Horoscop Leu martie 2018


Conform horoscopului Leului din martie 2018, socializezi, comunici fertil, cu ușurință cu cei din împrejurul tău, te îndrepți spre idealuri înalte, ești dornic și ai oportunitatea să explorezi teritorii virgine, interesante, pline de învățăminte, ale universului tău interior și exterior. Viața amoroasă se îndreaptă și ea către orizonturi noi, ieșite din comun, iar cea profesională este învigorată de un aflux substanțial de energie.


Horoscop Leu martie 2018: Previziuni astrologice generale


Grijile, frământările care te-au  străbătut luna trecută tind să dispară, făcând loc unei atitudini extrovertite, deschise față de lume. Ai tot mai multă poftă de vorbă, nu-ți mai ții în ține gândurile, simțămintele, simți nevoia să le comunici celor din jur, și posezi abilitatea de a face acest lucru cu un farmec aparte, astfel încât să-i captivezi pe oamenii care te ascultă.

Priceperea ta de a ajunge la miezul lucrurilor se împletește cu aspirația de a da un sens mai înalt vieții tale, cu izvodirea unor idei mărețe, ambițioase, cărora le poți afla o cale inspirată de a le pune în practică.

Ești îmboldit să te desprinzi de rutina zilnică, de cenușiul cotidian, fiind ispitit către orice are capacitatea să-ți dezvăluie noi laturi ale lumii și sinelui. Pari să fii gata să te lansezi în aventuri incitante, în experiențe de viață semnificative, ori să te dedici într-un mai mare grad studiului, extinderii cunoașterii tale.

Horoscop martie 2018 Leu

Ai prilejul să pornești într-o călătorie și să intri în contact cu persoane de pe alte meleaguri. Din cauza neastâmpărului tău, a riscului de a neglija chestiuni importante de zi cu zi, mai cu seamă de detaliu, ți se recomandă, oricum, să-ți iei o vacanță.

Sub vibrațiile Lunii pline răsărite pe 2 martie 2018 în Fecioară, ești înclinat să analizezi în ce măsură trăiești potrivit sistemului tău de valori. Nu fii, totuși, prea autocritic pentru a nu-ți stăvili entuziasmul necesar urmăririi țelurilor tale.

Horoscop Leu 2018

Se impune să-ți înfrânezi tendința uneori exacerbată de a te închide în tine însuți, a fi prea focalizat asupra țelurilor tale, astfel încât să poți beneficia de ajutorul altora atunci când ai nevoie cel mai tare de el. Luna nouă ivită pe 17 martie 2018 în Pești te sfătuiește să-ți dai jos armura care mai degrabă îi îndepărtează pe oameni de tine, decât te apară de circumstanțe vitrege, neașteptate.

Luna plină poposită în data de 31 martie 2018 pe teritoriile Balanței îți înlesnește crearea de noi contacte umane, având darul de te sprijini în schimbarea modului cum abordezi existența, dar pune accentul mai ales pe întărirea relațiilor deja existente ce îți asigură cooperarea, colaborarea pe termen lung.




Horoscop Leu martie 2018: Dragoste și cuplu

Dragostea își explorează fațete înnoitoare, inedite, de împlinire, dezvoltare. În acest context astral, o idilă poate fi inițiată cu o persoană întâlnită în decursul unei călătorii, cu una provenită din străînătate sau cu mult diferită de tine.

Dacă ai un partener, poți avea ocazia și inspirația să-ți împrospătezi conexiunea cu el prin îndepărtarea de inerție, obiceiuri, și adoptarea unor ritualuri noi ale împărtășirii afective. De asemeni, poți lua în considerare un voiaj împreună cu acesta, într-un loc nevizitat până acum, unul romantic sau exotic.

Parcursul preluat de Venus, începând cu 31 martie 2018, în Taur, își va arăta influențele în aprilie. Se anunță o perioadă prielnică înălțării pe o treaptă nouă a relațiilor de cuplu închegate, planificării unei logodne, unei nunți. Nativii singuri își pot uni destinul cu cel al cuiva cunoscut în domeniul lor profesional ori cu prilejul unui eveniment social.


Horoscop Leu martie 2018: Muncă și bani

Sfera profesională îți poate aduce beneficii îndeosebi dacă ești implicat într-o activitate ținând de relațiile cu publicul, publicitate și vânzări.

În a doua jumătate a lunii, pari să fii foarte ocupat la serviciu, asaltat de tot felul de îndatoriri, proiecte. Ai la îndemână însă suficientă energie pentru a te achita cu brio de sarcinile încredințate, și trebuie să-ți ții în frâu predispoziția de a te angaja în dispute, confruntări cu colegii din pricina unor motive mărunte!

Horoscop Leu februarie 2018

Horoscop Leu martie 2018 Horoscop Leu martie 2018 Reviewed by Diana Popescu on februarie 19, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.