Horoscop Leu februarie 2018


Horoscopul Leului din februarie 2018 aduce în prim plan înclinația și oportunitatea de a te focaliza pe introspecție, pe scoaterea la lumină a pornirilor tale impulsive, și identificarea tendințelor negative din zona ta subconștientă. Senzualitatea sporită din viața sentimentală este întovărășită de orientarea spre o profunzime, seriozitate, prezentă și în sfera profesională.

Horoscop Leu februarie 2018 - Previziuni generale


Poți fi supus sau te poți angaja într-o transformare a personalității tale în straturile sale cele mai adânci. Pluton te inspiră ori te forțează să fii cât mai sincer cu tine însuți pentru a depăși frustrările și dificultățile cotidiene.

Ai capacitatea să îți deslușești și analizezi la rece aspecte umbrite ale sinelui, gânduri, energii, emoții, simțăminte reprimate mult timp. În caz că nu faci asta, este de așteptat ca acestea să dea în clocot, să genereze o tensiune interioară aproape insuportabilă, o stare de stres apăsătoare.

Horoscop februarie 2018 Leu

 Explorarea lumii tale interioare, dezvăluirea impulsurilor tale neconștientizate au potențialul să te învigoreze, să-ți releve sau stimuleze punctele forte, astfel încât să te poți confrunta și cu circumstanțe negative din lumea exterioară. Ești astfel îndrumat cum să-ți menții independența, să le pui în vedere altora să nu-ți încalce granițele personale, să te protejezi față de oameni care încearcă să te domineze sau să profite de tine.

Horoscop Leu 2018

Pe 15 februarie 2018, sub vibrațiile Lunii noi din Vărsător, pari să te simți îmboldit să ai o discuție serioasă cu cineva din preajma ta, cu cineva care-și ascunde intențiile, sentimentele față de tine sub masca prieteniei. Pe de altă parte, este posibilitatea ca relațiile de parteneriat din sfera personală, socială și profesională să fie învăluite într-o negură de ambiguitate, nesiguranță. Mesajele pe care ți le transmite mintea pot să fie contrazise de cele ale sufletului. Este necesar să afli o cale de a ți le pune de acord.

Horoscop Leu februarie 2018 - Dragoste și cuplu




Dragostea tinde să treacă printr-o metamorfoză ori să-ți inspire una personală.

În cuplurile consacrate domnește o senzualitate intensă, o împărtășire erotică fierbinte, însoțită și de înclinația ambilor parteneri de a-și recunoaște reciproc năzuințele, aspirațiile profunde, și a le și contopi.

Dacă ești singur, poate fi nevoie să-ți ții în frâu o patimă excesivă, capabilă să te provoace să te lansezi într-o aventură amoroasă riscantă, superficială. În caz că reușești asta, ai prilejul să inițiezi o poveste de dragoste cu cineva având capacitatea să te iubească așa cum ești, pentru ceea ce ești până în străfundul sufletului tău.


Horoscop Leu februarie 2018 - Muncă și bani


Activitățile tale financiare înregistrează un plus de avânt, îți făgăduiesc beneficii importante grație intuiției care te călăuzește și sprijinului unor membri ai familie ori unui partener de afaceri.

La serviciu, pari să te îndepărtezi de colegii, colaboratorii care nu sunt serioși, fac o treaba de mântuială, fiind predispus să lucrezi de unul singur sau într-un grup restrâns de persoane, pe care te poți baza cu adevărat.

Horoscop Leu ianuarie 2018


Horoscop Leu februarie 2018 Horoscop Leu februarie 2018 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 27, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.