Zodia Berbecului si dragostea


In casatorie sau intr-o relatie de dragoste , Bebecului prefera parteneri pasivi , afabili , politicosi si diplomati , oameni inzestrati cu gratia si abilitatea de comunicare sociala. Acest tip de parteneri reprezinta partea ascunsa a personalitatii Berbecului , o latura care nu poate fi exprimata personal de catre acesta.

Berbecul tinde sa urmareasca cu agresivitate ceea ce ii place avand , adeseori , tendinta de a se supune unui impuls de moment in decizia de a se casatori sau de a forma un cuplu.Acest lucru are loc mai ales cand Venus sau Soarele se afla in Berbec.Daca un Berbec a facut o pasiune subita pentru tine , va persista in avansurile sale sentimentale chiar daca i se raspunse in mod hotarat "nu".

Desi , intr-o relatie de cuplu , Berbecul poate ajunge fi exasperant (mai ales daca nu este inteles de catre partenerul sau) , el nu este niciodata crud sau rautacios in mod constient.El poate actiona in aceasta modalitate intrucat este extrem de independent si sigur de sine si ii este imposibil sa sesizeze punctul de vedere sau atitudinea altcuiva.Din acest motiv , partenerul Berbecului trebuie sa posede calitati de flexibilitate sociala.

Pe de alta parte , Berbecul este onest , poate fi un partener de nadejde , in care se poate avea incredere , o persoana alaturi de care iti va fi intotdeuna clar in ce stadiu este viata ta de cuplu.In aceasta zodie , lipsa diplomatiei este compensata de surplusul de integritate si loialitate.


Articole din acelasi domeniu :

Horoscopul anului 2010. Zodia Berbecului

Zodia Berbecului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Semnificatiile semnelor zodiacale.Ciclurile zodiilor
Zodia Berbecului si dragostea Zodia Berbecului si dragostea Reviewed by Diana Popescu on aprilie 17, 2009 Rating: 5

5 comentarii:

 1. adevarati berbeci ,ca noi nu sAnt multi:::))))))**

  RăspundețiȘtergere
 2. eu sunt geaman si citeam despre prietena mea :X interesant ... ne potrivim !!!

  RăspundețiȘtergere
 3. berbecii sunt cei mai specifici shi sunt pe primul loc

  RăspundețiȘtergere
 4. sunt berbec... dar ca insist dupa ce ma lovesc de un refuz asta e absurd..niciodata asta e firea mea daka simt ca cineva nu ma vrea........era vorba daka simt darmite sa-mi spuna sa mai si insist asta e absurd.

  RăspundețiȘtergere
 5. eu sunt berbec si e adevarat ce scrie despre zodia mea ....

  RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.