Horoscop Scorpion februarie 2018


Reperele principale din horoscopul Scorpionului februarie 2018 sunt asumarea unei atitudini spontane, jucăușe, fericite față de existență, aspirația și posibilitatea de a te bucură deplin de viață, un aflux bogat de ingeniozitate, creativitate, manifestat îndeosebi în zona profesională. Oportunitățile în dragoste sunt mereu la ordinea zilei atât pentru nativii singuri, cât și pentru cei aflați într-o legătură de cuplu.

Horoscop Scorpion februarie 2018 - Previziuni generale


Copilul din interiorul tău se retrezește la viață și te provoacă să te dezbari de o relativă rigiditate, de conformism și prejudecăți. Ai chef de joacă, ești dornic să te lași întru totul în voia desfătărilor existenței.

Te remarci printr-o expresivitate iesita din comun în comunicarea cu cei din jur. Entuziasmul cu care trăiești îi determină pe oameni să-ți caute frecvent tovărășia, așa că pari să ai o agendă zilnică plină de evenimente sociale, petreceri și reuniuni cu prietenii.
Horoscop februarie 2018 Scorpion

Râvnești și ai șansa să fii mai tot timpul în centrul atenției. Câteodată, poți deveni totuși atât de înflăcărat de propriile idei, simțăminte, încât să nu le mai bagi în seamă pe cele ale altora!

Sub influența cuadratului dintre Venus și Jupiter de pe 4 februarie 2018 ești înclinat să faci lucrurile în stil mare. Extrem de generos, îți place să cheltuieșți banii pe ceea ce-ți place sau le face plăcere altora. Fii prevăzător să nu-ți risipeșți timpul și resursele financiare în mod superficial, ba chiar pentru persoane care nu vor decât să profite de tine.

Pe 11 februarie 2018, Soarele în cuadrat cu Jupiter te îndeamnă să îți asumi riscuri la care nu apelezi în mod normal pentru a-ți împlini mai rapid obiectivele. Trebuie să-ți echilibrezi optimismul și impetuozitatea cu autodisciplina, o planificare bună și o organizare riguruoasă a activităților tale.

Horoscop Scorpion 2018

Orientarea către prea multe proiecte deodată sau dificultatea de a discerne ce-i valoros într-un aflux foarte mare de informații te pot stresa în data de 14 februarie 2018, ca urmare a cuadratului lui Mercur cu Jupiter. Este necesar să fii cât mai selectiv, să-ți stabileșți o ordine a priorităților.

În ziua de 15 februarie 2018, Luna nouă din Vărsător îți infuzează dorința de a desluși ce anume îți destabilizează comunicarea  în familie. Încearcă să afli o soluție a unei probleme de acasă ținând cont și de opiniile rudelor, persoanelor dragi.


Horoscop Scorpion februarie 2018 - Dragoste și cuplu




Dragostea plutește în aer, te pândește după aproape orice cotitură, cât de mică, a destinului...

Este o vreme excelentă pentru inițierea unei idile, cu cineva în stare să te scoată din inerție, să te ia prin surprindere grație unor gesturi spontane. Chiar dacă te simți nițel derutat, ai astfel ocazia să treci prin clipe incitante, pasionale, inedite din viața sentimentală.

Dacă ai deja un partener, pari să-l farmeci prin surprize delicioase ce-ți dovedesc atașamentul față de acesta, prin abilitatea de a împrospăta conexiunea voastră afectivă.

Horoscop Scorpion februarie 2018 - Muncă și bani


Inspirația care te cutreieră în această lună îți înlesnește rezultate de excepție în demersuri creative. Îți poate veni totuși greu să te concentrezi pe activități laborioase, pe termen lung.

Horoscop Scorpion ianuarie 2018


Horoscop Scorpion februarie 2018 Horoscop Scorpion februarie 2018 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 28, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.