Horoscop Berbec februarie 2018


Potrivit horoscopului Berbecului din februarie 2018, ai ocazia să-ți explorezi în profunzime lumea interioară, subconștientul, să profiți de o intutie remarcabilă în relaționarea cu tine însuți și cu alții. Viața sentimentală îți este marcată de o negură de mister cu efecte atât pozitive, cât și negative.

Horoscop Berbec februarie 2018 - Previziuni generale


Această lună este asociată mai ales cu a douăsprezecea ta casă, un spațiu astrologic al lucrurilor ascunse din viață, al căutărilor și comunicărilor secrete.

Partea bună este că ai posibilitatea să intri într-un contact strâns cu universul tău interior, să-ți conștientizezi simțăminte, impulsuri tăinuite chiar față de tine însuți. Pari să te deschizi spre o latură spirituală a existenței, să fii preocupat de chestiuni care se ridică deasupra grijilor și îndatoririlor cotidiene.

Poți avea pornirea de a te dedica într-o măsură sporită unor amici sau oameni apropiați, aflați într-un impas din punct de vedere emoțional, material sau al stării de sănătate. Intuiția te sprijină să rezolvi probleme aparent insolubile. Treci printr-o perioadă fertilă unor activități creative, artistice.

Horoscop februarie 2018 Berbec

Partea rea poate consta din înclinația de a te retrage prea mult din viața socială, a-i privi cu suspiciune pe cei din jurul tău, interpretându-le uneori greșit intențiile, gesturile. Străduiește-te să nu te închizi într-o carapace a neîncrederii, îndeosebi față de persoanele care te îndrăgesc.

Pe 7 februarie 2018, ca urmare a sextilului dintre Venus și Uranus, comunicarea cu cei din preajma ta devine incitantă, interesantă, plină de surprize. Eșți antrenat în discuții revelatoare cu oameni neobișnuiți, ieșiți din comun. Îți vine ușor să-ți faci prieteni, să-ți extinzi rețeaua de cunoștiințe utile.

Horoscop Berbec 2018

Străbătut de neastâmpăr, începi să te desprinzi de rutină, activități laborioase, plictisitoare, sub impactul sextilului Soarelui cu Uranus din 14 februarie 2018. Dornic să te lași în voia distracției, plăcerilor vieții, pari să te bucuri de compania prietenilor.

Ai, din nou, la dispoziție prilejul de a-ți asuma perspective înnoitoare despre lume și sine, în data de 15 februarie 2018, atunci când Mercur se poziționează în sextil cu Uranus și Luna nouă se ivește în Vărsător. Este o zi favorabilă unor noi începuturi, lansării într-un proiect inedit, inovator, capabil să-ți transforme pe termen lung existența. Poate fi necesar să-ți stăpâneșți o impulsivitate, o nervozitate excesivă, mai ales când ești în preajma amicilor!


Horoscop Berbec februarie 2018 - Dragoste și cuplu




Viața amoroasă îți poate fi impietată sau, din contra, condimentată de mistere, taine.

În caz că ești solo, se impune să te descotoresti de o eventuală timiditate exagerată, în stare să te rețină să îți mărturisești sentimentele de iubire față de cineva din sfera ta socială. Dacă reușești să faci asta, poți descoperi că această persoană îți este un suflet pereche, părând să-ți fie predestinată de forțele inefabile ale universului.

Nu este exclus ca, din diverse motive, idila ta să necesite să fie ascunsă față de cei din jur, cel puțin la debutul său.

În cuplurile formate deja se instalează o atmosfera de intensă intimitate. Dacă ai un tovarăș de viață, poți fi îmboldit să te retragi cât de cât din activitatea socială pentru a te concentra pe o împărtășire afectivă cât mai profundă cu acesta!


Horoscop Berbec februarie 2018 - Muncă și bani


Ești predispus să lucrezi de unul singur, să te focalizezi asupra unor proiecte individuale. Nu te integrezi în munca de echipa întrucât colegii par să nu fie pe aceeași lungime de undă ca și tine ori pentru că îți dau senzația că mai mult te încurcă decât de sprijină în drumul spre obiectivele tale.

Horoscop Berbec ianuarie 2018


Horoscop Berbec februarie 2018 Horoscop Berbec februarie 2018 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 24, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.