Horoscopul lunii ianuarie 2010 – Zodia Pestilor (Pisces)

Horoscopul dragostei Pestilor in ianuarie 2010

Ca un veritabil nativ al Zodiei Pestilor , ar trebui sa intuiesti tot ce se intampla in jurul tau , inclusiv faptul ca iubirea pluteste in aer in preajma ta.Aventura amoroasa te va coplesi si te va arunca in vartejul unei pasiuni absolute.

Conteaza mai putin daca aceasta efervescenta erotica va avea loc in ianuarie sau ceva mai tarziu in acest an . Atunci cand va fi pe cale sa se intample , vei fi constient de asta , si iti vei mobiliza afectivitatea si experienta , gata sa te avanti intr-o noua relatie de cuplu.

In ianuarie este probabil sa fii invitat la o reuniune , sa petreci mai mult timp cu prietenii sau alaturi de alte persoane care iti impartasesc interesele si pasiunile.

Horoscopul banilor si carierei Pestilor in ianuarie 2010

Cele mai mari realizari ale lunii ianuarie 2010 vor avea loc in domeniul carierei .Vei avea de muncit din greu , insa este de asteptat sa te confrunti cu stresul , unele datorii sau reluari ale unor proiecte.In planul activitatii in colectiv si al popularitatii sansele vor fi de partea ta si vei putea profita de cateva evenimente favorabile.Succesul va depinde , oricum , de felul in care vei sti sa iti joci cartile pe care ti le va darui soarta.

Va fi important sa examinezi cu atentie raportul dintre munca si bani si sa tragi concluziile de rigoare legate de profitabilitate si de masurile ce trebuie luate pentru a-ti majora resursele financiare.

Pe data de 18 ianuarie Jupiter va intra in Pesti , asa ca vei putea spera ca norocul sa fie de partea ta.

Horoscopul sanatatii Pestilor in ianuarie 2010

Marte retrograd este puternic conectat la sectorul sanatatii.Ianuarie 2010 va fi o perioada propice pentru reluarea unor tratamente sau diete.

Nu este recomandat sa ignori semnalele transmise de corpul tau , eventualele simptome ale unei boli.Daca simti ca ceva nu este in ordine , nu ezita sa te duci de indata la doctor.

Este indicat sa practici cat mai mult exercitiile fizice si sa acorzi o atentie sporita instrumentelor , dispozitivelor sau echipamentelor casnice intrucat vei fi predispus riscurilor unui accident.

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop ianuarie 2010 - Toate zodiile

Zodia Pestilor si dragostea

Zodia Pestilor - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Pestilor

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscopul lunii ianuarie 2010 – Zodia Pestilor (Pisces) Horoscopul lunii ianuarie 2010 – Zodia Pestilor (Pisces) Reviewed by Diana Popescu on decembrie 29, 2009 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.