Horoscop Fecioară februarie 2018


În horoscopul Fecioarei din februarie 2018 se anunță o perioadă auspicioasa întăririi vechilor parteneriate și inițierii altora noi, reconcilierilor, împăcărilor, eliminării unor dispute neproductive. Viața amoroasă se debarasează de superficialism, iar cea profesională este favorizată de cooperare.

Horoscop Fecioară februarie 2018 - Previziuni generale


Ai la dispoziție un ciclu prielnic ieșirii în lume, integrării sociale, mai ales că posezi un magnetism special, datorită încrederii pe care le-o inspiri altora.

Eventualele neînțelegeri iscate în ultimele săptămâni sunt pe cale să se destrame, să fie soluționate în avantajul tău. Ai ocazia să te întovărășeșți cu persoane optimiste, să clădesti împreună cu ele relații serioase, de profunzime.

Horoscop februarie 2018 Fecioară

Comunicarea cu parteneri din sfera profesională, socială, profesională tinde să se limpezească, să se îmbunătățească substanțial. Parteneriatele închegate în aceast răstimpsunt, de obicei, stabile, promițătoare pe termen lung.

Horoscop Fecioară 2018


Stilul tău de viață, starea ta de sănătate, drumul către obiectivele tale par să aibă de câștigat în urma unor convorbiri incitante cu prietenii și oamenii îndrăgiți.

Horoscop Fecioară februarie 2018 - Dragoste și cuplu




Relațiile de cuplu formate deja au prilejul să se fortifice, să se armonizeze, să fie ocolite de conflicte, certuri chiar mărunte din cauza voinței ambilor parteneri de a se concentra pe ceea ce este esențial în conexiunea lor afectivă.

Ești dornic să petreci cât mai mult timp de calitate împreună cu tovarășul tău de viață, poate și pentru a compensa o ușoară îndepărtare de acesta provocată de faptul că, în ultima vreme, ai fost preocupat peste măsură de activități sociale și/sau profesionale. Dacă nu te-ai căsătorit încă, te poți simți impulsionat să faci cât mai degrabă acest pas important.

În caz că ești singur, ești străbătut de năzuința de a înfiripa o legătură în doi serioasă, capabilă să reziste încercărilor timpului și lumii. Poți fi atras de o persoană înzestrată cu o frumusețe aparte, întâlnită prin intermediul unui amic, a cercului tău de prieteni.

Horoscop Fecioară februarie 2018 - Muncă și bani


Interacțiunea cu colegii și șefii este tot mai cordială, mai fertilă. Chiar dacă nu ai realizări excepționale în muncă, pari să fii apreciat, plăcut, lăudat și recompensat mai mult decât altădată.

Oricum, ai rezultate bune îndeosebi în colaborări, în cadrul lucrului în echipă și în activități presupunând negocieri, încheieri de contracte, publicitate și relații cu publicul.

Luna nouă apărută pe 15 februarie 2018 în Vărsător îți facilitează descoperirea unor moduri diferite, inedite de a aborda un job, mai cu seama dacă ești apăsat de rutină zilnică. Acest lucru este de bun augur atâta timp cât nu este împins spre extreme. Chiar dacă ai impresia că ai dat peste o idee strălucitoare, părând a-ti făgădui câștiguri impresionante, analizează-i cu simt practic toate consecințele posibile înainte de a o pune în aplicare!

Horoscop Fecioară ianuarie 2018


Horoscop Fecioară februarie 2018 Horoscop Fecioară februarie 2018 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 27, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.