Numere norocoase la loto

Superstitiile jucatorilor la loto, fie ca este vorba de 6/49, joker, 5/40 sau alte sisteme de loterie din lume, au creat site-uri extrem de vizitate pe internet. Este vorba de asa-zisele generatoare de numere (norocoase).

Unii oameni completeaza biletele loto cu numere asociate evenimentelor majore din viata lor (date de nastere, de casatorie, varste ale copiilor , etc). Altii prefera sa creada in intamplarea norocoasa sau in semnele destinului: ei aleg numerele tramvaiului sau autobuzului pe care l-au zarit inainte de a intra in agentia loto sau isi incredinteaza sansa bilutelor sau jetoanelor pe care le extrag aleatoriu in aceeasi agentie.

Majoritatea jucatorilor ezita sa isi completeze biletele loto cu numere ivite din "inspiratia lor creatoare"; o nemarturisita superstitie ii face sa creada ca, pentru a castiga, trebuie sa fenteze soarta sau sa profite de ea intr-un moment cand ea nu sta cu ochii pe ei.

O astfel de credinta naiva exploateaza site-urile de pe internet; modul lor echivoc sau sibilinic de a indica fiecarui vizitator care sunt numerele cu care va lua "marele pot" nu pare sa ii dezamageasca sau sa le faca sange rau impatimitilor loteriei.

Iata o trecere fugara in revista a catorva de astfel de generatoare de numere.

Pagina web http://www.yourluckyday.net/ are un mod usor mai sofisticat de a furniza numerele castigatoare: ea contine 10 nivele ale norocului, plasarea "loteristului" pe un nivel cat mai ridicat depinzand de cateva intrebari facile de cultura generala (ce este mai mare: pamantul sau luna?; in ce directie se deplaseaza mai rapid undele de soc ale unui cutremur: nord spre sud sau est spre vest; ce element este dominant pe Terra: pamantul sau apa?; etc). Cu cat gresesti mai multe raspunsuri cu atat cobori mai mult pe scara norocului, primind insa in cele din urma cateva variante de joc.

Un alt site, http://www.formalogy.com/, pare sa se bazeze pe calcule elaborate ale zodiei sau /si pe numerologie, intrucat iti cere initial sa iti scrii prenumele si data nasterii.

Alte pagini web se lauda cu aplicarea unor metode numerice (?) nemaiauzite.

Spre exemplu, http://www.acculotto.com/ pretinde ca utilizeaza o "schema a triangulatiei in 3 puncte" (???), in urma careia se obtin cele mai personalizate numere norocoase. (Vom vedea in curand la televizor extrageri personalizate , pentru berbec , balanta , fecioara , s.a.m.d?).

Bafta la loto !

P.S. Am jucat si eu astazi o varianta la 6 din 49 si abia astept rezultatele de diseara. Daca o sa castig, va voi dezvalui metoda mea stiintifico-fantastica !
Numere norocoase la loto Numere norocoase la loto Reviewed by Diana Popescu on februarie 15, 2009 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Maine joc si eu bazandu-ma pe sfaturile de pe acest blog. Poate nu castig! Chiar sunt curioasa :D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  2. CUM ALEGEM NUMELELE LA LOTERIE

    “Cum alegem numerele la loto ?” – întrebarea crucială pe care fiecare jucător la loto şi-a pus-o încă de la prima încercare…
    Cei pasionaţi, mai ales cei fideli aceleiaşi loterii (Loto România, Washington Daily Keno, etc.) se întreabă, mai ales după o serie lungă de insuccese, cum e mai bine: să rămână consecvenţi aceloraşi numere favorite sau să aleagă mereu alt set de numere ?
    Alegem un model matematic simplificat, la fel de relevant:
    Se extrage un număr din {1,2,3,4,5} iar biletul ales conţine un singur număr.
    Dacă biletul conţine acelaşi număr, şansa unui câştig este , evident, P=1/5=20%.
    Dacă biletul conţine un număr ales de fiecare dată la întâmplare, şansa unui câştig este similară cazului în care alegând la mâna stângă un deget , acesta să se potrivească cu cel ales, la întâmplare, la mâna dreaptă (există un joc, stupid dealtfel, de felul ăsta în S.U.A.).
    Adică, probabilitatea apariţiei perechii (x,x) din toate combinaţiile (α,β),α-stânga,β-dreapta,alese din {1,2,3,4,5} . Acestea sunt în număr de 25. Perechile câştigătoare sunt (1,1),(2,2),(3,3),(4,4),(5,5), deci 5.
    Şansa unui câştig este , evident, P=5/25=20%.

    ADICĂ ACEEAŞI...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu exista noroc si nici nu poti face sa castigi pt ca altfel ar castiga toata luuuuumeeeaaa :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Si inca ceva pt voi cei ce vreti sa castigati, mai interesativa cine e NOROC..!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.