Horoscop Leu ianuarie 2018


Horoscopul Leului ianuarie 2018 are drept repere principale focalizarea pe un mod de trăi mai sănătos, o interacțiune socială fericită, avantajoasă, pofta și oportunitatea de a te bucura din plin de viață. Dragostea este favorabilă atât nativilor singuri, cât și celor aflați într-o relație de cuplu, iar activitatea profesională ți se remarcă prin randament, productivitate.


Horoscop Leu ianuarie 2018 - Previziuni generale

Ești preocupat, mai mult decât de obicei, de starea de sănătate. Te poți convinge să-ți faci o examinare medicală completă, să îți schimbi stilul de viață printr-un nou regim alimentar și/sau un program de exerciții fizice regulat. Aceste tendințe sunt accentuate pe 17 ianuarie 2018, sub vibrațiile Lunii noi din Capricorn. Ai posibilitatea să descoperi o modalitate inedită, ieșită din comun, de a-ți optimiza tonusul fizic și psihic!
Horoscop ianuarie 2018 Leu

Te integrezi de minune în sfera socială, iei parte la numeroase evenimente, cu prilejul cărora ai ocazia de a cunoaște oameni influenți, ce te pot sprijini inclusiv pe plan profesional. De fapt, pari să ai nevoie într-o măsură sporită de ajutorul altora, mai ales al unor persoane de care te leagă un parteneriat. Datorită simțului tău diplomatic, a abilității de a coopera, îți crește popularitatea, prestigiul printre cei din jurul tău.

În ultima săptămână din ianuarie 2018, copilul din interiorul tău este pe cale să iasă la iveală, să te îmboldească să nu-ți refuzi nimic, să te dedici lucrurilor care-ți plac, plăcerilor existenței. Ai grijă, totuși, să nu-ți neglijezi întru totul responsabilitățile de bază! Pe de altă parte, ai la îndemână o creativitate de zile mari, însă îți poate fi greu să ți-o pui în aplicare, să ți-o valorifici fără să-ți impui perseverență și seriozitate.

Horoscop Leu 2018

Pe 2 ianuarie 2018, Luna plină răsărită în Rac îți ușurează povara obligațiilor și te inspiră să-ți deschizi inima oamenilor apropiați, să dai glas unor secrete din ce în ce mai apăsătoare.

În data de 31 ianuarie 2018, Luna plină poposită în Leu îți infuzează impulsivitate, combativitate, ce te pot provoca să te implici în dispute înfierbântate pentru a-ți susține convingerile, punctele de vedere. Apleacă-ți totuși urechea la părerile altora și nu vei avea decât de câștigat!


Horoscop Leu ianuarie 2018 - Dragoste și cuplu



Intensa interacțiune socială din luna aceasta îți crează oportunitatea de a te angaja într-o idilă plină de făgăduințe. Pari să fii înconjurat de mai mulți pretendenți la inima ta, la afecțiunea ta, așa că ai de unde să-ți alegi un partener de cuplu promițător!

În cazul că ai deja un tovarăș de viață, tinzi să fii mai atent, mai sensibil față de nevoile și năzuințele sale. Viața ta amoroasă devine mai înflăcărată, mai pasională. Dacă nu ți-ai oficializat încă relația de cuplu, în această perioadă eșți tentat să-ți ceri în căsătorie persoana iubită, sau să ți se facă de către aceasta o propunere în acest sens.


Horoscop Leu ianuarie 2018 - Muncă și bani

Te distingi prin stăruință, eficacitate, productivitate în muncă și beneficiezi de o comunicare armonioasă cu colegii și șefii. Poți avea șansa să-ți transformi un hobby într-o afacere sau o activitate lucrativă.

Horoscop Leu decembrie 2017


Horoscop Leu ianuarie 2018 Horoscop Leu ianuarie 2018 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 27, 2017 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.