Horoscop Taur mai 2018


În horoscopul Taurului din luna mai 2018 se pune accentul pe o agilitate mentală excepțională, beneficii extrase din întețirea relațiilor sociale. Viața amoroasă este favorizată de o comunicare intensă în cuplurile mai noi ori mai vechi, cea profesională stă sub semnul unei ambiții cu două tăișuri, iar activitatea financiară se remarcă printr-o precauție uneori exagerată.

Horoscop Taur mai 2018 - Previziuni astrologice generale


Amicii, rudele, colegii joacă un rol tot mai important, mai semnificativ în existența ta.

Ești însuflețit de neastâmpăr în interacțiunea cu cei din jur, fiind antrenat într-o mulțime de evenimente sociale, întâlniri, reuniuni. Îți exprimi convingător interesele, opiniile, știind intuitiv când să spui cuvintele potrivite la momentul potrivit.

În același timp, simțul tău diplomatic fin și atitudinea ta prietenoasă par să-ți faciliteze inițierea unor alianțe, tovarășii, puternice!
Horoscop mai 2018 Taur

Gândirea incandescentă nu-ți îngăduie nici ea să stai locului, te călăuzește spre o multitudine de idei, proiecte, impunându-se să ți le ierarhizezi, astfel încât să ți le poți fructifica pe cele mai mai avantajoase.

Tendințele astrologice de mai sus sunt însoțite de altele, de o durată mai scurtă...

Sextilul Soarelui cu Neptun din 16 mai 2018 îți indică cum să ierți și să fii iertat în relațîi încordate, contradictorii cu unii oameni. Întrucât nu te agăți de prejudecăți, soluțiile unor probleme care te frământă sunt pe cale să apară de la sine.

Pe 9 mai 2018, Soarele în opoziție cu Jupiter te îndeamnă să-ți echilibrezi diverse aspecte ale existenței, să înțelegi în cine poți avea încredere cu adevărat. Nu-ți poți refuza oportunități consistente de a te scălda în deliciile trăirii.

Întrebări stăruitoare ce te-au bântuit în ultima vreme tind să-și afle răspunsurile în data de 12 mai 2018, datorită trigonului dintre Soare și Pluton. Ești capabil să întrevezi ce se ascunde în spatele circumstanțelor existenței și a cuvintelor oamenilor. Totodată, ai posibilitatea să-ți întrezărești și niște impulsuri interioare negative.

Horoscop Taur aprilie 2018

Luna nouă găzduită pe 15 mai 2018 în Taur te îmboldește să dărâmi, să demolezi orice barieră ce îți este așezată în drumul spre țelurile tale. Cu nițel efort, ești în stare să te înalți nu numai deasupra așteptărilor altora, ci și a propriilor tale așteptări!

Abilitatea de a te canaliza pe ceea ce este esențial iese la lumină pe 18 mai 2018, în urma amplasării lui Mercur în trigon cu Saturn. Voința de a-ți organiza și planifica în amănunțime demersurile îți înlesnește succese notabile.

Conjuncția Soarelui cu Mercur de pe 21 mai 2018 te aruncă în vâltoarea unei activități sociale și profesionale ieșite din comun. Pari să ai o mulțime de drumuri de făcut prin oraș, să ai acces la un șir de informațîi foarte prețioase pentru tine.

Ziua de 23 mai 2018 este marcată de două aspecte astrologice: sextilul lui Mercur cu Neptun și opoziția dintre Mercur și Jupiter. În acest context este bine să nu oscilezi între o credință oarbă în alții și o atitudine prea critică față de ei. Este necesar să fii cât mai obiectiv și să ai grijă cui ii spui ce ai în minte.

Discuțiile cu cei din preajma ta se orientează spre subiecte, teme serioase, ca efect al trigonului lui Mercur cu Pluton, din 25 mai 2018. Ai, din nou, prilejul să explorezi cât mai profund atât universul tău interior, cât și pe cel al unor persoane din imediata ta apropiere.


Sub efluviile Lunii pline apărute pe 29 mai 2018 în Săgetător, ești predispus să te lași în voia sentimentelor, emoțiilor tale autentice, profunde, fără să fii intimidat de ceea ce pot crede alții despre tine. Sinceritatea cu care abordezi oamenii și pe tine însuți te sprijină să te debarasezi de povara unor false obligații, îndatoriri.



Horoscop Taur mai 2018: Dragoste și cuplu


Dragostea înmugurește și înflorește, se dezvoltă printr-o comunicare extrem de sensibilă emoțional și intelectual.

Dacă ai un partener, pari să te înțelegi din ce în ce mai bine cu el, câteodată chiar dincolo de vorbe, prin simple mesaje intuitive, transmise prin priviri și gesturi. Mai nimic  nu stă în calea unei veritabile împărtășiri afective în relațiile de cuplu consacrate.

În caz că ești singur, poți lua inițiativa în înfiriparea unei poveșți de dragoste datorită capacității de a-ți mărturisi, cu expresivitate și  persuasiune, simțămintele față de cineva care ți-a răpit, vrând sau nevrând, inima.

Horoscop Taur mai 2018: Muncă și bani


Ambiția, motivarea, energia sporită care te traversează îți favorizează un traseu ascendent în carieră, în plan profesional, inclusiv în demararea unor proiecte noi din acest punct de vedere. Fii, totuși, atent să nu te lași angrenat în certuri neproductive cu colegii și șefii!

În ultima decadă a lunii, banii par să-și găsească mai ușor făgaș către tine, îndeosebi dacă nu stai cu mâinile în sân și-ți pui umărul la treaba. Nu este o perioadă prielnică unor noi întreprinderi financiare ci, mai degrabă, una oportună continuării unor afaceri, demersuri deja existente.

În ultimele zile din mai și în cea dintâi parte din iunie 2018, ești înclinat să fii și mai prudent în activitățile financiare, să-ți analizezi la sânge balanța de venituri și cheltuieli.

Horoscop Taur 2018

Horoscop Taur mai 2018 Horoscop Taur mai 2018 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 18, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.