Horoscop Pești aprilie 2018


Horoscopul Peștilor din aprilie 2018 te focalizează pe regăsirea punctelor tale forte, dezideratul de a-ți reestima legăturile de prietenie, o activitate socială intensă și fertilă, refugierea în oaza de liniște și fericire din familie. Viața sentimentală își întărește fundamentele, iar cea profesională și financiară necesită un sporit realism.

Horoscop aprilie 2018 Pești


Horoscop Pești aprilie 2018: Previziuni astrologice generale


Valorile personale neglijate, trecute cu vederea, îți sunt iluminate, redescoperite, se cer a fi exploatate la maximum,  pentru a-ți servi evoluției, dezvoltării pe toate planurile existenței.

Relațiile de prietenie îți pot fi învăluite în negura îndoielii, derutei. Este posibil ca unii amici să te dezamăgească, să-și arate o față urâtă pe care nu ai fi crezut niciodată că o pot avea. În aceste context astral, se impune să desparți grâul de neghină, să-ți dai seama cu claritate cine îți sunt prietenii, și cine dușmanii!

Această lună îți înlesnește înțelegerea în profunzime a motivațiilor, intereselor ascunse ale celor din jurul tău.
Pe de altă parte, ești preocupat până peste cap de tot felul de evenimente sociale și profesionale, obligații, îndatoriri care te solicită să fii mai tot timpul cu telefonul la ureche, să umbli de colo colo, să faci vizite, să comunici cu o mulțime de oameni. Rezervă-ți cât mai mult timp relaxării, astfel încât să nu cazi pradă stresului!

Spre finalul lui aprilie ești cotropit de nevoia de a te așeza la casa ta, pari să fii cel mai fericit în sânul familiei, să ai oportunitatea să te bucuri din plin de compania celor dragi. De asemeni, ai șansa să-ți găsești o nouă  casă, să te muți într-o locuință mai spațioasă și mai bine utilată.

Horoscop Pești martie 2018

Pe 16 aprilie 2018, ești predispus să joci cu toate cărțile pe masă cu cei din preajma ta. Luna nouă poposită în Berbec te impulsionează să te dedici obiectivelor tale prioritare și îți înlesnește alianțe de de nădejde în acest sens. Ai grijă, totuși, să nu dai prea mult din "casă", să nu-ți expui punctele vulnerabile unor oameni gata să profite de acest lucru!

Luna plină, ivită în data de 30 aprilie 2018 în Scorpion, te inspiră să faci un pas decisiv din punct de vedere educațional. Poți să te concentrzi mai mult asupra studiului, perfecționării tale, inclusiv în sfera profesională. Străduiește-te, totuși, să nu te despărți de realitate, să evaluezi cu simț practic în ce demersuri ai cea mai mari sorți de izbândă!



Horoscop Pești aprilie 2018: Dragoste și cuplu

Dragostea se împlinește prin stabilitate, statornicie, loialitate.

Dacă eșți parte a unui cuplu, tinzi să prețuiești crescând tovărășia partenerului tău, să cauți să te dedici cât mai substanțial intimatății cu acesta, să te închizi în casă cu el și să arunci pe o fereastră cheia de la intrare!

În eventualitatea că ești singur, ai ocazia să te implici într-o poveste de dragoste temeinică, pe termen lung, cu cineva întâlnit grație unei rude ori cu prilejul unei sărbători, unui eveniment din familie (nuntă, botez, logodnă, etc.).


Horoscop Pești aprilie 2018: Muncă și bani

Problemele financiare din ultima vreme sunt pe cale să dispară, mai cu seamă dacă ai tras niște învățăminte din ele. Cu cât îți redefinești mai clar afacerile sau activităti  asociate cu balanța personală de venituri și cheltuieli, cu atât ai mai mult de câștigat!

Marile tale speranțe ținând de profesie par să-ți fie îngrădite de unele circumstanțe, imprejurări negative. Poate fi necesar să depui mai multe eforturi a-ți materializa obiectivele din plan profesional!

Horoscop Pești 2018

Horoscop Pești aprilie 2018 Horoscop Pești aprilie 2018 Reviewed by Diana Popescu on martie 29, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.