HOROSCOP LUNAR - ANUL 2009. ZODIA PESTILOR

IANUARIE 2009

DRAGOSTE : Iti vei fixa obiective ambitioase , doar pentru a-ti demonstra ca le poti atinge. Vei da tot ce poti pentru a coplesi un potential partener de cuplu.
MUNCA : Vei avea dificultati de comunicare ; nu vei reusi sa te exprimi cu coerenta despre un viitor plan sau proiect.Incearca sa iti aduni gandurile.
SANATATE : Te vei simti plin de forta si energie ; nu incerca , insa , sa iti fortezi prea mult corpul.

FEBRUARIE 2009

DRAGOSTE : Linistea anterioara se va reintoarce in viata de familie.Actioneaza cu precautie , cu atat mai mult cu cat va trebui sa iei o hotarare legata de partenerul tau de viata.
MUNCA : Ti se va putea oferi posibilitatea unei excursii care iti va fi folositoare in ceea ce priveste experienta profesionala.Desi esti obosit , aceasta poate fi si o ocazie de a te relaxa.
SANATATE : Esti predispus la infectii , asa ca ai grija cu cine intri in contact.

MARTIE 2009

DRAGOSTE : Te vei simti confuz , asa ca incearca sa asculti sfaturile cuiva in care ai incredere.Vei a avea tendinta de a te situa in centrul atentiei si de a fi receptiv la critici.
MUNCA : Va trebui sa treci peste o mare incercare , care te poate intarzia de la indeplinirea obiectivelor.Astrele te sfatuiesc sa iti folosesti intuitia , logica si curajul.
SANATATE : Vei fi foarte atent la starea ta de sanatate , la silueta si la modul in care mananci.

APRILIE 2009

DRAGOSTE : Vei reusi sa treci peste o perioada grea alaturi de partenerul tau , datorata unei neintelegeri cu acesta.Iti vei da seama ca cei din jur sunt vinovati intru totul pentru cele intamplate.
MUNCA : Vei obtine rezultatele sperate.Cu toate acestea , vei incerca sa eviti preluarea unor noi responsabilitati.Inainte de a lua astfel de decizii , incearca sa cantaresti lucrurile cu nepartinire.
SANATATE : Astrele iti sugereaza sa te relaxezi in mijlocul naturii.

MAI 2009

DRAGOSTE : Entuziasmul tau va fi contagios pentru toti cei din jurul tau.Vei fi carismatic si vei castiga aprecierea partenerului prin modalitatile delicate de abordare.
MUNCA : Trebuie sa gandesti inainte de a vorbi.In caz contrar vei avea probleme cu colaboratorii tai.Da dovada de istetime.
SANATATE : Va trebui sa te odihnesti pentru a te detensiona de stresul acumulat.

IUNIE 2009

DRAGOSTE : Datorita diferentelor de opinie , vei simti , uneori , ca esti alaturi de o persoana nepotrivita .Incearca sa vezi in schimb care sunt lucrurile comune care va unesc.
MUNCA : Vei primi niste vesti bune , dar trebuie sa te astepti la capcane si pericole ascunse.Va trece ceva timp pana iti vei regasi stabilitatea.Sunt posibile contraziceri cu un coleg de munca.
SANATATE : Astrele iti sugereaza sa elimini stresul prin activitati sanatoase in aer liber.

IULIE 2009

DRAGOSTE : Datorita unor probleme nerezolvate te vei simti putin tensionat.Partenerul va considera ca este dificil sa se confrunte cu nesiguranta ta.
MUNCA : Va trebui sa cauti ajutorul cuiva cu o mai mare experienta decat tine.Sarcinile incredintate iti cer un nivel de pregatire pentru care va fi necesar sa te mobilizezi.
SANATATE : Trebuie sa lasi deoparte lenea si sa te dedici unor exercitii sportive benefice.

AUGUST 2009

DRAGOSTE : Vei da prea mult de la tine , iar cei din jur pot profita de aceasta pentru a obtine anumite avantaje.Incearca sa inspiri mai mult respect.
MUNCA : Farmecul te va ajuta sa eviti sa devii tinta criticilor ; fii insa atent : data viitoare se poate sa nu iti mai fie atat de usor.
SANATATE : Vei fi victima unei stari de anxietate , datorita stresului acumulat zi de zi.

SEPTEMBRIE 2009

DRAGOSTE : Vei uimit sa descoperi cum o situatie dificila se poate rezolva de la sine.Acest lucru te va face sa devii confuz si nesigur de tine.
MUNCA : Trebuie sa te concentrezi mai mult asupra a ceea ce faci ; in caz contrar , este posibil sa nu observi oportunitatile si capcanele care trec prin fata ochilor tai.
SANATATE : Putin exercitiu te poate ajuta sa iti mentii taria musculara , asa ca incearca sa te dedici practicarii unor sporturi.

OCTOMBRIE 2009

DRAGOSTE : Vei face alegerea corecta , insa aceasta iti va cere un mare efort.Dragostea fata de partenerul tau te va face sa te simti meschin si sa te porti in mod artificial.
MUNCA : Trebuie sa fii mult mai incisiv la munca.Cineva va incerca sa te faca sa pierzi timp si energie prin incredintarea unor sarcini nefolositoare.
SANATATE : Te vei simti putin slabit si iesit din forma din punct de vedere fizic.

NOIEMBRIE 2009

DRAGOSTE : Te vei purta inr-o maniera impulsiva si nevrotica.Iti vei da insa seama de greselile pe care le faci si vei salva situatia dand dovada de o mare afectiune fata de partener.
MUNCA : Vei lucra impreuna cu cineva care iti impartaseste obiectivele.Puteti realiza impreuna proiecte ambitioase , in care veti fi sprijiniti.
SANATATE : Te vei simti intr-o forma fizica de zile mari ; vei simti nevoia de miscare si de practicare a unor sporturi.

DECEMBRIE 2009

DRAGOSTE : Partenerul iti va marturisi in cele din urma ceea ce astepti de atat de mult timp.Cu toate acestea nu te astepta ca el sa fie prezent in tot ceea ce faci .
MUNCA : Anumite evenimente te vor forta sa iti analizezi atent pozitia si oportunitatile legate de o sarcina viitoare.Utilizeaza-ti la maximum forta si curajul si ia decizia potrivita.
SANATATE : Incearca sa nu te suprasoliciti.Esti deja la limita unei oboselii cronice.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2008 , 2009

oroscopul european lunar pentru anul 2009 pentru toate zodiile : BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARA BALANTA SCORPION SAGETATOR CAPRICORN VARSATOR PESTI

HOROSCOPUL CHINEZESC PENTRU ANUL 2009 -ANUL BIVOLULUI

SEMNIFICATIA SEMNELOR ZODIACALE.CICLURILE ZODIILOR

AFLA CE ANIMAL DIN ZODIACUL CHINEZESC TE REPREZINTA

HOROSCOP LUNAR - ANUL 2009. ZODIA PESTILOR HOROSCOP LUNAR - ANUL 2009. ZODIA PESTILOR Reviewed by Diana Popescu on octombrie 12, 2008 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.