Horoscop Pești mai 2018


Horoscopul Peștilor din luna mai 2018 insistă pe împletirea îndatoririlor tale sociale cu explorarea universului tău interior, dar și pe o relaționare profundă, fecundă, în familie. Viața sentimentală îți trece printr-una din cele mai favorabile perioade ale anului, iar cea profesională îți este avantajată de creativitate.                                                                                                                                                   

Horoscop Pești mai 2018: Previziuni astrologice generale

Horoscop mai 2018 Pești

Deși agenda ta zilnică este mai mereu plină de obligații, vizite, comisioane, întâlniri, ești selectiv în abordarea lor, posezi capacitatea să ți le ierarhizezi. Ești capabil să rezisti vâltorii sociale, să nu te lași purtat de ea, să-ți rezervi răstimpuri necesare explorării lumii tale interioare.

Ai nevoie de acest fel de răgazuri întrucât ești asaltat de imbolduri, probleme psihologice, subconștiente, ce-și cer imperativ recunoașterea și rezolvarea.

Dacă reușești să-ți conștientizezi astfel de impulsuri, să-ți valorifici unele și să-ți elimini altele, ai posibilitatea să îți asumi o atitudine extrovertită, să te implici degajat într-o interacțiune fericită cu cei din jurul tău, să devii mai încrezător în tine și popular, ba chiar să ajungi în centrul atenției în cercul tău de amici și cunoștiinte.

În cea din urmă decadă a lunii, te focalizezi asupra casei, familiei, îți petreci mult timp de calitate împreună cu cei dragi. Există posibilitatea să fii tot mai preocupat de cumpărarea/vânzarea sau închirierea unei locuințe, ori de reamenajarea celei în care stai.

Comunici excelent cu rudele, ești înclinat să ai cele mai bune idei atunci când te afli într-un mediu familiar, acasă, împreună cu oamenii importanți pentru tine. Ai, totuși, grijă, să îți ții sub control o emotivitate înaltă, să nu iei decizii bazate exclusiv pe ceea ce simți!

Soarele în sextil cu Neptun pe 6 mai 2018 îți stimulează imaginația, îți sugerează să te desprinzi de rutina cotidiană, pentru a te dedica unor activități artistice sau pentru a te cufunda în zona spirituală a sinelui.

Tendința de a trece cu vederea aspectele dure, neplăcute ale existenței și a cade pradă autoiluzionării poate apare în data de 8 mai 2018, ca urmare a cuadratului dintre Venus și Neptun. Înfrânează-te să fii prea darnic, generos cu persoane care te flatează, te laudă peste măsură!

Horoscop Pești 2018

Pe 15 mai 2018, Luna nouă din Taur te solicită să-ți analizezi și ajustezi relațiile cu cei din preajma ta. Poate că este nevoie să te îndepărtezi de unii oameni și să te apropii de alții. Sfaturile cuiva, ale unui mentor, te pot ajuta să întrevezi ce ai de făcut în această privință.

Creativitatea ajunge să-ți fie efervescentă, fertilă, ca efect al sextilului lui Mercur cu Neptun din 23 mai 2018. De asemeni, ești însuflețit de o mare empatie, fiind în stare să-i înțelegi pe cei ajunși într-un impas și să-i sprijini dezinteresat.

Luna plină găzduită pe 29 mai 2018 în Săgetător îți înlesnește integrarea într-un grup, într-o colectivitate. Apreciat de prieteni, poți fi propulsat de ei într-o poziție de lider!




Horoscop Pești mai 2018: Dragoste și cuplu

Dragostea îți face mai multe favoruri decât de obicei, îți dăruiește oportunități deosebite.

În eventualitatea că faci deja parte dintr-un cuplu, conexiunea cu tovarășul de viață se încinge, este marcată de o spontaneitate ce-ți făgăduiește trăirea unor clipe memorabile.

Dacă ești singur, poți fi purtat într-o serie de flirturi incitante. Nu numai una, ci mai multe persoane care râvnesc la iubirea ta sunt cu ochii pe tine. Nu-ți rămâne decât să dai deoparte voalul aparențelor și să o alegi pe cea care-ți face cel mai tare să-ți tresalte inima, este cea mai apropiată de idealul tău de suflet pereche!

Horoscop Pești mai 2018: Muncă și bani


Pari să fii nițel distrat, să sari cu repeziciune de la o idee la alta, așa că nu ți se recomandă să te ocupi de proiecte profesionale laboroase, necesitând o adâncă concentrare. Poți compensa acest lucru prin punerea în valoare a imbelșugatelor tale efluvii creative.

Horoscop Pești aprilie 2018

Horoscop Pești mai 2018 Horoscop Pești mai 2018 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 30, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.