Horoscop Săgetător decembrie 2017

Horoscopul Sagetatorului din decembrie 2017 are drept tendințe principale integrarea armonioasă, avantajoasă în sfera socială, focalizarea, cu seriozitate, pe obiectivele tale majore, o viață sentimentală plină de oportunități, și una profesională pendulând între activități în colaborare și demersuri individuale.

Horoscop Săgetător decembrie 2017 - Previziuni generale


Bunavointa, atitudinea ta cooperantă și o aură de farmec aparte, venusiană, îi atrag pe oameni către tine, îți permit să-ți promovezi cu succes personalitatea și ideile. Cel puțin la începutul lunii, te bucuri de o viață socială fericită, incitantă.

Aceste orientări nu-ți răpesc totuși perspectiva matură, serioasă asupra lumii și a destinului tău. Te simți îmboldit să reflectezi la țelurile tale esențiale, să-ți ajustezi, regândești proiectele, să dai deoparte orice și pe oricine îți îngreunează drumul spre ele.
Horoscop decembrie 2017 Săgetător

Inspirat să-ți revezi trecutul, ai putința să extragi din el lecții de viață importante. Câteodată, poți fi tentat să fii nițel secretos, mai cu seamă în ceea ce privește traiul tău personal. Intuiția are potențialul să-ți ofere soluții pentru probleme aparent nerezolvabile.

Chiar înainte de Crăciun, mintea îți câștigă în agilitate, îți intensifici interacțiunea cu cei din jur, având prilejul să-ți reinvigorezi relațiile cu amicii, persoanele apropiate, să-ți clădești noi prietenii. Plin de neastâmpăr, îți este dificil să te concentrezi pe sarcini laborioase, de durată. La urma urmei, ai putea să-ți iei o mică vacanță și să te delectezi la maximum cu ocazia sărbătorilor de iarnă, revelionului!

Influentele anterioare sunt completate de altele, de mai mică amploare...

Ziua de 3 decembrie 2017 stă sub semnul a două aspecte astrale: Soarele se amplasează în cuadrat cu Neptun, iar Luna plină se ivește în Gemeni. Ți se poate instala o oarecare derută în existență, în special în conexiunile de parteneriat. Străduiește-te să deosebești realitatea de iluzie și nu da bir cu fugiții dinaintea unor probleme. Poate că este necesar să-ți revizuiești modul în care-ți aduci aportul atât în asocierile personale, cât și în cele sociale și profesionale.

Pe 6 decembrie 2017, Mercur intră în conjuncție cu Saturn și în sextil cu Marte. Deși te poți lovi de unele piedici exterioare în studii, beneficiezi de abilitatea de a te concentra pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine. Posezi capacitatea de a anticipa acțiunile celor din preajmă și a-ți exprima cu claritate ideile, optiunile.

Horoscop Săgetător noiembrie 2017

Condus de realism, știi foarte bine ce ai de făcut pentru a-ți materializa visele, dorințele, ca urmare a sextilului dintre Marte și Saturn și 7 decembrie 2017. Datorită forței tale de convingere, îți poți lămuri părinții sau niște rude că te-au interpretat greșit într-o anumită circumstanță.

Mercur în trigon cu Uranus pe 10 decembrie 2017 te sprijină să adopți o perspectivă de ansamblu asupra existenței tale. Poți avea șansa să pleci într-o scurtă călătorie, să treci printr-o experiență de viață neobișnuită, având harul de a-ți înlesni o revelație cutremuratoate despre ține ori altii.

Vioiciunea și magnetismul te ajută să-i farmeci pe oameni sub vibrațiile Lunii noi răsărite pe 18 decembrie 2017 în Săgetător. Optimismul, entuziasmul tău contribue la obținerea unor rezultate excelente în această zi!

Horoscop Săgetător decembrie 2017 - Dragoste și cuplu


Săgețile trimise din arcul dragostei își nimeresc cu precizie țintele ca efect al prezenței lui Venus în prima ta casă. Atractivitatea pe care ți-o oferă planeta frumuseții îți facilitează înfiriparea unei relații de cuplu cu cineva la afecțiunea căruia tânjesti de ceva vreme sau ivit brusc în existența ta, printr-un concurs fericit de împrejurări, poate chiar cu ocazia Crăciunului ori a Anului Nou.

Daca ai un partener, legătura ta emoțională cu acesta se întărește, și tindeți să vă intețiți flacăra iubirii în atmosfera specială a sărbătorilor din această luna!

Horoscop Săgetător decembrie 2017 - Muncă și bani


Daca în prima decadă a lui decembrie ai oportunitatea să îți crești randamentul în muncă și să ai realizări notabile grație colaborărilor, relațiilor bune cu șefii și colegii, apoi ești înclinat să lucrezi cel mai bine de unul singur, îndeosebi în demersuri necesitând creativitate.

Horoscop Săgetător 2018
Horoscop Săgetător decembrie 2017 Horoscop Săgetător decembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 20, 2017 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Oferta speciala lucru acasa: din prima luna 1500 RON (1500 lei noi sau 15 milioane lei vechi) lunar rapid castig potential, plus alte castiguri motivante. Lucrati in timpul liber. Contract. Seriozitate. Trimiteti solicitare la adresa de email´.pacurarumarioara1964@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.