10 legi universale ale succesului si fericirii

Existenta ne este guvernata de legile subtile ale universului.Nu le putem percepe clar , dar stim ca ele exista.Atunci cand ne conformam acestor legi, gandurile si actiunile noastre sunt integrate implinirii universale si curentului divin.Cand ne impotrim lor , nu facem altceva decat sa ne cream framantari , corvoada si durere.

Urmatoarele 10 legi stau sub semnul atractiei universale.Ele iti pot fi de ajutor in obtinerea adevaratului succes in viata.

Abundenta

Atunci cand iti creezi in minte imagini ale abundentei legate de viata ta , atragi energia belsugului in propria ta realitate.Abundenta nu inseamna numai bani.Poate exista o abundenta a iubirii , relatiilor interumane, pacii, armoniei , oportunitatilor , credintei sau. succesului.

Actiunea

Dumnezeu actioneaza impreuna cu noi, si nu pentru noi.Oricat de talentat, plin de potential , ori merituos ai fi , numai actiunea iti poate materializa obiectivele.Daca te complaci in a fi un participant pasiv la viata ta , tot ce vei putea realiza va fi sa iti vizualizezi viata asemeni unui film de la televizor.Ca participant activ , poti deveni personajul principal al filmului vietii tale.

Curentul divin

Trairea clipei, mentinerea unei constante stari de iubire , recunostiinta pentru ceea ce ai si esti, precum si ajutorul dat altora , te pot incadra in curentul curgerii divine.Ca efect al acestei atitudini , te poti simti mult mai conectat cu tine insuti , cu altii, cu universul si Dumnezeu.Acest simtamant adanc de conexiune iti daruieste mai multa iubire , pace , puritate , compasiune si sincronism cu universul , toate acestea la un loc reprezentand curentul divin.

Economia

Aceasta lege guverneaza energia si materia zamislita de ea.Energia urmeaza intotdeuna calea minimei rezistente.Atunci cand incerci sa aduci pe lume fapte care nu reprezinta intregul tau potential , aceste actiuni intampina rezistenta si nu conduc catre succes.Consumul de energie pentru infrangerea rezistentei si a legilor universale reprezinta o energie risipita in van .O energie ce putea fi folosita acolo unde este curgere divina si receptivitate.Cu cat economistesti mai multa energie , cu atat posezi un potential mai mare pe care il poti folosi pentru faptele care conteaza cu adevarat.

Anticiparea

Energia urmeaza intotdeuna calea gandurilor tale.Atunci cand te astepti la lucruri rele , vei avea parte de lucruri rele.Atunci cand te astepti la lucruri bune si crezi in implinirea lor , lucruri bune ti se vor intampla.In acest fel , gandurile tale dau mereu forma experientelor si anticiparilor tale.

Buna vointa

Atunci cand iti controlezi energia gandurilor si actiunilor , si creezi ganduri si dorinte bune pentru tine si cei din jurul tau , zamislesti , in mod automat , energia bunavointei.Daca este inteleasa de mai multe fiinte umane in acelasi timp , aceasta energie da nastere unei constiinte colective a bunavointei , care are capacitatea de a inlatura reaua vointa a altora.

Starea de gratie

Atunci cand iti creezi o karma buna si te focalizezi in exteriorul tau , in scopul vindecarii altor oameni si a Mamei Pamant , atragi asupra ta legea starii de gratie.Asta inseamna ca vei putea primi cu mult mai mult decat te-ai straduit prin munca sau decat meriti , permitandu-ti-se astfel sa iti materializezi idealurile intr-o mai mare masura .

Intentia

Energia se canalizeaza intodeuna pe fagasul intentiei.Atunci cand faci o fapta buna si ai intentia de a fi recunoscut pentru bunatatea ta , legea universala a intentiei va face sa nu fii rasplatit in nici un fel.Pentru a avea parte de succes , fapta trebuie sa poarte aceeasi amprenta ca si intentia.Daca , spre exemplu , ai intentia sa faci mai multi bani si , in acest scop , reduci cheltuielile pentru lucruri neesentiale si devii mult mai responsabil asupra domeniului finantelor , vei reusi sa atragi de partea ta mai multi bani.In acelasi fel , dintr-o alta perspectiva , atunci cand demonstrezi ca poti face mai mult , universul iti va darui mai mult.

Punerea in practica

Atunci cand gandesti, vizualizezi si vorbesti despre ceea ce vrei sa faci , ca si cum acel lucru ( sau acea fapta) a si avut loc in viata ta , activezi legea "punerii in practica".Lucrul dorit a se intampla trebuie sa fie focalizat pozitiv , punandu-se accentul pe ceea ce vrei sa creezi si nu pe ceea ce nu-ti doresti a fi creat.

Rabdarea

Rabdarea iti permite sa inveti mai multe despre tine , valorile tale , modul de a practica credinta si abandonarea in bratele universului.Prin rabdare ai de invatat cum sa te incadrezi in ritmul divin si cum sa crezi ca tot ceea ce speri are sa se intample in propria-i ordine divina.

Cele 3 cereri

Atunci cand repeti de trei ori cererile pe care le faci universului , activezi puterea universala a numarului 3 si atragi o mai mare energie asupra lucrurilor pe care ti le doresti a fi implinite.Adeseori, in acest fel , scurtezi perioada de timp necesara materializarii obiectivelor tale.

Copyright © diane.ro
10 legi universale ale succesului si fericirii 10 legi universale ale succesului si fericirii Reviewed by Diana Popescu on septembrie 15, 2009 Rating: 5

Un comentariu:

  1. unele legi pe care le-ai precizat seamana cu ce am vazut in "the secret"...:)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.