Horoscop chinezesc 2010 – Zodia Cainelui in anul Tigrului de metal


-Ani de nastere pentru zodia Cainelui : 1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

-Personalitati din zodia Cainelui : Bill Clinton, Leonard Cohen, Sir Winston Churchill, Steven Speilberg, Mariah Carey si Bertolt Brecht

-Trasaturi pozitive ale personalitatii : credinta , loialitate , adevar , cultivarea prieteniei.

-Trasaturi negative ale personalitatii : incapatanare , egoism , excentricitate.

-Compatibilitatea Cainelui : tigru , cal , iepure.


Previziuni generale pentru Caine in 2010

Vei avea o dispozitie iesita din comun pentru independenta si o respingere inversunata a constrangerilor sau limitarilor.In acest fel , vei putea provoca cu usurinta ostilitatea celor din jurul tau , iar lipsa de respect fata de cei superiori ierarhic nu iti va atrage simpatii.Daca nu iti vei modera atitudinea , vei ajunge sa lupti de unul singur impotriva fata tuturor.

In acest an , cel mai mare avantaj ti-l va aduce steaua Thanh Long / Qing Long (steaua dragonului albastru) , aflata in armonie cu Zodia Cainelui.Aceasta inseamna ca vei fi impacat cu time insuti , in ciuda posibilelor probleme din alte domenii ale vietii tale.Vei fi animat de altruism , iar atitudinea ta optimista se va dovedi a fi cel mai de nadejde aliat in solutionarea a diferite dificultati.


Dragostea Cainelui in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010)

Un pericol subtil va pandi in viata ta de cuplu.Vei fi inclinat sa motai in atmosfera conjugala comoda , uitand ca rutina si obiceiurile pot fi cei mai mari dusmani ai dragostei.Chiar daca ai o relatie de cuplu relativ recenta , vei avea tendinta sa te porti ca si cum ai sarbatori nunta de aur.Va trebui sa reaprinzi flacara pasiunii in inima tovarasului de viata si vei avea destule ocazii pentru a face asta.
Cei singuri nu vor fi inclinati sa isi faca proiecte pe termen lung , preferand sa se bucure de placerile de zi cu zi , sau de trairea “clipei”.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Buna intelegere in viata de cuplu, gratie stelei Dao Hoa / Xian Chi (steaua florii sau iubirii) .Aceasta stea iti va redestepta senzualitatea si te va ajuta sa mentii dialogul cu partenerul tau.
Daca esti solitar , zeita dragostei iti va inconjura viata intr-o atmosfera agreabila.Mult mai sociabil decat de obicei , vei dori sa iesi mai mult din casa , avand , astfel, oportunitatea de a intalni mai multe persoane de sex opus.Farmecul tau va actiona cu eficacitate si vei fi tentat sa te lasi prins in mrejele farmecului unei alte persoane.Atentie ! Nu te lasa invaluit in iluzii !

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Planeta Dao Hoa iti promite o perioada fericita in dragoste.
Daca faci parte dintr-un cuplu , relatia cu partenerul tau va fi caracterizata de o conexiune remarcabila si , adeseori , va apare o redesteptare a fiorilor senzualitatii.
Daca esti solitar(a) , Dao Hoa iti va favoriza viata sociala si multe intalniri de iubire memorabile care se pot finaliza , mai devreme sau mai tarziu , cu o casatorie.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2011 )

In sectorul dragostei Cainelui nu va trece nici o planeta in aceasta perioada.Ca urmare , viata ta sentimentala nu va cunoaste vreo efervescenta.Totusi, sprijinul planetei Dao Hoa iti va asigura o viata de cuplu stabila , guvernata de relatii agreabile cu tovarasul tau de viata.
Daca esti singur , este probabil ca planeta Dao Hoa sa nu iti favorizeze nici o intalnire importanta.

Cariera Cainelui in 2010

Primul trimestru (14 februarie – 13 mai 2010)

Cu binecuvantarea stelei Tu Vi / Tzi Wei (regele stelelor) , vei avea o mare sansa de a obtine o promovare sau marire de salariu.Daca ai o profesiune independenta , fii prudent si nu-ti asuma mari riscuri.Cei care traiesc de pe urma scrisului vor avea cateva sanse financiare.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Nici un obstacol si nici o intarziere nu se vor mai putea aseza in calea ta.Dupa ce ai avut de trecut prin multe dificultati , te poti bucura , in sfarsit , de libertatea de actiune.Oricum , ramai prudent : nu trebuie sa treci de la o extrema la alta.Un pericol nevazut poate sta la panda !

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Influxurile celeste vor fi , in genere , favorabile carierei tale.Te poti , insa, confrunta cu schimbari care te pot lua pe nepregatite.In acest caz , este de dorit sa iti mentii calmul si sa nu te ingrijorezi.Astfel de schimbari se pot dovedi pozitive pe termen scurt sau mediu.Continua-ti drumul fara nici o ezitare.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2011 )

O multime de stele benefice se vor intalni in casa a V-a a hartii tale astrale , influentand impreuna sectorul carierei.Vei fi plin de entuziasm , ideile iti vor fi clar conturate , judecata iti va fi impecabila , iar curajul nu te va parasi nici o clipa ; in concluzie , vei fi in situatia de a-ti indeplini obiectivele.

Sanatatea Cainelui in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010)

In general , o stare fizica buna.Poate vei trece prin unele momente de oboseala , dar iti vei reveni rapid mergand la culcare mai devreme decat de obicei.De asemeni, aceasta perioada poate permite unor nativi care sufera de o boala cronica sa simta o evolutie pozitiva a sanatatii lor , poate datorita schimbarii unui tratament.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Sanatatea iti va fi favorizata in acest interval de timp de steaua Truong Sinh / Chang Shen , al carei nume inseamna , literal , “viata lunga”.Vei avea o mare vitalitate , astfel incat toate lucrurile iti vor parea usor de facut.Nativii care sufera de diferite afectiuni vor constata o imbunatatire a starii lor de sanatate , chiar daca nu intr-un mod spectaculos.
Se recomanda un control la oculist.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

O buna stare fizica.Protejat de planeta Hoa Loc / Hua Lu (planeta norocului) , aflata in armonie cu Zodia Cainelui , nu vei avea dificultati in a face fata ritmului mai curand stresant al vietii.Totusi, avand in vedere impactul stelei Tau Thu / Zou Shu (steaua placerilor) asupra sanatatii tale , este de recomandat sa te protejezi impotriva infectiilor microbiene sau virale.O perioada favorabila pentru cei ce au de gand sa inceapa o noua dieta sau un program de exercitii fizice.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2011 )

Nici o problema majora de sanatate.Poate doar o usoara scadere a vitalitatii , sau o mica afectiune cardiovasculara , fata de care esti expus.Unii dintre Caini vor da semne de oboseala care sunt , de fapt, manifestari ale unei anxietati medii sau a unei tensiuni interne.Ca un prim remediu fata de acestea , ai putea incerca sa duci o viata cat mai regulata , fara a considera recrearea sau odihna drept lucruri inutile.

Banii Cainelui in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010)

Vei avea posibilitatea sa iti maresti puterea de cumparare gratie unei fructoase tranzactii financiare.Pe de alta parte , nu trebuie sa lasi atras in aventuri financiare riscante.Daca vrei sa faci o cumparatura majora , mai asteapta cateva luni ; in acest interval de timp te vei putea razgandi !

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Gratie excelentelor influente astrale din semnul tau zodiacal , vei avea mult de profitat din punct de vedere financiar , ajungand pana la punctul de a face o mica avere. Cei mai bogati dintre nativi vor face o achizitie care se va dovedi foarte profitabila in timp.Cu ajutorul stelei Thien Rieu / Tian Yao , maestrul indraznelii, planeta reinnoirii si schimbarii , iti vei putea asuma mai multe riscuri decat de obicei.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Vei fi printre putinele semne zodiacala care vor fi protejate din perspectiva financiara , asa ca poti profita din plin de aceasta conjunctura. In cazul in care vor apare probleme, vei reactiona cu promptitudine si vei reusi sa eviti dificultatile.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2011)

In zona hartii tale astrale legate de finante nu se va afla nici o stea , motiv pentru care echilibrul tau financiar se va mentine.Cu toate acestea , unii dintre Caini vor putea fi afectati de confluenta stelelor Thien Khoc / Tian Ku (steaua lacrimilor) si Lam Quan / Lin Guan (steaua mandarinatului) , care ii pot determina sa se lase in voia unor cheltuieli pe care nu si le permit sau sa se arunce in niste investitii riscante.


Nota : Asa cum ati observat , cele patru trimestre ale anului chinezesc 2010 , anul Tigrului , difera de cele europene. Ele sunt cuprinse in urmatoarele perioade de timp :

- Trimestrul I : 14 februarie – 13 mai 2010
- Trimestrul II : 14 mai – 9 august 2010
- Trimestrul III : 10 august – 5 noiembrie 2010
- Trimestrul IV : 6 noiembrie – 2 februarie 2011


<<<<<<<<<<<<< Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Copyright © diane.ro

Articole asemanatoare din blogul Dianei:

Simbolurile zodiacale chinezesti. Semnificatia semnelor din horoscopul chinezesc

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscop chinezesc 2010 – Zodia Cainelui in anul Tigrului de metal Horoscop chinezesc 2010 – Zodia Cainelui in anul Tigrului de metal Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 03, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.