Ma iubeste sau nu ma iubeste prietenul meu ?

Ori de cate ori aud intrebarea : " Ma iubeste cu adevarat prietenul meu ?" , imi minte mi se ivesc doua raspunsuri posibile :

1. Cei doi parteneri de cuplu vor ajunge , in cele din urma , la o relatie serioasa , pe termen lung. Se pare ca baiatul / barbatul nutreste aceleasi sentimente ca si iubita lui si asteapta momentul potrivit pentru a se destainui.

2. Din pacate , partenerul nu are puterea / dorinta de a merge mai departe , pentru a depasi faza de "prietenie" , iar lucrul asta este , de obicei , devastator pentru o fata.

Pot pune ramasag ca toate fetele care isi doresc ca prietenul lor sa le fie mai mult decat atat framanta pe o parte si pe cealalta ambele variante.Riscul emotional la care sunt supuse le face sa isi puna , cu obstinatie , in repetate randuri , intrebarea fatidica : "Ma iubeste sau nu ma iubeste prietenul meu ?"

Raspunsul la aceasta intrebare poate fi dezvaluit foarte simplu , fara a fi nevoie ca barbatul sa fie legat in lanturi si supus eficacelor torturi ale inchizitiei.Tot ce este nevoie este ca fata / femeia sa observe cateva lucruri si sa isi faca partenerul sa se dezvaluie involuntar , prin folosirea catorva tactici simple dar subtile.

Testul nr. 1 - Insecuritatea

Incearca sa ii sugerezi prietenului tau o eventuala despartire .Barbatii sunt fiinte care isi marcheaza si isi pastreaza cu strictete teritoriul ! Cel mai mic risc de a pierde pe cineva important pentru ei ii poate transforma in niste monstri feroci cu ochi verzi si o mie de capete , gata de a intra in actiune si a-si revendica femeia iubita.
Cel mai usor semn de gelozie poate determina un prieten sa isi dezvaluie aspectul de iubit.

Testul nr. 2 - Prioritatile

Daca prietenul tau te iubeste , celelalte prioritati ale lui vor fi aruncate deoparte.
Incearca sa stabilesti o intalnire cu el atunci cand stii ca trebuie sa se duca la o partida de fotbal sau are o bisericuta cu amicii lui.Daca renunta la planurile initiale pentru a se bucura de prezenta ta , cu siguranta , el este indragostit de tine pana peste cap.

Testul nr. 3 - Concurenta

Acest test necesita un spirit ascutit de observatie...
Urmareste incotro si in ce fel se indreapta ochii prietenului tau catre o femeie frumoasa , cu trup ademenitor , care trece pe langa el.I se lipeste privirea , asemeni marcii pe scrisoare , de formele ispititoare ale unei alte femei , sau nu are ochi decat pentru tine ?
In cel de-al doilea caz , ai toate motivele sa jubilezi ! El nu ia in seama o alta femeie intrucat intr-adevar te iubeste !

Testul nr. 4 - Dezvaluirea

Acest test necesita , de asemeni , o observatie atenta a partenerului tau.
Cei mai multi barbati nu exceleaza in comunicare.Se simt stanjeniti atunci cand sunt deschisi si onesti.
Daca prietenul tau se comporta intr-un fel opus , adica daca vorbeste si asculta cu interes atunci cand esti in preajma , daca este deschis si nu ocoleste nici un subiect de conversatie , inseamna ca tine cu adevarat la tine , mai ales daca iti marturiseste ca te considera mai mult decat o prietena.

Daca prietenul tau a trecut cu succes peste cel putin doua din aceste teste , cu siguranta , vei deslusi raspunsul la chinuitoarea ta intrebare !

Viata amoroasa poate deveni o experienta frustranta , amara si pline de dezamagire , atunci cand nu ai nici cea mai mica idee despre ceea ce se intampla cu adevarat in sufletul partenerului tau.Pe de alta parte , dragostea si atmosfera romantica pot prilejui trairi minunate atunci cand evoluezi intr-o femeie care merita si isi realizeaza in mod natural visurile care te inflacareaza.

Copyright © diane.ro

40 de feluri de a "spune" te iubesc

Cuvinte de dragoste in alte limbi
Ma iubeste sau nu ma iubeste prietenul meu ? Ma iubeste sau nu ma iubeste prietenul meu ? Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 26, 2009 Rating: 5

6 comentarii:

  1. eu nu stiu c sa mai cred,sunt cu iubitul meu de peste un an de zile,si de aproape 5-6 luni locuim impreuna,si d atunci o singura data mi-a zis ca ma iubeste si asta s-a intamplat de ziua mea….il simt mult mai rece,parca imi doresc sa nu fi ajuns a ne muta impreuna….eu chiar il iubesc…dar el pe mine nu cred….si sufar mult din cauza asta…nu as putea sa-l pied….nu stiu c sa fac….sfaturi va rog,fetelor care ma intelegeti

    RăspundețiȘtergere
  2. eu te anteleg bine de tot ca si eu tot an aceasi situatie sunt dar nustiu ce sfat sati dau

    RăspundețiȘtergere
  3. pt.anonimul din 5martie,te mai iubeste acum?

    RăspundețiȘtergere
  4. Incetati fetelor sa va lamentati si sa iubiti cu disperare pt.ca nu merita!un barbat,,te foloseste,,nu te iubeste si asta pana apare o alta in viata lui!atata luptam,vrem sa credem in ei,facem tot felul de lucruri sa nu ne paraseasca si?suntem bune atat cat vor ei sa ne folosesca!

    RăspundețiȘtergere
  5. asa ee avetii mare dreptatee fetelor...baietii din ziua de azi nu stiu sa respecte...si vb cu fetele doar sa se foloseasca de ele...dar nah parerea mea nu ee frumos din partea lor...!!!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.