Horoscop Scorpion martie 2018


În horoscopul Scorpionului din martie 2018 se insistă pe sortarea și exploatarea lecțiilor de viață din trecutul apropiat, focalizarea pe detalii, ameliorarea stării de sănătate, lărgirea influenței tale sociale și prilejul de a călători. Dragostea poate fi favorabilă mai ales nativilor implicați într-o legătură de cuplu, iar în sfera profesională apar avantaje datorate lucrului în echipă și a ambiției de a ținti spre desăvârșire.

Horoscop martie 2018 Scorpion

Horoscop Scorpion martie 2018: Previziuni astrologice generale


Activitatea socială se împletește mai mult decât de obicei cu cea profesională, ba chiar îi aduce beneficii importante adeseori.

Ești mobilizat să-ți treci în revistă experiențele de viață acumulate în ultimele luni și să tragi învățături din ele. Intri într-o perioadă prielnică organizării traiului de zi cu zi, desprinderii de persoane și conjuncturi care-ți consumă inutil timpul și energia.

Te concentrezi asupra detaliilor existenței, reconstruindu-ți, cărămidă cu cărămidă, prezentul, în vederea optimizării viitorului.


Poți fi înclinat să-ți îmbunătățești starea de sănătate, să afli sfaturi în acest sens de la medicul de familie ori de la unul care face parte din cercul tău social. Poate că este necesar să-ți ții în frâu imboldul de a face schimbări peste noapte, radicale, ale stilului tău de viață. Adoptă, mai degrabă, strategia pașilor mărunți, dar bine cumpăniți!

În a doua jumătate a lunii, ești antrenat într-o interacțiune socială intensă. La ordinea zilei sunt mereu discuții incitante și fertile cu cei din preajma ta, dar și oportunitatea de a călători. Poți fi ocupat cu trimiterea și primirea de numeroase mesaje pe internet / mobil, și cu nenumărate convorbiri telefonice. De asemeni, pari să ai de făcut o grămadă de drumuri prin oraș, din obligație sau din plăcere. În caz că ai o neînțelegere cu o rudă, ai grijă ca aceasta să nu se acutizeze, să nu ia proporții.

Ca urmare a trigonului dintre Venus și Jupiter de pe 1 martie 2018, te integrezi de minune printre oameni și iei parte la evenimente plăcute. Ai motive în plus să te încrezi în prietenii tăi și în turnura favorabilă a destinului tău.

Horoscop Scorpion 2018

Optimismul năvalnic care te străbate în data de 2 martie 2018, sub impactul trigonului lui Mercur cu Jupiter, te poate determina să evaluezi incorect circumstanțele lumii înconjurătoare. Nu promite altora și nici ție ceea ce nu poți face!

Un alt trigon, între Soare și Jupiter, marchează ziua de 13 martie 2018.  Atitudinea optimistă îți este echilibrată de această dată de realism. Te exprimi sugestiv în convorbirile cu cei din jur, având capacitatea să-i convingi să se ralieze planurilor tale.

Monotonia cotidiană îți repugnă pe 31 martie 2018, sub vibrațiile Lunii pline răsărite în Balanță. Intuiția deosebită cu care eșți înzestrat te ajută în împrejurări încurcate, complexe. Un șir de secrete așteaptă să ți se dezvăluie dacă ai voința să te cufunzi în profunzimea existenței. Meditația ți se poate îndrepta spre cărări spirituale.



Horoscop Scorpion martie 2018: Dragoste și cuplu


În cuplurile formate se instalează o atmosferă de colaborare, focalizare a ambilor parteneri pe țeluri comune, ținând inclusiv de îmbunătățirea stării materiale.

Dacă vor să nu piardă o oportunitate nemaipomenită în dragoste, nativii solitari trebuie să-și alunge o anume răceală din inimă, tendința de a analiza cu o prea mare prudență dacă un potențial partener le este cu adevărat potrivit sau nu.

Dragostea îți ia cu asalt sufletul și-ți este greu să-i reziști, să-i capitulezi pe 17 martie 2018, când Luna nouă strălucește pe cerul Peștilor. Dacă acționezi potrivit sentimentelor tale, poți avea parte de clipe memorabile de fericire împreună cu un partener de cuplu mai vechi ori abia cunoscut.

Periplul lui Venus în Taur, pornit pe 31 decembrie 2018, este resimțit în aprilie. Planeta iubirii îți dăruiește o aură de farmec ce-ți facilitează succesul în cucerirea inimii cuiva de care ești atras.

Nativii căsătoriți profită de o solidă reciprocitate în dragoste, iar cei necăsătoriți, dar implicați de mult într-o conexiune amoroasă, sunt pe cale să-și pună pirostriile!


Horoscop Scorpion martie 2018: Muncă și bani


Sfera profesională se remarcă prin buna înțelegere și bunăvoința ce guvernează relațiile cu colegii și superiorii. Discuțiile cu ei sunt sincere și stimulatoare. Ai potențialul să-ți crești eficiența, randamentul în muncă, pari să nu te mulțumești cu puțin, și ești ambiționat să te apropii de perfecțiune în tot ceea ce faci.

Tendințele venusiene inițiate pe 31 martie 2018 și manifestate în aprilie conduc către beneficii importante în afaceri, mai cu seamă în cele de parteneriat.

Horoscop Scorpion februarie 2018



Horoscop Scorpion martie 2018 Horoscop Scorpion martie 2018 Reviewed by Diana Popescu on februarie 21, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.