Horoscop Săgetător martie 2018


Principalele repere din horoscopul Săgetătoruluimartie 2018 sunt pornirea de a te bucura din plin de viață, interacțiunea socială fericită și un aflux excepțional de creativitate. Viața amoroasă beneficiază de numeroase oportunități, iar norocul ce te întovărășește în activitatea financiară trebuie să fie echilibrat de o prudență sporită.


Horoscop martie 2018 Săgetător

Horoscop Săgetător martie 2018: Previziuni astrologice generale


După un răstimp de relativă izolare, ești tot mai deschis, mai extrovertit, gata să te arăți oamenilor în toată splendoarea ta. Spontaneitatea ia locul unui oarecare conservatorism, ești extrem de sociabil, prietenos, binevoitor.

Dornic să fii remarcat, știi instinctiv cum să te în fătișezi în cea mai favorabilă lumină. Libertatea interioară ți se reflectă în afară, și nu te poți opri să deguști plăcerile existenței, să te lași în voia distracției, ce ia uneori o turnură artistică, culturală. Bucuria ta de a trăi tinde să se răspândească, să se răsfrângă asupra celor din preajma ta.


Creativitatea îmbelșugată pe care o ai la dispoziție nu poate fi direcționată ușor către demersuri importante întrucât ai chef mai curând de joacă decât de lucruri serioase.

Dacă ai copii, ai posibilitatea să intri pe aceeași lungime de undă ca ei, să pătrunzi în lumea lor, să-ți armonizezi relația cu ei.

Pe 2 martie 2018, Luna plină din Fecioară te forțează să părăseșți tărâmurile fanteziei, să conștientizezi că nu toate visurile tale își pot afla o materializare grabnică. Cu cât te lași stăpânit mai substanțial de un simt practic sănătos, cu atât poți să ai mai multe realizări notabile.

Horoscop Săgetător 2018

Este indicat să-ți ții simțămintele pentru tine, să nu le dai glas în orice împrejurare în data de 17 martie 2018, când Luna nouă își face apariția în Pești. Eșți mai puțin inspirat, expresiv, convingător în locuri și printre persoane care nu-ți sunt familiare. Pare să fie o zi potrivită șederii acasă, în mijlocul familiei, al celor dragi.

Luna plină găzduită pe 31 martie 2018 în Balanță îți sugerează să nu fii prea individualist și să-ți regândești rolul în cadrul grupului tău de prieteni. Este indicat să găsești o modalitate de a-ți întrepătrunde armonios personalitatea unică, autentică, cu cele ale persoanelor de care te leagă credințe, simțăminte comune.


Horoscop Săgetător martie 2018: Dragoste și cuplu


Dragostea îți surâde mai des decât de obicei, călăuzindu-te către tainele și desfătările sale.

Atitudinea ta spontană, ghidușă, din relația de cuplu, felul cum îți iei prin surprindere în mod plăcut partenerul prin dovezi inedite ale iubirii pe care i-o porți tinde să-ți revitalizeze conexiunea cu acesta.

În caz că ești singur, magnetismul special pe care îl emani are capacitatea să îți aducă în preajmă mulți curtezani, persoane care aspiră să-ți între în grație și să-ți cucerească inima. Dacă reușeșți să-ți înfrângi ispita de a te deda multor flirturi, poți să-ți alegi un partener în stare să-ți împlinească visele despre iubire. O idilă înfiripată sub aceste auspicii astrale promite să fie străbătută de o continuă fericire și prospețime.

Un șir de tendințe ce se vor manifesta în aprilie sunt inaugurate pe 31 martie 2018, cu prilejul intrării lui Venus în Taur. Acestea denotă o eventuală poveste de dragoste cu cineva întâlnit în sfera profesională.


Horoscop Săgetător martie 2018: Muncă și bani


Trigonul dintre Marte și Uranus din 11 martie 2018 pare să te răpească din starea de efuziune, exuberanță, și să te îndrume să fii nemaipomenit de focalizat pe muncă, pe năzuința de a avea realizări profesionale de excepție.

În partea a doua a lunii, ți se impune o mai mare seriozitate pe plan financiar. Banii pot să-ți intre grămadă, cu repeziciune, în buzunare, dar și să dispară din ele cu grăbire. Supraveghează-ți cheltuielile, în special impulsul de a face cumpărături costisitoare!

Horoscop Săgetător februarie 2018



Horoscop Săgetător martie 2018 Horoscop Săgetător martie 2018 Reviewed by Diana Popescu on februarie 23, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.