De ce fetele adora baietii rai?

De ce fetelor le plac baietii rai?
De ce fetele adora baietii rai?
Barbatii sunt, de obicei, derutati atunci cand incearca sa intrezareasca ce isi doreste cu adevarat o femeie de la o relatie de cuplu. Ceea ce ii bulverseaza intru totul este insa contradictia dintre ce spune o fata ca isi doreste de la un barbat si trasaturile care o atrag, de fapt, catre un partener masculin.Asemeni fluturilor de noapte, roind in jurul unei flacari, femeile sunt captivate, zice-se, de baietii rai.

De ce "baiatul rau" are castig de cauza?


Filmele, telenovelele, romanele, manifestarile sociale, in general, exhiba din plin genul universal de barbat care pune pe foc femeile: "tipul care merge impotriva curentului." Indiferent de rasa, cultura sau moment istoric, acest barbat este considerat a fi posesorul unei aure romantice irezistibile. El poate fi Clyde din filmul "Bonnie si Clyde," Rambo, sau chiar Bluto. Astfel de barbati se delecteaza in a-si asuma riscuri si a trai pe muchie de cutit. Pentru ei, viata are farmec numai atunci cand imping la maximum pedala acceleratorului si isi gasesc o cale care ocoleste sau sfideaza conventiile sociale. Ei se indreapta catre ceea ce isi doresc cu o concentrare si o hotarare extrem de incitante pentru femei.

Astfel de barbati nu se jeneaza sa socheze sensibilitatea celorlalti , sa paseasca stramb, sau sa devina obiectul dispretului social ori personal. Asa inca, atunci cand unele femei spun despre un barbat ca este "(foarte) dragut," ele isi exprima, de fapt, convingerea ca acelui tip ii lipseste carisma, farmecul, sau orice alta calitate pe care o anumitae femei o considera excitanta sau sexy.

Ori de cate ori cineva catalogheaza un barbat ca fiind "dragut" sau "baiat bun," in mintea femeilor aceasta calitate se confunda cu "molau" sau "carlig de rufe," adica un individ caruia ii lipseste capacitatea de a crea macar o farama de tensiune erotica in sufletul sexului frumos. Celor mai multe femei le place sa vada ca un barbat are coloana vertebrala, credinte pe care si le urmeaza, toleranta fata de eventualele lor capricii sau nonsensuri, si bunavointa de a asculta ce spune o partenera atunci cand este la necaz. Desigur, un astfel de barbat trebuie sa aiba si o alura fizica atragatoare! Rara avis!

Energia masculina


Ceea ce admira femeile la barbatii "jucatori" sau aflati la limita legii este revarsarea lor de energie masculina. Sa luam exemplul unui barbat tanar, atractiv, care poate fi vazut la serviciu numai la cravata si in costume elegante. Desigur, colegele lui vor aprecia ca este aratos, simpatic si interesant. Sa spunem ca ii adaugam acestui ipotetic barbat un cercel in ureche si il aruncam intr-o pereche de "izmene" hip hop (stiti voi, acei pantaloni largi , lasati pe vine , care ii oripileaza pe "baietii buni"). In acest caz, exista toate sansele ca aceleasi femei sa treaca de la eticheta de "atractiv" la cea de "irezistibil," intrucat aspectul sau de "baiat rau" ii va pune in valoare energia sa tipic masculina.

Barbatii inzestrati genetic cu pofta de a se deda placerilor senzuale trebuie sa fie constienti ca si femeile pot fi insufletite de dorinte erotice si aspiratia de a se bucura de senzualitate. Este mai mult decat clar incotro se va indrepta preferinta unei femei atunci cand ar fi pusa sa aleaga intre un barbat rece, nepasator, "prea politicos" si un "baiat rau" care ii face inima sa palpite si ii infierbanta imaginatia cu multiple posibilitati erotice. In mod echivalent, un tip poate prefera sa fie impreuna cu o femeie "vanatoare de bani si barbati" care il face sa se simta in pat ca un zeu, decat alaturi de o consoarta care isi compenseaza cele 100 de kilograme prin bunatate si solicitudine.

Fetita rea, baiatul bun


Toate femeile poarta in sinea lor o "fetita rea" care, incurajata si motivata, adora sa se lase in voia unei libertati nemarginite. Poate ca, tocmai de aceea, o femeie are nevoie de un barbat care sa ii compenseze aceasta latura intunecata.

Pentru o fata poate fi frustrant faptul ca toti "baietii buni" au tendinta sa vada lumea in alb si negru, bine si rau, moral si imoral. In realitate, exista, insa, o foarte mare varietate de barbati care se situeaza in zona "gri," intre extremele "baiat bun"-"baiat rau."
Oricum, un barbat care tinde sa fie stapanit de femeile din trecutul lui, de familie sau colegi, si nu reuseste sa isi afirme individualitatea are sanse sa piarda respectul majoritatii femeilor. Daca esueaza in a-si evidentia sinele si a se asigura ca nimeni nu are voie sa paseasca dincolo de anumite granite ale personalitatii sale (desigur, fara a incalca politetea sau a deveni violent), in mod sigur, el va purta fatala emblema de "baiat bun /dragut".

Barbatul care ii inspira unei femei catalogarea de "baiat bun" nu isi dovedeste, din punctul ei de vedere, nici forta masculina, si nici incredere in sine, carisma, energie, hotarare sau caracter.

Un "baiat bun" mai poate fi :

- Un "fatalau" in ochii unei femei, "o mamaliga," la fel de sensibil si delicat ca si o femeie.
- Un barbat care, pus in fata luarii unei decizii, se complace in ezitari, nestiind ce sa faca si cum sa procedeze.
- Un tip cu o scazuta stima de sine si care nu isi castiga respectul femeilor pe care le intalneste prin nici cel mai mic un efort de a le satisface (intelectual/senzual). Cineva care nu are tact si intuitie in relatia cu sexul opus.
- Un barbat indatoritor intotdeuna cu oamenii care nu il baga in seama.
- Un tip pe care seful/sefa il cheama fara nici un fel de probleme la munca in weekend, desi stie ca avea planuri impreuna cu familia.

Cat de rau poate fi un baiat bun


Se poate intampla ca unele femei sa se ataseze de un "barbat dragut" sau un "baiat bun" (asa cum a fost descris mai sus), dar acest lucru are loc, de obicei, din cauza unui slab respect de sine sau a convingerii lor ca nu merita ceva mai bun. In ultima instanta, ceva nu este in ordine la o femeie care gandeste despre ea insasi in felul acesta.

Femeile sigure pe ele nu baga in seama barbatii cu sangele fierbinte, cu impulsuri dictatoriale, posesive, nesiguri pe masculinitatea lor si care vor sa dovedeasca intotdeuna ca reprezinta "Barbatul" cu B mare, adica sa isi afirme apartenenta la categoria "baietilor rai." Desigur, pentru a evita sa fie etichetat drept un "baiat bun /dragut," un barbat nu trebuie, cu orice pret, sa aiba o limba ascutita sau sa-si afiseze cu dramatism temperamentul violent; el trebuie sa inspire siguranta masculinitatii si atat.

Femeile isi pot dori un barbat cu o mare mobilitate spirituala si sufleteasca, sigur de el si inspirand siguranta, care sa stie sa se descurce, de exemplu, atat pe terenul de sport, la masa unui consiliu de administratie, dar si in pat. Femeile adora barbatii maturi, responsabili, atasati de familie, cu o atitudine respectoasa fata de femei, copii, oameni, viata. Femeile isi doresc un partener inteligent si educat, al carui bun simt sa fie echilibrat de cunoasterea vietii.

Femeile adora un baiat bun insufletit de o mica doza de baiat rau ...


Tu ce parere ai despre baietii rai?


Articole cu teme asemanatoare in blogul Dianei:

10 barbati fatali pentru o femeie

Barbatul retrosexual

Barbatul metrosexual
De ce fetele adora baietii rai? De ce fetele adora baietii rai? Reviewed by Diana Popescu on septembrie 21, 2009 Rating: 5

14 comentarii:

  1. :) Nu cred ca asta e explicatia. Mai degraba sunt de acord cu ideile expuse in cartea lui Allan Pease ""De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda". Sunt explicate foarte multe lucruri, perceptii, situatii, neintelegeri, etc dintre barbati si femei. O recomand tuturor interesati de astfel de subiecte cum e cel din articolul scris de tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. e o `prostie ceea ce spuneti ,este adevarat ca ne indreptam spre idiotenie fratilor .se urmareste prostirea in masa a tinerilor ,e vorba doar dd sex ,dar familia cum ramane asta si vor desfranare ,baietii buni sunt considerati gay sau nu stiu ce ,ce aveti fetelor ,probleme cu capul,ce vreti un barbat sa va inreceti in baut sau facut sex maraton ,se poate dar in final nimic nu tine o eternitate asadar capul jos si dumnezeu poate ne va lasa un pic ma-i mult pa aici poate poate ne aducem aminte si de el si de originele noastre si stramosii nostri morti care au murit pentru noi.dar sincer cred ca ar muri din nou daca neau vedea in ceea ce am devenit rusine ,acestor situri si voi ce comentati aceste prostii

    RăspundețiȘtergere
  3. Da , temperamental sunt tipul melancolic cu usoare influente spre coleric;legat de curaj nu pot spune ca ma remarc prin indrazneala excesiva dar ma decid repede ;fizic am o talie inalta un corp subtire dar proportional ; sunt energic mereu dar cu o forta nu prea deosebita;
    am simtul sexualitatii in mine considerand ca sunt mai mult decat suficient pentru o relatie monogama; sunt loial convins ,evit sa mi insel prietena;
    unde ma situez in ideea ca ma pot incadra intr-o tiplogie

    RăspundețiȘtergere
  4. Lol, sa fii sigur pe tine, matur si asa mai departe nu inseamna ca esti "rau", inseamna ca esti barbat. Si ce e cu "hainele hip-hop, alea largi"...LOL. In ziua de azi toti amaratii si cocalarii poarta haine "hip-hop" care sunt de fapt blugii aia mulati de popo***, nu mai sunt ca pe vremuri. Fetele care vor "baieti rai" in adevaratul sens al cuvantului sunt niste tarfulite care d-abia asteapta sa fie f****e. Nu ca m-ar deranja..lol.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu sunt de parere ca strategia ”baiatului rau” este valabila in cazul fetelor usoare, superficiale si iresponsabile, ca sa nu spun inguste la minte. O fata adevarata nu da doi bani pe un rapper betiv ce se ia la harta din toate prostiile, are multi prieteni de calitate inferioara si nu vorbeste serios niciodata, fiind doar cu gluma si cu tampeniile in cap. Intr-adevar daca facem o medie a fetelor din ziua de astazi ne dam seama cu usurinta ca aceste tehnici explicate anterior sunt eficiente deoarece ai mult mai multe sanse sa dai peste o fata usoara decat peste una adevarata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hai sa fim seriosi... nu orice papagal care se imbraca ca un rapper sau are motor este si un baiat rau, un baiat rau este ala care nu da doi bani pe ce spune lumea, care face totul dupa cum il duce capul fara sa asculte de ceilalti, fara sa se lase influentat de parerile altora, fara sa se clinteasca din drumul lui la auzirea unor critici sau rautati, fara sa se lase dus de nas de femei, el trebuie sa cucereasca fara niciun efort, nu sa umble ca un catelus dupa fundul oricarei fete pt. ca altfel nu mai este un baiat rau, este doar un baiat care cauta aventuri si companie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Fetele intotdeauna au adorat baietii rai,de aceea s-a si inmultit raul in lume,iar baietii buni au murit singuri.In toata istoria numai smecherii,hotii,criminalii si violatorii,toti dementii care au pus mana pe puterea politica si/sau religioasa au avut haremuri de femei,amante,sotii etc. care le-au perpetuat neamul rau.
    Baietii buni erau si sunt sclavii lor,cei ce au muncit ca acesti nesimtiti sa traiasca in lux si sa-si faca interesele murdare.Femeile niciodata nu s-au uitat la baieti buni si saraci,ci numai la acesti nebuni,care aveau averi stranse din jaf si hotie.Femeile nu sunt chiar acele fiinte gingase,frumoase si ascultatoare,ci chiar din contra,cele mai multe sunt foarte rele,invidioase si razbunatoare.Normal ca le plac baietii rai,fiindca si ele sunt la fel sau mai rele decat ei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai si daca adora baietii rai de ce dracu ii streseaza pe baietii buni?Sa stea dracu cu baietii lor rai si sa ne mai scuteasca cu prostiile lor penibile.Cand va fi agresata,violata,nefericita sa stea cu baiatul ala rau pe care il adora,nu sa se trezeasca apoi ca vrea baieti buni.Ete na,ce sa spun ,are vulpea rana...sa mai cred eu asa ceva?Stiti noi romanii avem o vorba care zice asa:

    Cum iti asterni,asa dormi.

    Asa ca nu mai dati vina pe nimeni si asumati-va raspunderea propriilor decizii...nu mai o balmajiti cu baietii buni care trebuie sa va salveze pe voi.
    Asa cum v-a interesat pe voi de ei,asa o sa ii intereseze si pe ei de voi:

    Niet.Nada.Niente.Nothing.Rien.

    Capisci?

    RăspundețiȘtergere
  9. Majoritatea bărbaților ați fost deranjați de" băieți buni"și "băieți rai " dar fiecare dintre voi cu aceasta provocare a ți deschis acea latura de care se vorbea despre "băieți rai" acele calități determinante acea rebeliune din noi ăsta e acea imagine de băiat rău ...nu violatorii batausii hotii...fiecare dintre noi e înzestrat cu imaginea "băiatului rau" acel moment în care tb sa dam totul nu ca un aspect distrugător ci constructiv

    RăspundețiȘtergere
  10. Intrebarea mea?Exista baieti sau barbati buni?daca exista ,spuneti mi unde,ca eu......demult nu i mai vad nicaieri!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ca bine zici.......buni,unde mai sunt-parca au intrat in pamant si doar rai,egoisti,materialisti,superficiali,lenesi,trantori,tradatori,infideli.mai sunt.ESTE f.adevarat ca si femeile s au stricat rau de tot in ultimii ani,le trebuie doar bani si aventuri.Dar,nu toate-printre ele se mai gasesc femei bune,,de casa,,cum se zice,dar degeaba ca barbatii azi prefera doar femeile tip(cele din dosarul de prostitutie)din actualitatea stirilor de acum.,gen-asistente,manechine,fotomodele,etc.Asa ca ,lumea s a stricat rau de tot!

    RăspundețiȘtergere
  12. De fapt o femeie cauta o persoana puternica si stabila care va lua in mainile ei situatiile dificile si va gandi la rece, care va fi un sprijin in casa fara sa i se reaminteasca in fiecare zi ca un cuplu asta presupune, sa aiba o atitudine pozitiva care sa o insufle si persoanei de alaturi si viceversa, sa aiba o viata sexuala activa nu sa stea ca o leguma in fata calculatorului, respect fata de sine si fata de cei din jur si modestie. Nu cauta un baiat rau...ci un barbat. Baietii rai se forteaza prea tare, se vad de la o posta, nu inspira nimic. Si "fetele bune" sunt la fel de invizibile ca si "baietii buni". Stau si privesc dintr-un colt cum se face legea-n jungla.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.