Horoscop Balanță februarie 2018


Potrivit horoscopului Balanței din februarie 2018, te simți motivat să-ți îmbunătățeșți sănătatea și este nevoie să dai dovadă de o empatie sporită în relaționarea cu cei din preajma ta. Viața amoroasă poate fi stăvilită de o luciditate excesivă, iar cea profesională este dinamizata de un plus de energie și creativitate.


Horoscop Balanță februarie 2018 - Previziuni generale


Starea de sănătate te preocupă mai mult decât de obicei. Simți nevoia să te fortifici, să adopți un stil nou de viață, prin adoptarea unei diete diferite sau a unui program fizic regulat, în stare să te purifice, de toxifieze.

Horoscop februarie 2018 Balanță

Oricum, pari să fii mobilizat să te focalizezi pe un aspect ținând de sănătatea ta. În acest context astral, este posibil să pleci într-o călătorie spre o stațiune, un loc în stare să te ajute să-ți optimizezi tonusul fizic și psihic.

Horoscop Balanță 2018

Pe de altă parte, poate fi necesar să-ți supraveghezi cu grijă predispoziția de a fi prea critic față de omeni din sfera ta socială ori profesională. Dacă ești orb la problemele, nevoile, aspirațiile lor, poți să-i întorci împotriva ta, să-ți transformi aliați de nădejde în dușmani foarte periculoși!


Horoscop Balanță februarie 2018 - Dragoste și cuplu




Nativii singuri nu sunt dispuși să se predea cu una cu două dragostei, îmbracă o armură aparent inexpugnabilă pentru a se apăra de săgețile lui Cupidon. Se pot strădui să-și închidă inima în colivia rațiunii, să nu se îndrăgostească cu ușurință, cântărind la rece dacă este bine, înțelept să o facă.

Dacă dărâmă aceste bariere pe care și le pun în cale, este posibil să închege o idilă cu cineva din zona lor profesională.

În cuplurile infiripate deja pasiunea devine mai puțin fierbinte și lasă loc concentrării celor doi parteneri către obiective comune, inclusiv din punct de vedere material, financiar.


Horoscop Balanță februarie 2018 - Muncă și bani


Comunicarea cu colegii și șefii se ameliorează, mai cu seama că ești mult mai diplomat și mai îndatoritor în relațiile cu ei. Mai toți sunt cu ochii pe ține și îi poti impresiona îndeosebi printr-o sarcină ce-ți permite punerea la treabă a creativității tale de zile mari. Cu toate că poți avea responsabilități mai numeroase, energia consistentă pe care o ai la îndemână te sprijină să te achiți cu brio de ele.

Horoscop Balanță ianuarie 2018

Horoscop Balanță februarie 2018 Horoscop Balanță februarie 2018 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 27, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.