Horoscop chinezesc 2010 . Zodia Bivolului (Boului)

-Ani de nastere pentru zodia bivolului : 1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997 si 2009 .

-Personalitati din xodia Bivolului / Boului : Jim Carrey, Robert Altman, Wayne Rooney, Richard Gere, Charlie Chaplin, Melanie Chisholm, Johann Sebastian Bach, Napoleon Banaparte, Andy Lau si Hans Christian Andersen.


-Trasaturi pozitive ale personalitatii :putere , inspiratie , calm , spirit de lider

-Trasaturi negative ale personalitatii : conservatorism , manie , insensibilitate sentimentala , ignoranta

-Compatibilitatea bivolului : cocos , sarpe , sobolan .

Previziuni generale 2010

In noul an va fi posibil sa iti deschizi mintea catre noi idei , sa lasi deoparte egocentrismul si sa ii judeci cu o intuitie fara gres pe cei din jurul tau.Din acest motiv , este necesar sa te eliberezi de ideile preconcepute , judecatile pripite si antipatia fata de cei care nu iti impartasesc punctele de vedere.Totodata , vei putea profita de conjuctura astrala pentru a finaliza o sarcina delicata sau a pune capat unor obiceiuri proaste.Daca iti doresti sa te dedici invatarii unei limbi straine , anul 2010 iti va fi extrem de favorabil.

In noul an vei avea un singur aliat astral , insa unul de nadejde : steaua Tuong Quan.Ea te avantaja pe aproape intreg parcursul anului , aducandu-te in armonie cu semnul tau si formand un patrat care iti va aduce beneficii fara a le merita intru totul.Astfel , de exemplu , ti se va putea oferi o pozitie la care nu ai indraznit sa visezi , o marire de salariu la care nu ai sperat , sau vei putea fi contactat de o persoana la care visezi in secret de ceva vreme.

Dragostea Bivolului / Boului in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010) . In aceast perioada , stelele Thien Dong, Pha Quan si Da La vor fi in asociere cu stelele Tham Lang si Dao Hoa.Acest fapt iti promite tandrete si senzualitate in viata de cuplu, dar si stabilitate si fidelitate.Daca esti singur(a) , asupra ta vor avea o influenta mai puternica planetele Hoa Tinh si Tang Mon , care vor fi opuse planetelor Dao Hoa (zeita dragostei) si Tham Lang ( stapanul chinurilor).Din aceasta cauza , daca iti vei darui inima , va trebui sa veghezi sa nu te implici intr-o poveste amoroasa amagitoare.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010 )
. Vei respinge cu violenta rutina , iar partenerul tau va trebui sa dea dovada de intelepciune si sa nu iti ofere vreun motiv de cearta.Nu vei ezita sa il/o faci sa inteleaga ca , daca nu va face nici un efort de a condimenta viata voastra de cuplu , iti vei cauta iubirea in alta parte.Probabil ca partenerul va intelege faza prin care treci , asa ca viata ta amoroasa va avea toate sansele sa se ridice la un nivel superior. Cei singuri pot cadea cu usurinta victime dragostei la prima vedere !

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010). Vei fi gata sa iti schimbi unele obiceiuri si sa faci eforturi pentru a te desprinde de rutina si monotonia vietii conjugale.Desigur , sotul/sotia sau partenerul nu vor avea nici o obiectie in aceasta privinta , asa ca armonia si placerea iti vor putea guverna viata de familie.Daca nu esti angajat(a) intr-o relatie de cuplu , vei sti sa traiesti clipa mai mult ca niciodata si vei fi profita de placerile iesite in cale , fara a te gandi la o relatie stabila.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2011). In cele din urma , iti vei asuma intru totul responsabilitatile conjugale , iar partenerul de viata nu va mai avea ce sa iti reproseze.Mai mult decat atat , vei aduce o mai mare intensitate si pasiune in relatia ta cu cel apropiat. Uneori, nu vei ezita sa ii provoci gelozia , pentru a intretine focul dorintei la temperaturi inalte. Cei singuri vor avea o mare sansa sa aiba o intalnire decisiva , care le poate schimba radical viata.

Cariera Bivolului / Boului in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010). Pe harta astrologica , nu apare nici o planeta in sectorul carierei. Desigur , vei munci in continuare , dar o vei face numai din rutina si fara prea mare entuziasm.Cu toate acestea , alte planete care iti guverneaza viata in aceasta perioada iti vor inspira idei interesante legate de viitorul profesional . Studiaza ce pot aduce aceste idei , discuta despre ele si incearca sa le concretizezi cat mai curand posibil.Nu iti neglija sarcinile de zi cu zi , fii cat se poate de constiincios ; acest lucru iti poate oferi perspective excelente.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010 )
. Climatul astral iti va sustine cu vigoare proiectele : vei sti cum sa actionezi cu tact , sa iti creezi relatii utile si sa iti rezolvi discretie problemele.In acest fel , iti vei putea atinge fara mari dificultati obiectivele.In ciuda succesului , incearca sa ramai totusi cu picioarele pe pamant ; nu lasa ca entuziasmul sa iti deschida perspective nerealiste , caci ai putea fi fi atras in situatii fara iesire.Unii Bivoli vor primi in aceasta perioada oferte de munca foarte avantajoase.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010) . Aspectul planetei Linh Tinh te va indemna sa iti ameliorezi situatia profesionala.Lucrul acesta nu va fi , insa , prea usor.Succesul nu iti va cadea de la sine la picioare.Departe de a te descuraja , potentialele obstacole iti stimula vointa si combativitatea.Starea ta efervescenta va da rezultate cu conditia de a-ti stapani latura agresiva.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2011). Cariera ta poate avea de profitat in urma unei idei geniale , inspirate de faptul ca planeta Phuc Binh va intra in semnul tau la inceputul acestei perioade.Pentru mai multa siguranta , nu ezita sa consulti un expert care iti poate da detalii despre ideea ta. Orice s-ar intampla , in acest interval de timp vei straluci in activitatea profesionala.

Sanatatea Bivolului / Boului in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010). Sanatatea iti va fi la cote inalte , dar va trebui sa iti controlezi din cand in cand presiunea sangelui. Ar fi indicat sa renunti la fumat si alcool , precum si la mancarurile prea sarate. Axeaza-ti dieta pe vegetale si fructe , crude sau gatite , paste si carnuri sarace in grasime.In ultima parte a perioadei, exista posibilitatea aparitiei unor insomnii sau migrene.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010 )
. Greu de crezut sa ai probleme cu sanatatea in acest interval.Totusi , ar fi indicat sa iti controlezi dieta si sa pastrezi un echilibru alimentar. Pot apare usoare probleme digestive.Daca suferi de vreo boala cronica , nu neglija sa iti observi simptomele.In primele doua luni ale trimestrului , influxurile astrale pot aduce unele riscuri de insomnie.Somnul iti este mai mult decat necesar, asa ca incearca sa te relaxezi.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010). Iti sunt expuse stomacul , ficatul si intestinele. Aceste afectiuni pot da nastere unor momente de oboseala ce pot aduce prejudicii in activitatea profesionala. Este indicata o consultatie la un medic specialist. De asemenea , pot apare unele probleme cu picioarele. Configuratia astrala a celei de-a doua luni a trimestrului sugereaza o tendinta catre constipatie , vulnerabilitatea la infectii microbiene sau virale si , mai presus de orice , o foarte mare iritabilitate. Posibil ca aceste afectiuni sa fie legate de un stil de viata dezordonat , aflat mereu sub presiune. Ultima luna a anului te va gasi intr-o forma mai buna.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2011). Aceasta perioada de influxuri astrale poate determina o serie de probleme digestive .Daca nu te ingrijesti , risti ca acestea sa se transforme intr-o boala serioasa. Rezerva-ti weekend-urile pentru niste diete bazate pe vegetale si sucuri de fructe , astfel incat sa permiti sistemului digestiv sa se odihneasca si sa se regenereze , facilitand , totodata , eliminarea toxinelor din organism. Din cand in cand , pot apare minore probleme cu insomnia.

Banii / finantele Bivolului / Boului in 2010

Tromestrul I (14 februarie – 13 mai 2010). Poate fi un interval de timp dificil , intrucat este probabil sa ai probleme financiare , mai ales pe parcursul celei de-a doua luni. Nu intra in panica ! Daca vei incerca sa iti rezolvi dificultatile cu calm , metoda si perseverenta , vei reusi sa le depasesti. Mai presus de orice , nu te angaja in nici un fel de joc de noroc. In ultima luna a trimestrului pot apare unele sanse financiare , legate eventual de speculatii.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010 )
. Gustul tau pentru risc , potentat de conjuctura astrala , te va impinge catre niste operatiuni financiare foarte indraznete. Vei incerca sa fortezi lucrurile pentru a obtine un maximum de bani intr-un interval de timp cat mai scurt. Gratie ajutorului catorva stele , nu vei ajunge la o catastrofa si vei avea , probabil , un profit bunicel.In cel mai rau caz , iti vei recupera cheltuielile. Posibil sa ai mari sanse la jocurile de noroc.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)
. Situatia materiala iti va fi infloritoare , datorita unor bani care iti vor intra pe neasteptate in cont in decursul primei luni. Pe de alta parte , vei fi inspirat in cateva plasamente profitabile. Oricum , evita sa imprumuti bani celor apropiati. Chiar daca aveai de gand sa cumperi un bun gospodaresc , incearca sa pui niste bani deoparte. Reanalizeaza-ti bugetul si vei descoperi ca poti face economii ranuntand la niste cheltuieli inutile.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2011) . Incepand cu intaia luna a acestei perioade , stelele iti vor fi favorabile , astfel incat nu vei avea nici un fel de ingrijorare referitoare la starea ta materiala. Chiar daca nu esti un specialist , vei reusi cateva tranzactii profitabile. Iti vei dezvolta situatia financiara intr-o masura considerabila , mai ales in cea de-a doua luna a trimestrului. In ultima luna va fi necesar sa actionezi cu o mare prudenta : nu te lasa tentat de castiguri usoare. Multi Bivoli vor putea cadea , cu usurinta, in aceasta perioada , in plasa unor escrocherii sau inselaciuni financiare.

Nota : Asa cum ati observat , cele patru trimestre ale anului chinezesc 2010 , anul tigrului , difera de cele europene. Ele sunt cuprinse in urmatoarele perioade de timp :

- Trimestrul I : 14 februarie – 13 mai 2010
- Trimestrul II : 14 mai – 9 august 2010
- Trimestrul III : 10 august – 5 noiembrie 2010
- Trimestrul IV : 6 noiembrie – 2 februarie 2011

<<<<<<<<<<<<< Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2009

Horoscop european 2010 - cele 12 zodii

Simbolurile zodiacale chinezesti.Semnificatia semnelor din horocopul chinezesc

Zodiacul chinezesc.Origine si semnificatii
Horoscop chinezesc 2010 . Zodia Bivolului (Boului) Horoscop chinezesc 2010 . Zodia Bivolului (Boului) Reviewed by Diana Popescu on octombrie 26, 2009 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.