Horoscop Fecioară ianuarie 2018


În horoscopul Fecioarei ianuarie 2018 se întrezăresc oscilarea între distracție și seriozitate, capacitatea de a despărți grâul de neghină în planurile cele mai importante ale existenței, un atașament viguros față de familie, o viață sentimentală axată pe sinceritate și una profesională țintind către organizare, eficientizare.


Horoscop Fecioară ianuarie 2018 - Previziuni generale

Horoscop ianuarie 2018 Fecioară

Sociabil, prietenos, înzestrat cu simțul umorului, ai o atitudine jucăușă, ghidușă în relațiile cu oamenii, și eșți gata să profiți de orice ocazie pentru a te delecta, a te amuza.

Spre jumătatea lunii, tinzi să ai o dispoziție mai serioasă, să fii foarte critic față de tine și alții. Încearcă să nu-ți intimidezi prietenii, colegii, având așteptări prea mari de la ei.


Traversezi, de altfel, un ciclu prielnic desprinderii de ceea ce nu merge bine în viața ta și descoperirii unor aspecte interioare și exterioare având menirea de a-ți susține evoluția, proiectele tale esențiale.

În ultima săptămână din ianuarie 2018 te orientezi spre confortul de acasă, eșți înclinat să petreci mai mult timp împreună cu familia, în defavoarea activităților sociale. Te simți îmboldit să-ți aperi până în pânzele albe membrii familiei, dar și să te iei la harță cu unii din ei din motive de mică importanță. Nu eșți ispitit să încerci lucruri noi, preferi să te centrezi pe ceea ce știi și ai făcut până acum și, uneori, pari să fii prea subiectiv, fiindu-ți dificil să adopți o viziune realistă despre lume.

Horoscop Fecioară 2018

Sub influență Lunii pline apărute pe 2 ianuarie 2018 în Rac, ești inspirat să-ți reevaluezi și ierarhizezi demersurle, activitățile. Amicii nu ezită să-ți dea o mână de ajutor, să-ți ușureze povara unor obligații sau responsabilități.

Dorința fierbinte de a te confesa altora este zăgăzuită cumva de strădania de a nu-ți dezvălui anumite secrete, lucruri din viața personală, ca urmare Lunii pline găzduite pe 31 ianuarie 2018 în Leu. Cu toate astea, odată ce ți-ai dat drumul la vorbă, îți poate fi dificil să știi când să te opreșți. Gândește-te de două ori înainte de a pronunța niște cuvinte ce-ți pot impieta relațiile cu cei din preajmă.

Horoscop Fecioară ianuarie 2018 - Dragoste și cuplu



În caz că ești solo, poți întâlni un potențial tovarăș de cuplu prin intermediul unei rude, a unui prieten, a cercului tău social, profesional.

În cuplurile statornicite se instalează o atmosfera extrem de caldă datorită sincerității, onestității depline din comunicarea dintre parteneri.


Horoscop Fecioară ianuarie 2018 - Muncă și bani

Pe 17 ianuarie 2018, Luna nouă din Capricorn îți sugerează să-ți privești sarcinile profesionale printr-o nouă lumină, în stare să le facă mai captivante, mai incitante. Totodată, în această zi poți fi antrenat într-un proiect nou de la serviciu, unul laborios, pe termen lung, însă ce-ți promite satisfacții însemnate.

Oricum, în a doua parte a lunii, te simți îndemnat să-ți eficientizezi munca printr-o sporită organizare și concentrare către detalii.

Relațiile cu colegii stau sub semnul bunei înțelegeri, colaborării, ajutorării reciproce. Dacă nu ai un job, îți poți afla mai ușor unul, nu extrem de avantajos, dar capabil cel puțin să-ți furnizeze banii necesari pentru achitarea unor facturi și datorii care nu mai suportă vreo amânare.

Horoscop Fecioară decembrie 2017


Horoscop Fecioară ianuarie 2018 Horoscop Fecioară ianuarie 2018 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 28, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.