Horoscop Balanță ianuarie 2018


Horoscopul Balanței ianuarie 2018 reliefează o inițială retragere din lume, în scopul dedicării față de familie și persoanele dragi, și apoi o lansare frenetică, entuziastă, prielnică în interacțiunea socială. Dragostea își află căi înnoitoare, dar trebuie să se apere de ispitele superficialității.


Horoscop Balanță ianuarie 2018 - Previziuni generale


Străbătut de o intensă sensibilitate emoțională, pari uneori să te simți vulnerabil în medii sociale insuficient cunoscute. Cel mai bine îți este acasă, în sânul familiei, printre oamenii îndrăgiți. Convorbirile cu aceștia tind să te stimuleze, să-ți inspire idei strălucite.

După ce, pe 17 ianuarie 2018, Luna nouă din Capricorn marchează un vârf al influențelor de mai sus, ce poate vesti un început nou, notabil, în viața de familie, începi treptat să ieși din carapacea unei prudențe excesive, fiind gata să te angajezi în numeroase activități pe plan social. Toți cei din jur sunt cu ochii pe tine, câștigi în popularitate și pari să adori să fii în centrul atenției.

Horoscop ianuarie 2018 Balanță

Te lași în voia spontaneității, îți pui în lumină calitățile și îți exprimi cu relevanță autenticitatea personalității. Deguști cu nesaț plăcerile existenței și ești animat de o bucurie, o vitalitate molipsitoare.

În ultima săptămână  a lunii, te deschizi și mai mult către lume, nu mai treci cu vederea tensiuni nemărturisite și ești dispus să-ți clarifici și elimini neînțelegeri mocnite cu cei din imediata ta apropiere.

Horoscop Balanță 2018

Mintea nu-ți are astâmpăr, sari cu vioiciune de la un subiect la altul, și trebuie să-ți impui o autodisciplină sporită pentru a-ți duce la bun sfârșit niște demersuri ambițioase. Pari să ai un program zilnic foarte încărcat, să fii mai mereu în călătorii, îndeosebi scurte.

Pe 31 ianuarie 2018, sub vibrațiile Lunii pline din Leu, ești încurajat să-ți mărturiseșți aspirații, gânduri ascunse multă vreme, unor prieteni de nădejde, care nu au cum să te interpreteze, înțeleagă greșit. Cu nițică diplomație, ai posibilitatea să-ți creezi alianțe stabile pe termen lung în întreprinderile tale.




Horoscop Balanță ianuarie 2018 - Dragoste și cuplu



În a doua parte din ianuarie 2018, ai la dispoziție una din cele mai favorabile perioade în viața sentimentală din acest an.

Dacă ești solitar, oportunitățile din dragoste dau năvală către tine, își fac apariția chiar și în cele mai banale, sordide împrejurări ale existenței. Unii nativi sunt înclinați, în acest context astral, să flirteze mai frecvent, însă se impune să nu le dea speranțe false unor persoane de care nu se simt atașați cu adevărat afectiv.

În cupluri mai vechi, deja formate, se remarcă o boare de reînnoire, reîmprospătare, facilitată de comunicarea în profunzime și voința ambilor parteneri de a se descătușa de monotonie, inerție.


Horoscop Balanță ianuarie 2018 - Muncă și cuplu


Viața profesională poate să fie zguduită pe 2 ianuarie 2018, sub impactul Lunii pline din Rac. Există posibilitatea să fii atras într-un conflict al orgoliilor, într-o competiție dură cu un coleg. Nu da apă la moară unei dispute neproductive și vezi-ți în schimb de treburile tale, căci numai acestea îți pot înlesni, în cele din urmă, afirmarea, evoluția în carieră!

Profiți, de-a lungul întregii luni, de efluvii creative îmbelșugate, dar depinde numai de ține, de perseverența ta, motivația ta, să le fructifici în plan profesional.

Horoscop Balanță decembrie 2017


Horoscop Balanță ianuarie 2018 Horoscop Balanță ianuarie 2018 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 28, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.