Horoscop Balanță martie 2018


În horoscopul Balanței din martie 2018 predomină invigorarea și inițierea unor parteneriate, beneficiile rezultate din astfel de relații și preocuparea față de cămin, familie. Viața amoroasă se distinge printr-un atașament reciproc puternic în cuplurile consacrate și în cele incipiente, iar activitatea profesională este favorizată de negocieri și colaborare.

Horoscop martie 2018 Balanță

Horoscop Balanță martie 2018 - Previziuni astrologice generale


Nu te simți în apele tale în cadrul unui grup, al unei colectivități, preferând mai degrabă compania oamenilor apropiați ori a celor de care te leagă o relație în doi, indiferent dacă este personală, socială sau profesională.

Ai nevoie de astfel de persoane pentru a-ți confirma opțiunile majore din viață, a-ți verifica ideile în convorbi sincere cu acestea. Mai mult decât atât,  ele te pot ajuta să te înțelegi mai bine, să îți dezvaluiesti potențialul, atuurile personale.

Înzestrat cu un fin simț diplomatic, traversezi o perioada prielnică întăririi, îmbunătățirii  parteneriatelor existente și formării altora, promițătoare, pe termen lung. În același timp, ai posibilitatea să-ți armonizezi viața personală cu cea socială.


În a doua jumătate a lunii, pe lângă tendințele anterioare, apare și cea  de focalizare asupra căminului. Ești impulsionat să-ți aperi cu dârzenie rudele, oamenii îndrăgiți față de orice primejdie potențială. Uneori, pari să exagerezi în această privință, luând hotărâri importante fără să-ți consulți membrii familiei, ceea ce poate isca certuri, confruntări cu aceștia.

Luna plină luminează pe 2 martie 2018 cerul Fecioarei, îndemnându-te să te retragi din tumultul traiului cotidian pentru a-ți liniști mintea, sufletul, a te odihni, relaxa, a-ți reîncărca bateriile și a medita asupra obiectivelor principale pe care le ai de îndeplinit în luna asta.

Horoscop Balanță 2018

În data de 17 martie 2018 ești motivat să-ți examinezi tabieturile, stilul de viață. Sub vibrațiile Lunii noi poposite în Peșți, ai la dispoziție suficientă ambiție pentru a renunta la obiceiuri păguboase, a adopta o dietă nouă, mai sănătoasă, și un program regulat de întreținere fizică.

Imboldul de a-ți ajusta, optimiza imaginea exterioară și a-ți redefini prioritățile capătă întâietate pe 31 martie 2018. Luna plină din Balanță te inspiră cum să treci printr-o metamorfoză a sinelui, să îți promovezi cu succes personalitatea și interesele în cercul tău social.



Horoscop Balanță martie 2018 - Dragoste și cuplu

Viața sentimentală țintește spre un atașament veritabil, cât mai puternic între partenerii de cuplu.

În caz că ești singur, nu eșți deloc dispus să te avânți în flirturi și aventuri superficiale. Poți pune bazele unei legături amoroase serioase cu cineva capabil să-ți fie loial, să te iubească necondiționat.

Dacă ești implicat într-o conexiune de cuplu, atât tu, cât și tovarășul tău de viață tindeți să fiți extrem de receptivi față de dorințele, aspirațiile, nevoile celuilalt, apelând, dacă este necesar, la compromisuri sau chiar sacrificii personale.

Venus parcurge din 31 martie 2018 zona Taurului, într-un aspect astral ale cărui influențe vor fi vizibile în aprilie. În cuplurile statornicite continuă să se aprofundeze afecțiunea reciprocă. Este o vreme favorabilă unei căsătorii sau planificării unei nunți. Furtuna unei senzualități ardente îi poate determina pe unii nativi să pună semnul egalității între patimă și iubire!


Horoscop Balanță martie 2018 - Muncă și bani

Se anunță un ciclu astrologic de bun augur pentru încheierea unor contracte, înțelegeri, datorită abilității tale de a negocia. Totodată, ai o capacitate sporită de a coopera în muncă, în afaceri, mai cu seamă în parteneriate.

În luna aprile 2018, sub impactul tranzitului demarat pe 31 martie de către Venus, în a opta ta casă, banii își găsesc cu ușurință făgașul către tine. Responsabilitatea ta și încrederea pe care o inspiri pot atrage un investitor într-un proiect de-al tău de afaceri. De asemeni, poți primi un cadou, o sumă de bani importantă la care nu te așteptai!

Horoscop Balanță februarie 2018
Horoscop Balanță martie 2018 Horoscop Balanță martie 2018 Reviewed by Diana Popescu on februarie 20, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.