Horoscop Berbec martie 2018


În horoscopul Berbecului martie 2018 se pune accentul pe optimizarea aspectului tău exterior și a relaționării cu alțîi, pe dezideratul de a-ți impune o focalizare mai mare asupra obiectivelor tale esențiale. Viața sentimentală necesită sinceritate, onestitate și o atenție constantă față de partenerul de cuplu, iar cea profesională este dinamizata și favorizată de noi începuturi.

Horoscop Berbec martie 2018 - Previziuni astrologice generale


Însuflețit de aspirația de a-ți îmbunătăți imaginea personală, ești inspirat să găsești cele mai prielnice mijloace de face asta, a-ți aduce la iveală autenticitatea sinelui, a-ți scoate la lumină ce este mai valoros în ține.

În același timp, pari să înfrupți cu nesaț din tot ce îți oferă viața, să te lași în voia unor plăceri pe care ți le-ai refuzat în ultima vreme.

Spontaneitatea și receptivitatea față de oameni, de părerile lor, îți facilitează o comunicare intensă, plăcută, nemijlocită în plan social. Datorită impresiei bune pe care o faci, ai ocazia să ai un impact major asupra altora, ba chiar să fii recunoscut într-o poziție de lider.

Horoscop martie 2018 Berbec

Ești străbătut de o energie incandescentă, de o iuțeală remarcabilă a mințîi, dar îți vine greu să te oprești, să te concentrezi asupra unei idei, a unui proiect. Dacă reușești să-ți combați tendința de a fi foarte împrăștiat, poți să te lansezi într-un demers nou și plin de făgăduințe pe termen lung, dar și să profiți de oportunități rare în ducerea la bun sfârșit a unor întreprinderi demarate de mai mult timp.

Pe 11 martie 2018, Mercur în cuadrat cu Saturn și Marte în trigon cu Uranus îți pun în drum obstacole minore, dar iritante. Ești prea autocritic sau alții sunt exagerat de critici față de tine! Cu toate astea, pari să fii mult mai eficient decât crezi în activitățile tale principale. În plus, dacă nu te agăți de lucrurile mărunte, de detalii nesemnificative, și ai îndrăzneala să adopți o perspectiva nouă, diferită față de un proiect stagnant, poți avea parte de o realizare de excepție.

Ai dificultăți în a-ți promova personalitatea și interesele în data de 13 martie 2018, când Venus se poziționează în cuadrat cu Neptun. Te simți vulnerabil, nesigur pe ține în interacțiunea cu alții, și trebuie să ai grijă să nu-ți coborî prea jos garda și să permiți unor persoane ipocrite să profite de tine.

Horoscop Berbec februarie 2018

Luna nouă poposită pe 17 martie 2018 în Pești accelerează niște schimbări întrezărite deja la orizont. Este necesar să le întâmpini cu adaptabilitate, să eviți să fii derutat de întorsături bruște, neobișnuite ale soartei.

Mercur în conjuncție cu Veus în ziua de 20 martie 2018 te sprijină să relaționezi cu ușurință, tact și bunăvoință cu cei din imediata ta apropiere. Veselia te urmărește pas cu pas. Înclinat să ocoleșți circumstanțele dure, tensionate ale existenței, pari să te deconectezi într-un mediu sau într-un demers artistic, cultural.

Impulsivitatea îți capătă întâietate pe 24 martie 2018, în urma cuadratului lui Venus cu Pluton și al celui al Soarelui cu Marte. Nu ești în stare să rămâi neutru și ești gata să te avânți în bătălii, dueluri chiar și din pricini neînsemnate, a încăpățânării de a nu accepta nici un compromis, oricât de mic.

Alte două evenimente astrale își împletesc influențele pe 29 martie 2018: Venus se află în conjuncție cu Uranus, iar Soarele în cuadrat cu Neptun. Poți fi dezorientat de o grămadă de surprize atât plăcute, cât și neconfortabile. Se impune să te debarasezi de un eventual egocentrism, să accepți ceea ce ți se petrece, până când deslușești care-ți sunt cele mai potrivite opțiuni într-un context nou al existenței.


Horoscop Berbec martie 2018 - Dragoste și cuplu



Atractivitatea conferită nativilor singuri (și nu numai lor!) le permite să se delecteze în numeroase flirturi și jocuri ale dragostei. Asta nu înseamnă însă să se complacă într-o joacă cu cineva care îi iubește sincer. Dacă nu țin cu adevărat la acea persoană, nu trebuie să o amăgească, ci să-i mărturisească franc și cu delicatețe că nu se pot implica într-o idilă cu aceasta.

Berbecii angajați într-o legătură de cuplu primesc sporite dovezi de dragoste de la partenerul lor, însă este necesar să nu neglijeze dorințele și nazuințele acestuia.

Sub vibrațiile Lunii pline ivite în Balanță în data de 31 martie 2018, nativilor implicați într-o relație amoroasă, mai cu seamă într-una incipientă, le poate fi pusă la încercare conexiunea cu persoana iubită. Norii negri ai unei gelozii neîntemeiate pot fi spulberați de o discuție sinceră, cu toate cărțile pe masă, cu partenerul lor.

Ziua de 31 martie este dedicată și debutului tranzitului lui Venus în a doua ta casă, un tranzit ale cărui efecte vor fi vădite în luna aprilie. În caz că ești solitar, poți fi cutreierat de fiorii iubirii față de cineva care este atașat de tine  pentru ceea ce ești cu adevărat, pentru frumusețea și valoarea ta interioară. Dacă ai un tovarăș de viață, tinzi să te bucuri împreună cu acesta de un romantism renăscut, interferat cu apetitul amandorura pentru plăcerile materiale, fizice ale lumii.


Horoscop Berbec martie 2018 - Muncă și bani


Pe 2 martie 2018, prezența Lunii pline în Fecioară îți atrage atenția să nu te predai simțământului că munca monotonă de zi cu zi te secătuiește, îți strangulează creativitatea. Ai la îndemână oportunitatea să realizezi ceva notabil pe plan profesional, și nu trebuie să o ratezi! Trece-ți în revistă prioritățile și resursele individuale, apelează la autodisciplină și organizare, și-ți vei crea viitorul pe care ți-l dorești!

În a doua parte a lunii, beneficiezi de un potențial energetic impresionant în carieră. Treci printr-o perioadă prielnică începerii unui proiect de afaceri sau înscrierii pe un nou traseu profesional. Ține-ți în frâu iritabilitatea, și evită certuri neproductive cu colegii și superiorii.

Începând cu 31 martie 2018, amplasarea lui Venus în Taur vestește pentru luna aprilie șanse de a-ți mări consistent veniturile, mai ales dacă ai o afacere pe cont propriu. Dacă nu ai un job, ai mari sorți de izbândă să-ți afli unul!

Horoscop Berbec 2018

Horoscop Berbec martie 2018 Horoscop Berbec martie 2018 Reviewed by Diana Popescu on februarie 14, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.