Horoscop Săgetător februarie 2018


În horoscopul Săgetatorului februarie 2018 prevalează casa și familia, năzuința de a infuza armonie și stabilitate relațiilor cu oameni îndrăgiți, apropiați. Viața sentimentală ocolește riscurile și aventurile superficiale.


Horoscop Săgetător februarie 2018 - Previziuni generale


Căminul devine tot mai important pentru tine în acest ciclu astrologic. Dacă ceva nu este în ordine acasă, ești gata să faci orice pentru a reinstaura buna înțelegere, a te devota celor dragi. Poți fi preocupat, de exemplu, de starea de sănătate a celor din imediata ta apropiere, a problemelor lor emoționale, educaționale sau materiale.

Este vremea să discuți, cu toate cărțile pe masă, cu familia despre ce ați realizat până acum și ce aveți de făcut în viitor. Deși este necesar să te focalizezi pe interesele generale, nu trebuie să le neglijezezi și pe cele individuale, ale fiecărui membru în parte.

Horoscop februarie 2018 Săgetător

Pari să petreci mai mult timp acasă, apreciind siguranța și căldura afectivă care te înconjoară aici. Este posibil să iei contact cu rude aflate pe alte meleaguri sau ca acestea să te viziteze pe neașteptate. La ordinea zilei sunt mereu petreceri ori reuniuni familiale.

De asemeni, poți avea tendința să te concentrezi pe redecorarea, reamenajarea locuinței.

Pe 3 februarie 2018, Mercur în sextil cu Marte te impulsionează să fii direct, pătimaș în comunicarea cu cei din jur fără să le ignori însă ideile, aspirațiile. Nu-ți pierzi din vedere obiectivele și știi cum să îndrepți cu diplomație conversațiile către interesele tale.

Programul zilnic îți este dat peste cap în data de 15 februarie 2018, sub impactul prezenței Lunii noi în Vărsător. Acțiunile, planurile tale par să fie contrare celor ale altora. Dialogul nu este îndeajuns pentru a rezolva astfel de contradicții, conflicte. Poate că amânarea unei confruntări reprezintă în acest context astral o soluție temporară, necesară pregătirii terenului pentru o înțelegere, un compromis, ceva mai târziu.

Horoscop Săgetător 2018

Cuadratul dintre Marte și Neptun din 17 februarie 2018 îți permite să-ți dezvălui punctele slabe, deficiențele prin străduința de a fi sincer cu tine însuți și cu alții. Cu cât eviți mai mult situațiile neplăcute, complicate, cu atât îți pui piedici mai mari în drumul spre țelurile tale. Ai grijă față de ce îți dorești în această zi, fiindcă s-ar putea împlini!

Extrem de sensibil emoțional, nu ai cum să-ți păstrezi o poziție neutră pe 25 februarie 2018, atunci când Venus se poziționează în cuadrat cu Marte. Ți se recomandă să faci ce-ți place mai mult, fără să ții cont de părerile altora.


Horoscop Săgetător februarie 2018 - Dragoste și cuplu



Dacă ești parte a unui cuplu, pari să fii îmboldit să faci tot ce-ți stă în putință pentru a crea o atmosferă  de căldură și stabilitate sufletească în relaționarea cu tovarășul tău de viață, mai ales dacă locuieșți împreună cu acesta. În același timp, poți să-ți îndrepți atenția aspre eliminarea unor dificultăți din conexiunea în doi ieșite recent la iveală.

În caz că ești solo, tinzi să fii înclinat să-ți cauți un partener în stare să te protejeze din punct de vedere emoțional, să-ți fie credincios până în pânzele albe. Îl poți întâlni prin intermediul unei rude sau a unui eveniment de familie.

Horoscop Săgetător februarie 2018 - Muncă și bani

Atașamentul crescând față de familie te poate determina să fii mai puțin implicat, activ în demersurile de la serviciu. Totodată, poți avea șansa și inspirația de a te lansa într-un proiect profesional ori într-o afacere acasă, eventual în colaborare cu o rudă.

Horoscop Săgetător ianuarie 2018


Horoscop Săgetător februarie 2018 Horoscop Săgetător februarie 2018 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 28, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.