FENG SHUI si dormitorul indragostitilor

Nu toata lumea este convinsa de eficacitatea Feng Shui, dar, cei care cred  sunt gata sa jure ca este o tehnica extraordinara, chiar si in dormitor! Iar daca viata ta amorosa se rezuma la a cina in oras, impreuna cu partenerul/partenera si cu colegii lui/ ei, nu strica sa faci o incercare.

Dormitor feng shui
Feng Shui este o filozofie de origine chineza, in care, prin cumularea fortelor naturale, se are in vedere obtinerea implinirii, prosperitatii si a armoniei. Conform Feng Shui, amplasarea casei in care locuiesti iti poate crea sau iti poate distruge fericirea.

Daca ai de gand sa incerci o armonizare a casei tale utilizand Feng Shui, vei avea nevoie de o busola, cu care sa stabilesti in ce directie este orientat fiecare colt al unei camere.
Fiecare directie este corespunzatoare unei domeniu specific al vietii tale. Daca vrei sa iti revitalizezi viata amoroasa, trebuie sa te concentrezi asupra coltului din sud-vest al dormitorului tau.

Foloseste un boiler pentru aromoterapie, si incalzeste niste ulei de vanilie  in coltul sud-vestic al camerei tale, pentru a imbunatati o relatie fizica iminenta sau deja existenta.
Inlatura toate oglinzile din dormitor, intrucat acestea potenteaza senzatia unei infidelitati. Daca totusi ramane o oglinda, asigura-te ca aceasta nu este indreptata catre pat.
Evita sa ai in camera televizoare, monitoare de calculator sau aparate de fitness. Primele doua emana energie yang negativa, iar cele din urma indeparteaza atmosfera camerei de scopul ei primordial, placerea si visarea.
O ghirlanda de mici becuri imprastiate in camera va stimula atat atmosfera de afectiune  cat si emisia de energie pozitiva.

Varuieste dormitorul in nuante de galben, culoare asociata cu comuniunea unui cuplu. Pentru a atrage fericirea si comunicarea deplina, aseaza doua lumanari roz  in mici vaze, de fiecare parte a patului.
Pentru a asigura un efluviu pur de pasiune, amplaseaza o perdea de margele in dreptul usii dormitorului. Aceasta va descatusa energia si va devia sugestiile legate de infidelitate.
Asigura-te ca patul nu este asezat in fata usii. Acest lucru poate afecta sanatatea partenerului/partenerei tale. Patul trebuie sa aiba o tablie frontala solid , iar spatiul de sub pat nu trebuie utilizat ca loc de depozitare a unor diferite obiecte, intrucat acest lucru poate determina aparitia unui balast emotional.
Fata patului trebuie asezata catre nord, nu trebuie sa fie sub o fereastra, si trebuie amplasata in zona cea mai indepartata fata de usa. In pat, picioarele nu trebuie sa fie pozitionate catre usa, pentru ca, astfel, intreaga ta energie se va scurge prin aceasta deschidere.
Daca pe peretii dormitorului sunt tablouri , acestea trebuie sa aiba un aspect senin si calmant. Chiar si un admirator al lui Bosch evita sa-i amplaseze picturile pe peretii dormitorului.
In concluzie, chiar daca nu esti convins de eficienta Feng Shui, a avea un dormitor bine oranduit, bine-mirositor si invaluit in lumina tandra a lumanarilor  nu este tocmai un lucru rau.Copyright © diane.ro. 2008-2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:


Remedii Feng Shui de atragere a dragostei

Feng Shui – Obiecte si simboluri norocoase

Feng Shui - Cele 8 simboluri buddhiste ale norocului
FENG SHUI si dormitorul indragostitilor FENG SHUI si  dormitorul indragostitilor Reviewed by Diana Popescu on iulie 02, 2008 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.