină, obișnuințe, își află realizarea în modalități inedite de a se exprima și recunoaște.

În cuplurile formate bate un vânt al improspatarii, o briză ce are potențialul de a retrezi la viață simțămintele de iubire dintâi. Dacă ai deja un partener, eșți tentat să pășești alături de el pe cărări nebătătorite ale iubirii.

În caz că ești solo, te poți angaja într-o poveste de dragoste cu o persoană extrem de incitantă, frumoasă, atât în exterior, cât și interior, de-a lungul unei călătorii sau ajunse de curând în țară de pe alte tărâmuri, îndepărtate.

Spre sfârșitul lunii, nu mai ești dispus să faci compromisuri cu tine însuți ori cu un partener în viața amoroasă! Năzuiești să ai o relație de cuplu cât mai puternică, veritabilă, fie să îți poți consolida actuala relație în doi, fie să îi pui capăt dacă îți dai seama că nu are cum depăși un nivel superficial!

Horoscop Gemeni ianuarie 2018 - Muncă și bani 


Luna nouă adăpostită pe 2 ianuarie 2018 în Rac te focalizează pe întreprinderile individuale din plan profesional. Poate că unele colaborări din ultimul timp ți-au demonstrat că alții profită de tine, îți fură meritele!

În ultima săptămâna din ianuarie 2018, te focalizezi într-o măsură sporită pe activitățile de la serviciu ori pe afaceri, eșți capabil să te integrezi mai ușor în colaborări, într-o muncă de echipă.

Horoscop Gemeni decembrie 2017



Horoscop Gemeni ianuarie 2018 Horoscop Gemeni ianuarie 2018 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 23, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.