Horoscop Vărsător ianuarie 2018

Horoscopul Vărsătorului din luna ianuarie 2018 indică inițial o cufundare în universul tău interior ce te energizează, te motivează să îți regăsești drumul autentic în viață, urmată de o relaționare fericită, avantajoasă în sfera personală, socială și profesională, și de o serie de conjuncturi și tendințe norocoase, auspicioase, în dragoste.

Horoscop Vărsător ianuarie 2018 - Previziuni generale


A două decadă a lunii este marcată de o relativă retragere în tine însuți, determinată de impresia că oamenii îți sunt împotrivă, nu sunt capabili să te înțeleagă și să te aprecieze. Ce-i drept, pari să ai cele mai bune idei în singurătate, atunci când nu eșți în vreun fel distras, influențat de alții. Înfrânge-ți, totuși, înclinația de a fi prea secretos față de cei care țin la tine. Dacă te deschizi în fața lor, poți fi uimit de soluțiile inovatoare pe care le pot găsi problemelor tale!

Luna nouă  ivită pe 17 ianuarie 2018 în Capricorn accentuează tendințele anterioare, te îmboldește să plonjezi în adâncurile lumii tale interioare. Perlele pe care le poți găși aici te pot îndrepta către o revelație spirituală având potențialul să te elibereze de josniciile și mărunțișurile irelevante ale traiului cotidian!
Horoscop ianuarie 2018 Vărsător

Din 18 ianuarie 2018, grație unor evenimente astrologice de bun augur, ești pe cale să-ți dai jos armura solitudinii, să te simți invulnerabil înaintea atacurilor reale sau imaginare ale oamenilor din preajma ta. Mai mult decât atât, ai capacitatea să îți mărești fera de influență în plan social și profesional, întrucât emani o carismă aparte, știi instinctiv cum să te amplasezi în cea mai bună, avantajoasă lumină.

Ești în stare să te debarasezi de poverile trecutului, de complexe și amintiri negative, ce nu mai au ce căuta în actualul stadiu al existenței tale. Noul an te ispitește să gusti din plin din plăcerile vieții, să nu-ți mai refuzi delectări mereu amânate.

Plin de spontaneitate, posezi potențialul de a-i surprinde în mod plăcut pe cei din imediata ta apropiere, așa că nu-i de mirare dacă oamenii îți caută tot mai des tovărășia. Este vremea să te dedici unor noi începuturi, să dai o turnură diferită, împrospătătoare destinului tău. Inițiativele din această lună pot să-ți furnizeze beneficii crescânde de-a lungul întregului an! Cu cât ești mai activ, mai întreprinzător, cu atât ai parte de mai multe oportunități.

Horoscop Vărsător 2018

În plus, odată cu ultima săptămâna din ianuarie 2017, pari să fii cutreierat de idei ingenioase, originale, fertile de a-ți materializa aspirațiile. Ingeniozitatea ieșită din comun te sprijină să le-o iei înainte competitorilor tăi, să ai rezultate surprinzător de bune în tot ce-ți propui. Prietenii sunt gata să se alieze demersurilor tale și pari să îți duci la bun sfârșit proiectele îndeosebi prin colaborarea cu alții. Profiți de o interacțiune intensă din punct de vedere social, și poți fi recunoscut, chiar și fără să vrei, într-o poziție de lider.

Pe 31 ianuarie 2018, Luna plină amplasată în Leu te încurajează și ea să îți asumi o atitudine extrovertită, să-ți dezvălui sinele autentic. Însuflețit de o generozitate exuberantă, poate fi nevoie să le atragi atenția oamenilor că nu te aștepți la nimic în schimb pentru darurile sufletești ori materiale pe care le oferi lor!

Horoscop Vărsător ianuarie 2018 - Dragoste și cuplu




Aura ta de farmec, magnetism, și înzestrarea da a scoate ce este mai bun din oameni reprezintă atuuri considerabile în viața sentimentală.

Dacă ești parte a unui cuplu, tinzi să îți revitalizezi conexiunea cu tovarășul de viață grație străduințelor tale de a înlătura orice urmă de conformism, inerție, comoditate. Te poți simți îndemnat să pornești pe un drum nou, mai înalt,al impărtășirii afective cu acesta.

În eventualitatea că ești singur, ai sorți mari de izbândă în aflarea unui suflet pereche, a unei povești de dragoste mai ales că Venus se poziționează în opoziție cu a șaptea ta casă, zona astrală caracteristică parteneriatelor.

31 decembrie pare să fie cea mai potrivită zi din lună pentru a-ți mărturisi sau reconfirma sentimentele de iubire cuiva care deține un loc important în inima ta. Sub vibrațiile Lunii pline din Leu, cuvintele tale capătă expresivitate și forță de convingere!

Horoscop Vărsător ianuarie 2018 - Muncă și bani


La debutul lunii, în data de 2 ianuarie 2018, deși este o zi liberă, de sărbătoare, există posibilitatea să primești o veste bună, îmbucurătoare despre o promovare sau o șansă de a-ți reorienta carieră. Estimează cu luciditate care sunt avantajele și dezavantajele de a te lansa într-un nou parcurs profesional înainte de a lua o decizie în acest sens!

Horoscop Vărsător decembrie 2017
Horoscop Vărsător ianuarie 2018 Horoscop Vărsător ianuarie 2018 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 19, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.