CONCURS: Cum să câștigi 50 Euro cu Hair-Transplant-Turkey.org ?


Te invit cu bucurie să participi la concursul sponsorizat de Hair-Transplant-Turkey.org, partenerii mei de astăzi, ce pun la bătaie 3 premii în valoare de 50 Euro cash/ fiecare, pentru toți cititorii blogului, în perioada cuprinsă între 5. 02. -20. 02. 2018!



Condițiile de participare  la concurs sunt următoarele:
1. Completează formularul de înscriere disponibil pe http://www.hair-transplant-turkey.org/ (te rog dă scroll), cu datele personale;
2. Fă o postare publică pe profilul tău de Facebook cu link-ul  http://www.hair-transplant-turkey.org
 și hashtag-ul: #hairtransplantinturkey;
3.  Dă cu Like paginilor de Facebook https://www.facebook.com/www.diane.ro/ și https://www.facebook.com/Hair-Transplant-în-Turkey-534294873419496/;
4.  Dă cu Share acestui articol în mod public, ca să afle și prietenii tăi.


Alopecia androgenică este o afecțiune ireversibilă care apare la aproape 50% din numărul bărbaților de pe planetă, inclusiv românii. Din fericire, există câteva proceduri de reconstrucție ale firelor de păr, cea mai cunoscută din ele fiind metoda FUE.  Această  procedură constă din extragerea unor unități foliculare naturale  individuale sau mai simplu spus, a unor grupuri de fire de păr care urmează a fi transplantate în regiunile necesare și dorite. Refacerea și vindecarea celor care recurg la asemenea procedură este cât se poate de rapidă și durează în medie două săptămâni.

Restaurarea podoabei capilare este o specializare extrem de căutată de bărbații și femeile din lume, iar în 2018, una dintre cele mai atractive destinații din  zona Balcanilor este Turcia, datorită turismului medical pe care îl practică, a calității și rezultatelor actelor medicale în sine.
Află și tu accesând Hair-Transplant-Turkey.org, un website bine documentat, care îți va răspunde  la informațiile de care ai nevoie în legătură cu procedurile de transplant de păr  din Turcia, costuri și locații.



De ce  să-ți faci un transplant de păr în Turcia?

În primul rând, Turcia este la o aruncătură de băț de România, durata de timp de ajuns până acolo cu avionul fiind în jur de o oră și jumătate, cel mult.
Personalul ultracalificat îți va programa fiecare clipă. Vei fi găzduit înainte și după intervenția chirurgicală într-un hotel de primă clasă și te vei putea bucura de ospitalitatea turcească renumită, precum și de câteva călătorii organizate spre destinații turistice atractive, care îți vor înlătura cu siguranță angoasele și-ți vor alunga  temerile pre și post-operatorii.

În timp ce transplanturile de păr sunt extrem de costisitoare în alte țări, în Turcia, unul din liderii mondiali în transplant de păr, costurile sunt accesibile, iar pacienții sunt capabili să se bucure de rezultate deosebite care arată natural și estetic, datorită talentului, abilităților și experienței chirurgilor, precum și datorită metodelor și aparaturii extrem de avansate.

Dacă te întrebi cât de instruiți sunt medicii chirurgi din Turcia, stai fără griji!  Îți pot spune că medicii ultracalificați din Turcia sunt membri extrem de activi ai Societății Internaționale  de chirurgie pentru restaurarea părului, Organizația internațională care monitorizează calitatea chirurgilor din lume și participa activ și contribuie la cercetarea științifică în domeniul implantului de par.
De asemenea, medicii turci operează cu cele mai înalte  tehnologii de pe piață în domeniul restaurării părului, aprobate pe plan internațional.
Te vei afla, așadar pe mâini excelente!



Nu uita!
***Termeni și Condiții

1. Pentru a participa la concurs, trebuie să respecți toate cele 4 condiții descrise mai sus.
2. Premiile sunt oferite în bani, fiecare câștigător va primi 50 Euro cash, fie prin Paypal, fie prin transfer bancar.
3. Te rog să completezi formularul de înscriere în concurs disponibil aici: 
(http://www.hair-transplant-turkey.org/ -  dă scroll) cu datele personale reale, astfel încât, să poți intra în posesia premiului.

Multă Baftă, tuturor!

CONCURS: Cum să câștigi 50 Euro cu Hair-Transplant-Turkey.org ? CONCURS:  Cum să câștigi 50 Euro cu Hair-Transplant-Turkey.org ? Reviewed by Diana Popescu on februarie 05, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Lucru la domiciliu!Oportunitate foarte serioasă!
    Lucrezi în timpul liber!
    Te ajutăm pas cu pas!
    Comision direct motivant!info la: pacurarumarioara1964@gmail com

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.