Horoscop Rac martie 2018


Horoscopul Racului din martie 2018 indică estimarea cu obiectivitate a destinul tău viitor, concentrarea pe obiectivele tale esențiale și rolul major al parteneriatelor în viața ta. Dragostea oscilează între exigență și dedicarea față de partenerul de cuplu, iar sfera profesională beneficiază de una din cele mai favorabile circumstanțe astrale din acest an.

Horoscop martie 2018 Rac

Horoscop Rac martie 2018 - Previziuni astrologice generale


Ești înclinat să-ți analizezi cu seriozitate drumul prin viață, să deslușești cu claritate dacă te îndrepți în direcția dorită și dacă este necesar să-ți ajustezi modul cum abordezi lumea. Tinzi să-ți calculezi cu minuțiozitate pașii pe care îi ai de făcut pentru a-ți atinge țelurile.

Reputația ta, prestigiul și statutul tău reprezintă repere majore în această perioada. Vrei cu tot dinadinsul să realizezi ceva important, memorabil, și ai la îndemână destulă ambiție pentru a face asta.

În plus, viziunea ta realistă și simțul practic sănătos te sprijină să-ți pui la punct cu temeinicie planuri de mare anvergură, pe termen lung.


Este o vreme prielnică creării de noi contacte utile în viitor, și activitatea socială îți furnizează oportunități atât în carieră, cât și în afaceri.

În a două jumătate a lunii, devin preponderente relațiile de parteneriat din plan personal, social și profesional. Ai ocazia să ți le invigorezi, dar trebuie să nu fii prea năvalnic în acest sens. Consultă-te cu asociații tăi înainte de a lua o decizie de mare importantă care-i privește și pe ei, pentru a nu isca o confruntare, o ceartă cu aceștia.

Pe 2 martie 2018, Luna plină din Fecioara te încântă prin sumedenii de posibilități pe care ți le pune în față. Trebuie, totuși, să conștientizezi că numai atunci când te concentrezi asupra unui singur proiect te poți bucura de un real succes!

O oportunitate de a pleca într-o călătorie mult visată se poate ivi în data de 17 martie 2018, sub efluviile Lunii noi din Peșți. Chiar dacă, la prima vedere, nu ai timp ori bani pentru a-ți permite asta, poți găși resursele necesare de a-ți transforma visul în realitate.

Horoscop Rac 2018

Luna plină găzduită pe 31 martie 2018 în Balanță îți readuce în minte că numai acasă poți găsi o oază de liniște, siguranță și seninătate ce te sprijină să te eliberezi de temerile și grijile din sfera socială și profesională. Mai mult decât atât, căminul, familia îți infuzează energie și hotărâre în ducerea la bun sfârșit a planurilor tale.

31 martie 2018 marchează și debutul tranzitului lui Venus în Taur, ale cărui efecte vor fi vădite în aprilie. Viața socială îți devine mai tumultuoasă, iar legăturile de prietenie mai vechi ori mai noi îți rezervă împliniri, beneficii notabile!


Horoscop Rac martie 2018 - Dragoste și cuplu


Nativii singuri trebuie să-și înfrâneze predispoziția de a ridica ștachete prea înalte unor potențiali parteneri de cuplu. Dacă reușesc să facă asta, este de așteptat să închege o poveste de dragoste cu cineva având de a face cu zona lor profesională sau cu principalul lor domeniu ocupațional.

Dacă ai deja un tovarăș de viață, ești hotărât să de desprinzi dintr-o relativă inerție, și să depui eforturi sporite pentru a-ți armoniza legătura afectivă cu acesta.

În luna următoare, vibrațiile planetei Venus amplasate din 31 martie în a unsprezecea ta casă determină interferența dragostei cu prietenia, atât în cuplurile formate cât și în cele care se făuresc acum. În caz că eșți solitar, poți cunoaște un partener promițător printr-un amic ori în sfera ta socială.

Horoscop Rac martie 2018 - Muncă și bani


Activitatea profesională stă sub semnul interacțiunii armonioase, fericite, cu colegii și șefii. Competența și responsabilitatea îți ies la lumină, pari să nu mai ai nici un fel de șovăieli despre parcursul carierei tale. Poți întâlni persoane influente, capabile să îți faciliteze drumul spre țelurile tale.

Nu te mulțumești cu puțin, însă evaluezi cu luciditate ce rezultate sunt tangibile pentru străduințele tale din muncă. O avansare sau o creștere salarială este pe cale să aibă loc, dar va fi însoțită de obligații, îndatoriri sporite!

Horoscop Rac februarie 2018


Horoscop Rac martie 2018 Horoscop Rac martie 2018 Reviewed by Diana Popescu on februarie 18, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.