10 barbati fatali pentru o femeie

Te-ai plictisit sa fii fericita ? Esti satula pana peste cap de barbati care vor o relatie serioasa sau chiar te cer in casatorie ? Daca ti se pare ca viata senina iti este lipsita de sare si piper , poti apela la o solutie foarte simpla.Cauta un alt fel de barbat.Pune punct intalnirilor cu "baietii de treaba" .Da, ei sunt onesti , poseda niste chestii carora le spun "demnitate" , "onoare' sau "simt al valorii" , dar sunt atat de plictisitori !

Alege calea mai putin batatorita si vei putea avea revelatia unor trairi extreme , nebanuite.In curand te vei putea regasi privind hipnotizata televizorul , cu un animal impaiat intr-o mana si cu o sticla de vodca "saniuta" in cealalta.Vei fii atat de nefericita incat nu vei mai agrea compania nimanui .Dar asta nu va conta , pentru ca , oricum , vei fi abandonata de toti prietenii si toate cunostiintele tale.Desigur , cu o exceptie : barbatii din viata ta.Noii , adorabilii si nemaipomenitii barbati care ti-au alungat plictiseala ! Atat timp cat femeile vor mai pasi pe scoarta terestra , exemplare de genul asta vor continua sa fie prolifice.Daca nu iti dai seama despre ce vorbesc , poti citi randurile de mai jos ...



Drogatul sau "Visatorul"

Acest barbat poate fi foarte distractiv , in special dupa ce a tras pe nas niste cocaina.Este un mare crai si un dansator imprevizibil .Chiar daca aceste calitati nu inseamna mare lucru pentru tine , odata ce te-ai prins in hora alaturi de el , ai in fata o viata trepidanta , plina de surprize placute.Atentie la schimbarile lui bruste de dispozitie ! Atentie la neonestitatea lui patologica ! Atentie la nevoia lui constanta de a avea bani ; ii va lua fara nici o jena pe ai tai , iar asa-zisele imprumuturi nu vor fi returnate in veci."Visatorul" te poate atrage in situatii primejdioase sau ilegale.Nu face niciodata greseala de a trece granita unei tari impreuna cu el , si refuza ferm sa ii faci orice comision de peste hotare.

Don Juan sau "Motanul in calduri"

Este un barbat caruia , pur si simplu, nu poti sa ii spui "nu".Chiar daca nu are o fata de copilas , are intotdeuna ceva baietesc in atitudinea lui.Asemeni unui bebelus, el iti va inspira dorinta de a-l cocolosi si de a-i arata in permanenta ca il iubesti.Daca nu il alinti asa cum isi doreste , el nu-si face nici un fel de probleme ; exista inca 20 de femei care abia asteapta sa ii demonstreze cat de mult tin la el.Nu ai de ce sa te invinovatesti ; trebuie sa existe un motiv real care il face sa aiba lipici la sexul slab. O recomandare utila : daca te incapatanezi sa fii nefericita alaturi de un Don Juan , asigura-te ca el foloseste intotdeuna un prezervativ ; in caz contrar , te poti cufunda intr-o nefericire fara sfarsit.

Barbatul insurat sau "Dr. Jekyll si Mr. Hyde"

Asemeni "Motanului in calduri" , "Barbatul insurat" crede ca o singura femeie nu ii este de ajuns , cel putin nu cea careia i-a jurat credinta eterna cand moartea ii va desparti.El reprezinta una din caile de acces catre o nefericire deplina , putand fi gasit aproape oriunde , in toate formele , varstele si dimensiunile.Totusi, el aduce cu sine un avantaj.Casatoria l-a invatat cum sa puna prosoapele in cui dupa ce face un dus , cum sa aseze vasele murdare in chiuveta , dar , mai ales , cum sa te flateze si sa te convinga sa faci lucrurile in felul lui."Barbatul insurat" poate fi o sursa de cadouri scumpe si , intrucat se intalneste cu tine numai dupa amiaza , serile ti le poti rezerva pentru a fi impreuna cu alti "barbati fatali".Desi , la prima vedere , nu pare sa iti furnizeze prea multa nefericire , in mod sigur, pe termen lung , iti va sfasia inima fara nici o remuscare.

Ambisexualul ( barbatul ambiguu sexual) sau "Bisexualul"

Cu o orientare sexuala confuza , acest tip de barbat se poate face placut femeilor pentru ca , asemeni confratilor sai gay, este plin de sensibilitate , bine imbracat si pasionat de cumparaturi.Te poti autoconvinge ca este heterosexual , dar daca mai ai totusi dubii, in mod sigur le are si el.Mereu bine pus la punct cu ultimul strigat al modei , este cu adevarat o placere sa conversezi cu el.In pofida placerii pe care ti-o poate oferi, "ambisexualul" va sfarsi , asemeni "barbatului insurat" , prin a te distruge complet si definitiv.Este umilitor sa fii inselata , dar atunci cand partenerul isi face de cap cu aproape orice alt barbat pe care il intalneste , stima de sine ti se poate face tandari.

Alcoolicul sau "Buretele universal".

Un exemplar asemanator cu "Visatorul" , cu exceptia faptului ca este mai usor de gasit.In functie de starea lui etilica de fericire , tristete , flirt , sau manie , te poti descurca mai mult sau mai putin bine atunci cand esti alaturi de el."Buretele" aduce cu el , totusi , cateva avantaje.Este , de obicei , generos , mai ales dupa ce a lins cateva pahare si , spre deosebire de "Visator", poti trece impreuna cu el , fara nici un fel de problema , granitele internationale.Atata doar, ca va fi necesar sa te opresti la primul bar de langa aeroport sau de pe autostrada.Cateva luni alaturi de acest tip iti vor stimula fantezia , pentru ca va fi nevoie sa inventezi mii de scuze a-l acoperi si , probabil , vei sfarsi in a experimenta alaturi de el setea infinita de cunoastere a bauturilor alcoolice.Atentie la ficat !

Barbatul femeilor vietii lui sau "Nostalgicul fara leac"

Un nefericit produs rezidual al anilor 60-70 , acest tip se delecteaza pe cele mai inalte trepte ale sofisticarii.Daca indraznesti sa obiectezi asupra intalnirilor lui cu "fostele" , te va invinovati ca esti paranoica sau cu "mintea ingusta"."Hei, nu ne iubim noi , unul pe celalalt ? Ce-i cu insecuritatea asta ? " "Nostalgicul fara leac" are menirea sa iti aduca noi perspective ale nefericirii.Pe langa faptul ca te raneste in permanenta , te poate face sa te intrebi daca mai esti in toate mintile.Si ce poate fi mai umilitor decat sa fii "draguta" cu "fetitele" care se culca cu el ?

Eternul somer sau "Parazitul"

Nu , nu este vorba despre cineva care tocmai si-a pierdut slujba."Parazitul" este un mascul care nu considera munca ca pe o prioritate.Prioritatea consta in a fi tu angajata.La fel ca si in cazul "Visatorului" , datoriile pe care i le acorzi pot fi considerate bani aruncati pe apa sambetei.Pentru a te consola , le poti asimila cu niste daruri.Daca nici macar un barbat caruia ii lipseste respectul de sine nu te poate arunca in bratele disperarii, atunci te poti considera cu adevarat o zeita.

Avarul sau "Nevastuica"

Nevastuica este o ruda apropiata a Parazitului, cu deosebirea ca el are o slujba si un salariu cel putin la fel de mare ca si al tau.Avarului nici macar nu ii trece prin minte ca ai de facut cheltuieli , daca nu pentru lucruri placute , cel putin pentru unele necesare.Meschin , zgarcit , egoist si egocentric "Avarul" poate deveni un prieten , un sot sau un tata terifiant.Ce iti poti poti mai mult ?

Narcisistul arogant sau "corbul cu coada de paun"

Am intalnit , toate, cel putin o data , un astfel de exemplar , dar numai cateva dintre noi au avut sansa sa se intalneasca cu el."Narcisistului arogant" ii place sa bata toba despre nenumaratele femei care alearga dupa el , despre cat de usor ii este sa agate o tipa, indiferent cat de inaccesibila pare , etc.De cele mai multe ori inalt si cu o fata draguta , el poate fi lesne recunoscut dupa declaratii de genul : "ah, cate femei au vrut sa ma aiba" , " ei, fetito, nu te agata de viata mea" sau " in momentul asta trebuie sa ma gandesc numai la propriile mele nevoi".Daca esti trecuta de 30 de ani , va fi convins din prima clipa ca ai de gand sa te mariti cu el si sa ii torni o droaie de copii ; daca esti indeajuns de nesabuita sa faci asa ceva , Domnul sa te aiba in paza !

Barbatul neatasat sau " Navetistul"

Mai mult demn de mila decat de dispret , "Navetistul" isi petrece cea mai mare parte a timpului incercand sa te implice intr-un joc de societate sau de cuplu numit " vino incoace / lasa-ma in pace". Parasirea lui este cea mai dificila parte a relatiei, intrucat te vrea intotdeuna inapoi. Neputinta lui de a se dedica legaturii de cuplu este insotita de incapacitatea de a ramane singur .Daca nu esti in stare sa arzi complet orice punte de comunicare cu el , poti gusta deliciile vaicarerilor si protestelor lui pana la adanci batraneti.

Copyright © diane.ro


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Barbatul retrosexual

Barbatul metrosexual.Instructiuni de folosire , indicatii si contraindicatii

Aforisme , citate , maxime despre barbati
10 barbati fatali pentru o femeie 10 barbati fatali pentru o femeie Reviewed by Diana Popescu on septembrie 05, 2009 Rating: 5

20 de comentarii:

  1. Doamne! Cât am râs! Din nefericire, am dat și eu peste câțiva d-ăștia! Norocu' meu e că nu m-am legat la cap! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Am intalnit cativa asa zisi "fatali"....acum tare mult as vrea sa mai gasesc unul "plictisitor"

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite,vedeti,de aia am ajuns sa urasc femeile,nu le mai suport...
    Ele tot timpul se gandesc la ele,cum le este lor bine,in timp ce baietii se gandesc mereu la binele fetei.
    Si ce ma scoate din minti si din sarite sunt curvele virgine,care si-au facut de cap pana s-au saturat cu baieti fatali si si-au batut joc de cei plictisitori...iar apoi culmea,au pretentii ca cei plictisitori sa le cada la picioare si sa le iubeasca,asa fara rusine,cu nesimtire si tupeu maxim.Cum sa nu,de parca baietii aia sunt umbrela lor de vreme rea,ii folosesc cand au nevoie de ei,apoi ii arunca la gunoi cand se plictisesc de ei.Sa mearga si sa aiba pretentii de la cei cu care si-au facut de cap,nu cu noi.
    Asta e o alta mare tampenie a femeilor,ele se plictisesc mereu,vor bani si distractii,iar cand barbatul nu i le mai ofera,face pe nebuna si il lasa cu ochii in soare.
    Un baiat cand iubeste o face cu adevarat,total si pana la capat.La baieti nu exista prosteli de genul m-am plictisit si nu-mi mai place de ochii tai.
    Din pacate,femeile iubesc precum cantecul - Te iubesc scumpule,scoate milioanele.
    Femeile sunt instabile si superficiale,iar iubirea e un sentiment profund de care ele nu sunt capabile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate... ai perfecta dreptate. Sunt ,,fanul nr.1" al femeii, insa din pacate pragmatismul si superficialitatea lor e la cote maxime de un timp. Suntem efectiv "2 tabere " care pornim in viata cu dispret si neancredere. Ne consumam relatiile si precum tot in viata, rapid si fara bucurie.

      Ștergere
  4. Interesul poarta fesul...femeile mereu sunt schimbatoare dupa cum bate vantul,dupa cum e moda.La ele nu conteaza ca tu o iubesti si ii vrei binele,pe ele le intereseaza doar sa-si faca ele hachitele...cu barbati fatali.Asa ca tu esti dezamagit si o lasi in pace...dar problema e ca apoi nu te va mai lasa ea in pace,daca esti baiat bun,esti un prost,ea te va folosi cand are nevoie de tine.Mda...apoi va ramane singura si va dori iar sa fie cu tine,ca doar tu esti baiat bun,trebuie sa asculti ce are ea chef....tu nu esti prost asa cum crede ea si o eviti politicos,iar ea se va simti respinsa si se va intreba asa cu un aer inocent ca vai de mine,dar oare de ce nu ma iubeste?Asta ca sa nu mai zic de femeile rele si agresive cu barbatii,care te injura sau vor sa te bata.Astea-s femei?Sunteti demente cu acte in regula,va recomand de urgenta un control psihiatric.
    Nu oferiti nimic,pentru ca nu aveti ce oferi decat mizerie si rautate.
    OK.Sper sa ramaneti singure si sa ne lasati in pace...nu agreez violenta impotriva nimanui,dar cateodata o inteleg.

    RăspundețiȘtergere
  5. aveti dreptate in leg.cu fem.dar si barbatii sau depreciat f.f.f.mult in timpurile noastre.cred ca este vorba de o alta scara de valori pt.ambele sexe.fem.nu vor sa fie decat ,,trofee,,cu tot bagajul,silicoane,botox,etc.dar si barbatii prefera trofeele,unei femei cu valoare spirituala dar care nu arata perfect.daca analfabetele astea mondene gen.dragusanu,tonciu,buruiana,etc.asa zise vedete n ar fi bagate n seama de barbati n ar fi atat de mediatizate si ar ramane singure.dar si barbatii saliveaza cand vad gonflabile de astea,normal ca se aleg in final cu ,,deziluzii,,si portofelul gol.dar le prefera unei femei normale care ar fi poate plictisitoare.am 40ani am vz.atatea si am ajuns la concluzia ca totul e pudred in relatii,nu mai functioneaza pt.ca au la baza orice numai dragoste adev,nu!!!!compromis,nu acceptare asta e intre fem.si barb.acum!!!si barb.se plang de fem.si invers!!!si de fapt e putred totul!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt barbati care cauta relatii adev.si nu gasesc.la fel fem.care sunt mintite frumos si parasite.cum este sa fii parasita de iubit dupa 10ani pt o alta care are bani si ii ofera o dragoste cumparata?????dar uite ca si barbatii provoaca deziluzii cumplite si ca fem.mi am pierdut total increderea in ei.traim o lume in care banul dicteaza tot.si in iubire din pacate am ajuns sa vad asta!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu iti pierde speranta. Poate ca art trebui sa iti cauti un potential partener intr-un alt cerc de prieteni ori cunostiinte decat ai facut pana acum!

      Ștergere
  7. Anonimul din 16 mai uraste femeile!!!!!pt.ca a primit teapa.precis.DA?sunt femeie si nu sunt de acord cu pitipoancele care ,,STORC,,iubirea prin,,PORTOFELUL,,barb.dar cand vad cate un fatalau de asta,care VICTIMIZEAZA imi pare bine,ca a luat TEAPA!!!!!!mai suferiti si voi,ca fem.sufera,sigur macar o data n viata!!!!!!!nu suferi,femeile????pai gaseste ti,unul din SPECIA ta,care i problema?????

    RăspundețiȘtergere
  8. Se pare ca tu ai luat teapa...nu ma cunosti,dar iti dai repede cu presupusul...acum intelegi de ce va urasc?
    Specia ta de femeie-barbat care e gata sa atace si sa sara la bataie cu barbatii.

    P.S. Sa-ti vand un pont,desteapto...multi barbati urasc femeile,din cauza voastra,ca faceti numai si numai rau,iar apoi va intrebati ca proastele de ce va uram...uite asa,ca putem si avem chef!
    Ce te freaca grija pe tine?Du-te si gaseste-ti un dobitoc care sa te pupe in fund toata ziua.Ala este FATALAUL care iti place tie,ca il poti controla.
    Si stai linistita ca imi plac FEMEILE...NU FEMEIA-BARBAT CA TINE care isi bate joc ca se crede ea de trei ori femeie...de fapt nu e decat de trei ori proasta.
    Ce oferiti,aia primiti,asa ca nu va mai mirati si nu va mai victimizati aiurea.
    In Romania v-ar trebui un regim islamist-fundamentalist sa vedeti acolo cum faceti ciocu'mic in fata barbatilor,daca nu v-a luat gaia.
    Voi sunteti femei?Sunteti o gluma proasta...
    Adevaratele femei respecta si iubesc barbatii,ceea ce evident nu e cazul vostru.
    Asa ca mai scuteste-ma cu vrajeli si abureli feministe,sunt satul pana peste cap de ele...

    NO MA'AM = National Organisation of Men Against Amazonian Masterhood.

    NEEEXT!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. JIGODIE frustrata ce esti,GLUMA PROASTA ESTE cA EXISTI<MAI<nu meriti sa respiri aerul pe planeta asta,cu femeile!porc basinos ce esti!naaaaaaaaaaaa,NEXXXXXT!

      Ștergere
    2. Tanti,te simti bine?Sau vrei sa te cazezi la Balaceanca?
      Se pare ca aveam dreptate...pana la urma rechinul are colti.

      P.S. Daca nu e adevarat ce am zis,de ce va mai inflamati atata???

      Ștergere
  9. In primul rand,DESTEPTULE scrie gramatical corect,DA?te vrei interesant?adevaratele fem.iubesc barbatii?adevaratii barbati,gentlemeni,nu insulta o femeie nici daca sunt ei jigniti!dar tu,nu faci parte din categori acestora!din cate vad,esti un(mitocan,frustrat,plin de complexe de inferioritate,care vrea sa se justifice(musai),si mai ales genul DOMINATOR,poate prin violenta fizica sau verbala!eu,in locul tau vorbeam frumos si obiectiv....cu,,o femeie,,chiar daca nu ti convine ce spune!demonstram valoarea MASCULINA,DA?si de ce nu,IQ-ul,care ti lipseste cu desavarsire!si nu va exista,nici un NEEXT,poti sa scrii cat vrei,ca nu merita sa mai raspund,fiinca ma cobor PREA JOS,la nivelul tau!invata sa scrii,romaneste sa fii mai bun,mai uman,ca asa cum vorbesti acum,te DESCALIFICA,ca si OM!decat cu un ,,barbat,,ca tine mai bine in manastire!eu,nu ti mai raspund,nu MERITA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ma rog,ce nu e corect gramatical?Virgula?
      Cum sa nu,femeile sa te trateze ca un gunoi,sa te insulte si sa-si bata joc,iar barbatul trebuie s-o pupe,sau cum?Asta chiar e discriminare,barbatii sunt discriminati si abuzati psihic,chiar si fizic de femei nebune!!!De astea de ce nu zice nimeni nimic???Toata istoria v-ati victimizat,in timp ce ii lucrati de zor pe la spate pe totii barbatii puternici,cate imperii si regate nu s-au distrus din cauza unor femei nebune,cate barbatii nu au murit sau si-au distrus viata din cauza intrigilor voastre???
      Voi niciodata nu sunteti vinovate,numai barbatii.
      De fapt si in Biblie Adam a gresit din cauza Evei...

      Ștergere
  10. Si dat fiind titlul articolului,probabil te crezi,un mascul FATAL,din aia 10?vai,de capul tau,masculule sau PAPUSA MASCULINA!ma rog,como quieres!

    RăspundețiȘtergere
  11. bravoooooooooooooooo,d na de mai sus!d le,urasti femeile pt.ca esti gay,da?nici o problema cu asta,dar nu brava aici,in,, barbat fatal,,!bine a scris,d na|d soara!bravooooooo,papusa masculina,daca nu respecti femeile,valea!iti dau eu...next!patetic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci din raspunsul meu tu ai dedus ca sunt gay...cata inteligenta,m-ai dat pe spate...
      Prietene,viata e prea grea pentru tine,mergi la scoala.
      Sa ne anunti cand descoperi si tu ca apa e uda si iarba e verde.
      NO OFFENSE.

      Ștergere
  12. Doamne,ce rea e lumea!si d na de mai sus a dat replica buna,dar vad ca nici d l.nu s a lasat mai sus cu comentariul!d le,imi exprim si eu o parere!sunt fem.si eu,si nu sunt de acord cu mitocania!nu conteaza,ca v ati simtit jignit,un barb.adevarat nu raspunde asa!iertati mi ,critica,spun asta pt.ca fiind femeie si eu si nefiind de acord cu dv.o sa mi ziceti si mie CATEVA,nu?iertati mi ,,indrazneala,,de a nu fii de acord cu dv.nu sunteti un gentlemen,deloc!si daca vreti sa mi ziceti si mie ceva,n aveti decat,vad ca atacati femeile care va spun ceva si nu va convine!atacul e arma dv.de aparare,ceea ce denota un barb.slab,violent,agresiv,narcisist!hai,va rog ziceti mi si mie....cateva,va rog,nu va lasati!next,cum ati scris!e frumos?sunteti barbat?dv?va rog,hai....la atac!spurcati ma si pe mine!doamne,a innebunit lumea!barbatul fatal......uite unul ...fatal....in atac,la femei!caricatura jalnica!

    RăspundețiȘtergere
  13. Vai de mine,ce s-au inflamat oamenii morali si cu principii...pentru o femeie.
    Pun pariu pe ce vreti,de fapt s-a si vazut cum v-ati aliat cu totii,ca daca era un barbat in cauza,nu va mai isterizati atata cu morala si principiile...oameni de nimic ce sunteti,sunteti exact cei despre care scriam.
    Va multumesc si tin sa va anunt ca din cauza unor gentlemeni ca voi a ajuns lumea de azi asa cum a ajuns...va meritati soarta!

    RăspundețiȘtergere
  14. doar acum am dat peste aceasta postare. Foarte tare mi-a placut. Analitic, realist, dat si sarcastic si cu umor. ☺🤗😍

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.