Horoscop Scorpion ianuarie 2018


Conform horoscopului Scorpionului din ianuarie 2018, îți ameliorezi interacțiunea socială și profesională, ai un impact sporit asupra lumii înconjurătoare, fără să uiți însă importanța familiei, iar viața sentimentală îți este ocolită de superficialism și conformism.


Horoscop Scorpion ianuarie 2018 - Previziuni generale 


Comunicarea din plan personal, social și profesional ți se optimizează văzând cu ochii, ai prilejul să-ți lărgeșți sfera de influență și să-ți măreșți numărul de contacte utile. Poți avea o convorbire decisivă, crucială pentru destinul tău cu o rudă sau cu un prieten apropiat.

Gândirea ți se apropie câteodată de viteza luminii, însă nu ai prea multă răbdare să te concentrezi pe unul și același demers. Din acest motiv, nu prea ai cum să progresezi notabil în proiecte complicate ori pe termen lung. Pe de altă parte, neastâmpărul interior și circumstanțele exterioare te pun mai mereu pe drumuri.
Horoscop ianuarie 2018 Scorpion

Tendințele de mai sus sunt amplificate în data de 17 ianuarie 2018, ca urmare a amplasării Lunii noi în Capricorn, dar par să slăbească după acea, pe măsură ce eșți tot mai preocupat de casă, cămin.

Te simți motivat, așadar, să îți petreci mai mult timp de calitate acasă, să te ocupi poate de redecorarea sau reamenajarea locuinței. Relaționarea cu familia, cu părinții ți se îmbunătățește, poți participa la numeroase întâlniri, reuniuni, petreceri cu rudele. Ești impulsionat să clădești o bază solidă a căminului, inclusiv din punct de vedere material, și eșți gata să te lansezi în inițiative în acest scop.

Horoscop Scorpion 2018

O revelație generată de experiențele de viață acumulate până acum poate avea loc pe 2 ianuarie 2018, sub vibrațiile Lunii pline prezente în Rac. Pe de altă parte, te poți bucura de fructificarea străduințelor din învățătură ori de oportunități ținând de studii.

Sextilul dintre Jupiter și Pluton din 16 ianuarie 2018 te încurajează să-ți exploatezi la maximum atuurile individuale. În plus, ai la îndemână conjuncturi prielnice pentru demersurile tale majore, mai cu seamă pe plan financiar.


Horoscop Scorpion ianuarie 2018 - Dragoste și cuplu



Dacă ești angajat într-o legătură de cuplu, în special dacă locuiești împreună cu partenerul tău, împărtășirea amoroasă dintre voi tinde să se încingă. Preferați să vă închideți în casă pentru a profita de o intimitate substanțială, mai degrabă decât să ieșiți în oraș, să luați parte la evenimente sociale.

Scorpionii singuri sunt dornici să se implice într-o poveste de dragoste serioasă, de durată. Au posibilitatea să facă asta mai ales cu o persoană cunoscută prin mijlocirea unei rude sau întâlnite în cadrul unei agape asociate cu familia, poate la o nuntă ori la un botez.


Horoscop Scorpion ianuarie 2018 - Muncă și bani

Beneficiile din sfera profesională și cea financiară provin în această lună din comunicarea excelență cu colegii, șefii, partenerii din aceste domenii.

Pe 31 ianuarie 2018, Luna plină ivită în Leu te sprijină să fii mai realist în obiectivele tale legate de carieră. În această zi, ai capacitatea să te smulgi din mentalitățile învechite, fataliste ale celor din preajma ta, să preiei inițiativa și să te remarci printr-o acțiune îndrăzneață, inovatoare.

Horoscop Scorpion decembrie 2017


Horoscop Scorpion ianuarie 2018 Horoscop Scorpion ianuarie 2018 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 29, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.