Horoscop Gemeni mai 2018


Horoscopul Gemenilor din luna mai 2018 insistă pe explorarea și valorificarea resurselor din universul tău interior, conjuncturi norocoase legate de călătorii, perfecționarea imaginii tale exterioare. Viața amoroasă îți este guvernată de valori palpabile, iar demersurile financiare tind să-ți fie prielnice.

Horoscop Gemeni mai 2018: Previziuni astrologice generale


Horoscop mai 2018 Gemeni

Vreme de câteva zile, viața ta personală capătă întâietate în defavoarea celei sociale. Te poți cufunda mai des în singurătate pentru a te dedica meditației, analizării lumii tale interioare. Oricum, pari să-ți exprimi cu dificultate opiniile, simțămintele în public, preferând să nu-ți dai de gol gândurile esențiale care-ți străbat mintea. Este o perioadă potrivită trecerii în revistă a trecutului, alungării fantomelor, amintirilor negative ale acestuia, extragerii din el a lecțiilor de viață capabile să-ți optimizeze prezentul și viitorul.

Influențele anterioare, imprimate de Mercur, sunt întrucâtva contracarate după puțin timp de Marte, o planetă ce îți poate oferi oportunitatea să te îndepărtezi de casă, să călătorești, să vizitezi locuri incitante, ba chiar exotice. În plus, poți fi însuflețit de impulsul de a trăi la maximum, asumându-ți riscuri prea mari doar pentru a-ți crește adrenalina!

În ultima decadă a lunii, devii și mai extrovertit, dornic să ieși în evidență în lumea din afară, să verifici cum te oglindești în ochii altora și cum îți poți îmbunătăți relaționarea socială. Independent, îndrăzneț, nu te mai jenezi să ceri ceea ce ți se cuvine, ceea ce meriți!

Spre finalul lui mai 2018, continui să-ți ajustezi integrarea în lume, însă poți fi excesiv de precaut, minuțios în întreprinderile tale. Ai grijă ca nu cumva preocuparea exagerată față de detalii să nu-ți întunece perspectiva de ansamblu a activităților tale principale.

Cuadratul lui Venus cu Neptun din 8 mai 2018 îți slăbește dorința de a-ți promova interesele, te face cumva vulnerabil în relațiile cu cei din jur. Se impune să nu le îngădui altora să profite de tine din cauza predispoziției tale de a da o mână de ajutor oricui ți se pare că a ajuns într-un impas.

Horoscop Gemeni aprilie 2018

Pe 15 mai 2018, Luna nouă ivită în Taur te poate împiedica să-ți continui evoluția personală, impovărându-te cu responsabilități, obligații țînând de traiul de zi cu zi. Ai, totuși, capacitatea să-ți preschimbi visele în realitate, să te lepezi de încurcături mărunte pentru a-ți atinge idealurile înalte.

Știi instinctiv cum să-ți afli calea cea mai scurtă , mai eficientă spre succese, grație trigonului dintre Soare și Marte de pe 24 mai 2018. Tot ceea ce inițiezi azi lucrează în favoarea ta. Ai, într-o măsură sporită, abilitatea de a-ți lua viața în propriile mâini!

Sub vibrațiile Lunii pline răsărite pe 29 mai 2018 în Săgetător, persoane îndrăgite, din imediata ta apropiere, pot avea nevoie de un sprijin viguros din partea ta. Pare să nu fie vorba atât de probleme materiale, cât de unele emoționale, sentimentale, ce-ți necesită scoaterea la lumină a resurselor tale empatice.




Horoscop Gemeni mai 2018: Dragoste și cuplu

Dragostea coboară din nori, din sfera înaltă a idealismului, a conexiunii platonice, râvnind să aibă parte de satisfacții, împliniri tangibile.

În cuplurile formate, cei doi parteneri tind să se bucure împreună de clipe memorabile printr-o împărtășire afectivă mijlocită de plăceri fizice, materiale. De asemeni, par să se ia frecvent prin surprindere unul pe celălalt prin cadouri simbolice, semnificând puternicul lor atașament reciproc.

Chiar dacă pretuiesc un potențial partener mai cu seamă prin prisma frumuseții exterioare, nativii singuri nu se lasă purtați de iluzii într-o idilă pe cale să înceapă, fiind mai degrabă capabili să-și dezvăluie cu realism care sunt șansele de dezvoltare ale acesteia pe termen lung.

Horoscop Gemeni mai 2018: Muncă și bani

Dacă ești într-o pană de bani, pari să-i găsești acolo de unde te aștepți cel mai puțin, printr-o împrejurare neobișnuită a sorții. Pe de altă parte, veniturile pot să ți se mărească impresionant îndeosebi dacă ai o afacere pe cont propriu. Este posibil, totodată, să primești un cadou de o mare valoare ori să ai prilejul să obții o reducere, un discount substanțial la achiziționarea unui bun de folosință îndelungată.

Horoscop Gemeni 2018

Horoscop Gemeni mai 2018 Horoscop Gemeni mai 2018 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 19, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.