Horoscop Fecioară martie 2018


Horoscopul Fecioarei din martie 2018 aduce în prim plan seriozitatea, energia și capacitatea ta de a scoate la iveală tendințele, semnificațiile umbrite ale existenței, dar și voința de a nu ignora desfătările, plăcerile acesteia. Viața amoroasă iși extrage sevele din straturi sufletești adânci, autentice, iar activitatea financiară îți este favorizată de parteneriate.

Horoscop Fecioară martie 2018: Previziuni astrologice generale


Mai serios și mai introspectiv decât de obicei, pari să nu suporți persoanele, situațiile și discuțiile superficiale, frivole. Te simți mobilizat să pătrunzi dincolo de aparențe, de formele lucrurilor, să ajungi la fondul, esența acestora.

Ai, de altfel, abilitatea de a investiga și a înțelege în profunzime existența, tainele sale. Viața ta personală capătă întâietate! Tinzi să ți-o analizezi cu luciditate, să te dezbari de obiceiuri rele, nocive, care-ți subminează simțământul forței personale și autocontrolului.

Îți dorești și ai posibilitatea să inițiezi o transformare profundă a sinelui, să îți scoți la lumină talente și atuuri interioare trecute cu vederea ori insuficient exploatate.

Horoscop martie 2018 Fecioară

O serie de convorbiri, dezbateri centrate pe subiecte, teme importante, cu prieteni, oameni apropiați, poate să te sprijine în acest sens.

În cea de-a doua jumătate a lunii, ești înclinat să te îndepărtezi cumva de sobrietate, îngăduindu-ți mai mult timp pentru deconectare, distracții. Efluviile primăverii și vigoarea fizică substanțială te îmboldesc să petreci mai multă vreme în natură și să te dedici unor activități sportive. Dai dovadă de un plus de creativitate în hobby-uri, pasiuni și întreprinderi profesionale.

Pe 2 martie 2018, Luna plină din Fecioară îți consolidează încrederea în tine însuți, te provoacă să-ți sărbătorești personalitatea, individualitatea, și îți așează în față oportunități de materializare ale visurilor tale. Pentru a te bucura de succese este însă necesar să-ți pui la punct o strategie în calea către obiectivele tale!

Horoscop Fecioară 2018

Oamenii, mai cu seamă cei de care te leagă parteneriate în plan personal, social și profesional, par să-ți rezerve surprize în data de 17 martie 2018, ca urmare a Lunii noi amplasate în Pești. Când te aștepți să se întâmple ceva, altceva, cu totul neașteptat, tinde să-ți dea niște planuri peste cap! Este o zi în care trebuie să fii cât mai flexibil, să fii deschis către schimbări.

Venus străbate odată cu 31 martie 2018 meleagurile Taurului, într-un tranzit ale cărui efecte vor fi simțite în aprilie. Se poate ivi oportunitatea de a vizita o altă țară, eventual pentru o bursă de studii.


Horoscop Fecioară martie 2018: Dragoste și cuplu

Dragostea se îndreaptă către originile sale, spre izvoarele ori rădăcinile sale.

O conexiune amoroasă creată în aceste auspicii astrale tinde să fie profundă, intimă, revitalizantă, având capacitatea de a vindeca vechi răni sufletești.

Dacă ai un partener, atât tu, cât și el aspirați să adăugați senzualității fierbinți din această perioadă o veritabilă, sensibilă împărtășire afectivă. Sunteți amândoi dornici să puneți capăt oricărei neînțelegeri, diferențe de opinii dintre voi.

Sub impactul vizitei lui Venus în a noua ta casă, în luna următoare viața sentimentală își extinde hotarele. O idilă nouă poate fi formată de-a lungul unei călătorii, în străinătate ori cu cineva sosit de acolo, iar una mai veche poate fi traversată de o briză înnoitoare prin orientarea către orizonturi geografice ori amoroase insolite.


Horoscop Fecioară martie 2018: Muncă și bani

Norocul te însoțește în demersurile financiare, mai ales datorită unor parteneriate profesionale și de afaceri.

Luna plină localizată pe 31 martie 2018 în a doua ta casă pare să iște o atmosferă de confuzie, derută, în activitățile ținând de bani. Este indicat să discuți în detaliu, cu toate cărțile pe masă, cu asociații de afaceri despre lucrurile care vă îngrădesc colaborarea, să recurgi chiar la compromisuri cu aceștia, pentru a împiedica pierderi, eșecuri financiare.

Horoscop Fecioară februarie 2018

Horoscop Fecioară martie 2018 Horoscop Fecioară martie 2018 Reviewed by Diana Popescu on februarie 19, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Ești minunata! Toate previziunile tale pe lângă adevăr au o putere motivațională unica. Mulțumesc!❤️Raluca

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.