Cu sau fără cizme peste genunchi?


Cizmele peste genunchi sunt și probabil că nu vor ieși prea curând din trend, iar dacă reușești să alegi perechea potrivită care să te avantajeze, cu siguranță vei arăta minunat purtându-le. Și în acest sezon rece se poartă cizmele peste genunchi deci nu ar trebui ca acestea să lipsească din garderoba oricărei fashioniste.

Cu sau fara cizme peste genunchi


Câte perechi de cizme lungi ar trebui să aibă fiecare femeie? Cred că măcar trei modele de asemenea încălțări ar fi binevenite în dulapul cu încălțăminte:

  1. cizme negre cu toc jos, ușor de asortat la orice ținută office sau casual; 
  2. cizme negre peste genunchi cu toc jos din piele întoarsă accesorizate cu ținte, catarame, etc., perfecte pentru a ieși în oraș la club; 
  3. cizme lungi din piele întoarsă cu toc înalt cui potrivite pentru petrecerile și evenimentele deosebite, mulate pe picior.


Pentru ținutele casual se recomandă cizmele peste genunchi simple, cu talpa groasă sau cu toc mediu, pătrat, care să ne asigura confortul necesar când suntem la birou sau la o sesiune de cumpărături prin oraș și vom circulă destul de mult pe jos.
Chiar dacă sunt potrivite ținutelor casual, acest tip de cizme peste genunchi se recomandă a nu fi purtate la liceu, unde s-ar putea să aveți probleme cu profesorii mai conservatori. Acestea sunt perfecte pentru timpul liber când ieșiți cu prietenii sau cu iubitul în oraș, la club, nicidecum la școală. La facultate însă este cu totul altă poveste, este altceva.
Un model care se potrivește perfect cu orice ținută o reprezintă cizmele negre peste genunchi, la fel ca și variantele de gri sau maro închis.


Pentru ținutele de seară, o variantă care te face să arăți sexy o reprezintă cizmele peste genunchi cu șiret în față, decupate și toc înalt.
Tocurile stiletto sunt potrivite pentru cizmele lungi de seară, iar cele cu toc lat, care îți oferă stabilitate și confort sunt alegerea perfectă pentru zi.
O femeie minionă ar trebui să opteze pentru un model cu toc fin, de înălțime medie, pentru a se înălța vizual cu vreo câțiva centimetri.
Persoanele înalte, pot purta orice înălțime de tocuri, fără nicio problemă, cât timp se simt confortabil, încălțate cu ele. Pentru a-ți găsi modelul potrivit poți intra pe ShoeFever, unde ai o gamă destul de complexă de cizme peste genunchi.




Unele dintre avantajele cizmelor lungi sunt acelea că ne protejează de frig în sezonul de toamna / iarnă, le putem asorta cu orice outfit specific sezonului rece și vom arăta minunat. Cizmele înalte se poartă obligatoriu cu blugi skinny sau colanți foarte groși, în combinație cu un pulover oversize tricotat care cade lejer și o geacă sau un palton mai scurt pe deasupra.
Fie că cizme din piele naturală, din piele întoarsă, mai largi sau mulate pe picior, niciodată nu le purtăm cu blugi cu tur, blugi drepți sau de tip boyfriend.


Cel mai ușor găsim cizme peste genunchi în magazinele de încălțăminte online deoarece aceștia dispun de o serie de modele, culori și variante dintre care putem alege, iar în această perioada, putem beneficia de reduceri foarte mari, astfel încât le putem achiziționa la prețuri destul de accesibile. Există și cizme peste genunchi mai scumpe, ce pot fi făcute pe comandă, mai ales că acest gen de încălțări trebuie să fie bine fixate pe picior, să nu cadă, dar nici să ne strângă încât să nu putem circula în voie.


Cu sau fără cizme peste genunchi? Cu sau fără cizme peste genunchi? Reviewed by Diana Popescu on decembrie 27, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.