Horoscop Săgetător ianuarie 2018


Horoscopul Săgetătorului ianuarie 2018 indică obținerea unor avantaje însemnate datorită puterii tale de convingere, o implicare ferventă în zona socială, inițierea unor proiecte fertile pe termen lung. Viața  amoroasă câștigă prin expresivitatea conectării, împărtășirii dintre parteneri, iar activitatea financiară îți poate fi caracterizată de o precauție excesivă.

Horoscop Săgetător ianuarie 2018 - Previziuni generale


Plin de tact și empatie, însuflețit de o atitudine caldă, cordială în interacțiunea cu cei din imediata ta apropiere, pari să știi instinctiv când și cum să dai glas cuvintelor celor mai potrivite pentru a-i atrage pe oameni de partea ta. Forța de persuasiune îți este de folos în promovarea convingerilor și obiectivelor tale de căpătâi.

Îndeosebi în ultima decadă a lunii, înclini să fii mai mereu în mișcare, în acțiune, să fii preocupat de descoperirea unor dimensiuni noi ale existenței tale. Chiar dacă activitatea ta socială se întețește, acest lucru nu îți dă dureri de cap, ci te incită, te bucură, mai ales că ai ocazia să-ți întărești conexiunile umane mai vechi și să pui bazele altora, noi.

Horoscop ianuarie 2018 Săgetător

Rudele, colegii, prietenii par să aibă o importantă din ce în ce mai mare în viața ta. Un șir de informații prețioase, vești bune îți înlesnesc realizări de excepție.

Ești străbătut de o energie intensă, clocotitoare, mai cu seamă în demararea unor acțiuni ambițioase, cu bătaie lungă în viitor. De fapt, aproape orice începe spre capătul acestei luni este pe cale să-ți furnizeze satisfacții notabile o vreme îndelungată. Nu te lasă, totuși, în voia unei impulsivitati, combativitati, competitivități acerbe, ce-ți pot afecta colaborarea cu persoane influente!

Horoscop Săgetător 2018

Fantezia ți se înalță la cote neobișnuite sub efluviile Lunii pline apărute pe 2 ianuarie 2018 în Rac, însă te poate îndepărta de obiectivitate în estimarea unor situații decisive în dragoste sau finanțe!

În data de 31 ianuarie 2018, Luna plină poposită În Leu te călăuzește către o modificare de esență a planurilor tale, astfel încât să ți le îndrepți spre un obiectiv mai ambițios decât ți-ai propus inițial. Nu-ți asuma, totuși, riscuri insuficient calculate!


Horoscop Săgetător ianuarie 2018 - Dragoste și cuplu



Expresivitatea în comunicarea și demonstrarea iubirii reprezintă un reper major în această lună.

În eventualitatea că ești singur, ai șansa să cucerești mai lesne inima cuiva de care ești fascinat romantic, grație abilității de a-ți mărturisi extrem de sugestiv sentimentele pe care le ai față de acesta/aceasta.

Schimbul de mesaje din cuplurile închegate deja pare adeseori să nu mai aibă nevoie de cuvinte. Dacă ai un tovarăș de viață, este posibil să vă regășiți reciproc simțăminte și țeluri neglijate sau pe jumătate uitate în ultimul timp!


Horoscop Săgetător ianuarie 2018 - Muncă și bani

Tranzacțiile financiare îți stau sub semnul prudenței, poate chiar uneia cumva exagerate. Ai grijă să nu pierzi vreo oportunitate excepțională, dar grăbită de a face bani din pricina înclinației de a o examina prea mult, prea în amănunțime, înainte de a acționa.

Pe 17 ianuarie 2018, Luna nouă își face sălaș în Capricorn, sugerându-ți să-ți strângi cureaua, să pui deoparte bani albi pentru zile mai negre. Examinează-ți cu minuțiozitate bugetul personal sau familial!

Horoscop Săgetător decembrie 2017



Horoscop Săgetător ianuarie 2018 Horoscop Săgetător ianuarie 2018 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 29, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.