Feng Shui – Cele 49 de zile ale îndeplinirii unei dorințe

Un aşa-zis secret Feng Shui, provenit din lumea filosofiei taoiste şi a magiei, ritualul celor 49 de zile ale semnăturilor, este folosit în orient pentru îndeplinirea unor dorinţe, precum găsirea iubirii adevărate, vindecarea unui apropiat sau atingerea unor obiective materiale.

Implinire dorinta

Acest procedeu, presupunând atât concentrare cât şi răbdare sau perseverenţă, se spune că are darul de a călăuzi energiile pozitive către materializarea obiectivelor mult dorite.

Ritualul celor 49 de zile pentru îndeplinirea unei dorințe


Mai întâi, este necesar să îţi focalizezi gândirea către dorinţa ce ţi-o doreşti îndeplinită, până când, în mod natural şi relaxant, se formează o frază sau o “deviză” precisă în mintea ta.

În următoarea etapă, trebuie să scrii, cu claritate, cât mai lizibil, formularea, (deviza), dorinţei pe o simbolică “listă a dorinţelor”, care poate constă dintr-un jurnal, un caiet sau o agendă.
Este necesar că dorinţa să fie scrisă de 49 de ori la rând, sub forma unei coloane.
Apoi, trebuie să semnezi lista de 49 de ori, după unii într-o coloană următoare celei ale consemnării dorinţei, după alţii după fiecare formulare a dorinţei.

Acest ritual trebuie să aibă loc timp de 49 de zile consecutive. Dacă se întâmplă să sari peste o zi sau să uiţi într- una din zile să duci la îndeplinire această sarcină, trebuie să reiei ritualul, începând cu prima zi.

Desigur, nu este deloc uşor să îţi împlineşti visurile, dar, cel puţin, merită să te străduieşti a le realiza…
Cine ştie de unde sare iepurele? Astfel încât, dacă eşti într-adevăr hotărât să îţi îndeplineşti un anume obiectiv, va trebui să respecţi cu stricteţe regula celor 49 de zile consecutive.

Poate vă întrebaţi dacă am experimentat şi eu acest ritual. Ei bine, l-am început de două ori, încercând de ambele daţi să îmi îndeplineasc una şi aceeaşi dorinţa, dar, fie lipsa de perseverenţă, fie din cauza vârtejului evenimentelor vieţii de zi cu zi, nu am reuşit să duc până la capăt cele 49 de zile.
Cu toate acestea, am întâlnit mai multe persoane care, pline de credinţă şi dedicaţie, au parcurs întreg intervalul de timp al ritualului şi au pretins că li s-a materializat un obiectiv mult aspirat!

Cât de eficient sau autentic este ritualul celor 49 de zile de împlinire a unei dorinţe depinde, aş spune, de fiecare, în parte, de un spirit hotărât dar, totodată, destul de flexibil pentru a permite auto- sugestia.

Articole din acelasi domeniu in blog:

Feng Shui - Obiecte si simboluri norocoase

Remedii Feng Shui de atragere a dragostei

Monedele Feng Shui , simboluri norocoase de atragere a banilor si bogatiei

Feng Shui - Pregatirea casei pentru Craciun

Feng Shui si dormitorul indragostitilor
Feng Shui – Cele 49 de zile ale îndeplinirii unei dorințe Feng Shui – Cele 49 de zile ale îndeplinirii unei dorințe Reviewed by Diana Popescu on februarie 09, 2016 Rating: 5

10 comentarii:

  1. Hmm interesant. Dar nu inteleg o chestie: in fiecare zi trebuie sa scriu de cate 49 de ori, sau o data pe zi timp de 49 de zile? Vreau sa incerc cu toate ca nu prea am incredere :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Astazi, 19 iulie am inceput procedur. Cred ca tine mult de autosugestie. Promit ca va comunic raspunsul meu pe 6 septembrie, sunt sigur ca va functiona autosugestia, mai ales ca numarul 49=7x7, deci de 7 ori cate 7.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am facut cele 49 zile cu o dorinta,facand in fiecare zi de 49 ori scris aceeasi dorinta timp de 49 zile..sincer, nu s-antamplat nimic..ieri am terminat:( dorinta ar fi trebuit sa se indeplineasca la sfarsitul celor 49 zile sau..poate sa dureze? as aprecia un raspuns, va rog.multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest ritual presupune să îţi scrii tu însuţi dorinţa, de mână, de 49 de ori, deoarece lucrul acesta îţi creează propriile energii speciale. După ce te gândeşti cu grijă la dorinţa ta, scrie-o calm şi clar de 49 de ori, apoi semnează-te de 49 de ori. După ce termini toate acestea fără să te mişti de pe scaun, arde toate foile de hârtie pe care ai scris şi pune o mărgea de cuarţ roz în cutia de argint a dorinţelor. Repetă ritualul în ziua următoare, până ce îl îndeplineşti 49 de zile la rând. Nu sări nici o zi, altfel trebuie să o iei de la capăt. În cea de-a cincizecea zi, înşiră toate cele 49 de mărgele de cuarţ roz pe o aţă şi poartă-le, ca să atragi dragostea şi relaţiile bune. Lasă cele două inimi în cutia de argint, şi pune-o pe aceasta în dormitor.

    RăspundețiȘtergere
  5. As vrea sa incerc si eu acest ritual dar nu stiu de unde sa procur acea cutie de argint pentru dorinte. Si inca ceva: nu s-a specificat in ritual nimic despre inimi.Despre ce fel de inimi este vorba si de unde putem sa le luam? Chiar mi-as dori sa primesc un rapuns mai detaliat ,va rog!

    RăspundețiȘtergere
  6. buna si as dori mai detaliat acest ritual pentru ca aici pe forum este scris in moduri diverse astept rasp va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. asta totul depinde de noi ...daca ne autosugestionam pozitiv si credem in dorintele noastre ..ele se vor materializea..asa functioneaza legea atractiei:):)

    RăspundețiȘtergere
  8. de cativa ani imi fac lista cu dorinte la ziua de nastere, Craciun ,revelion si in general ceea ce imi doresc cel mai mult se indelineste.incercati cu incredere

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.