Horoscop chinezesc 2010 – Zodia Cocosului in anul Tigrului de metal


-Ani de nastere pentru zodia cocosului : 1909, 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993

-Personalitati din zodia cocosului : Hayden Christensen, Britney Spears, Catherine Zeta Jones, Rita Coolidge, Craig David, Enid Blyton, Sir Michael Caine, Enrico Caruso, Jean Chretian si Faye Wong.

-Trasaturi pozitive ale personalitatii : curaj , profunzime de gandire , pricepere , harnicie.

-Trasaturi negative ale personalitatii : egoism , aroganta , laudarosenie , agitatie.

-Compatibilitatea cocosului : bivol ,sarpe , dragon.


Previziuni generale pentru Cocos in 2010

Pentru a avea succese in Anul Tigrului de Metal va trebui sa te implici in munca cu o mai mare energie si hotarare.Timpul cautarilor si indeciziei trebuie sa ia sfarsit ! Climatul planetar va fi favorabil actiunilor bine gandite sau puse la punct si poti avea beneficii printr-o mare mobilizare in indeplinirea sarcinilor tale.Ar fi necesar sa-ti urmaresti cu consecventa planurile, fara a mai sari de la un lucru la altul.

Pentru a face fata dificultatilor din acest an , este necesar sa adopti o atitudine in conformitate cu pozitia stelei Thanh Long / Qing Long (steaua draginului albastr) , care se va situa in sectorul legat de cultura si gandirea Cocosului.Aceasta pozitionare te poate impulsiona sa reflectezi asupra sensului vietii tale , sa intelegi de ce ai parte , din cand in cand , de mici esecuri si sa iti construiesti un nou inceput , pe o baza solida.

Dragostea Cocosului in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010)

Orizontul tau conjugal se va insenina , iti vei intari legaturile afective si iti vei mari increderea in partenerul tau.
Daca esti o persoana singura , vei da dovada de o sporita sociabilitate , iar asta este un lucru promitator ! Vei iesi mai des din casa , vei accepta invitatii si vei avea intalniri pline de potential .Este posibil ca o prietenie mai veche sa se transforme intr-o relatie mult mai intima.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Dao Hoa / Xian Chi , planeta dragostei , anunta o perioada favorabila vietii amoroase.Cu atat mai mult cu cat Dao Hoa va forma o configuratie fericita cu planetele pozitionate in sectorul intalnirilor.
Daca esti parte a unui cuplu, armonia si deliciile sexualitatii te vor apropia de partenerul tau.
Daca esti solitar , nu vei mai ramane multa vreme asa.Uita-te cu atentie in jur ; persoana pe care o astepti de ceva timp poate fi foarte aproape de tine.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Dragostea va fi singurul plan al vietii tale in care tensiunile din aceasta perioada nu vor fi resimtite.Chiar si modificarea pozitiei stelei Tu Vi / Tzi Wei (regele stelelor) nu se va dovedi negativa in domeniul iubirii , ci din contra.
Cei dintr-un cuplu vor descoperi ca relatia lor va reveni la profunzimea si semnificatiile de alta data.
Cei singuri se pot pregati pentru o perioada favorabila.Tu Vi , maestrul norocului , va intra in sectorul casatoriei si nu se stie de unde poate sari iepurele !

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2011 )

Daca ati avut de suferit anterior din cauza singuratatii si a lipsei de intelegere , in aceasta perioada lucrurile se vor schimba.Veti (re)trai dragostea adevarata si intelegerea cu partenerul vostru se va ameliora in mod spectaculos.
Daca esti o inima singuratica , este posibil sa ai o intalnire neasteptata care sa iti transforme in bine si fericire viata.

Cariera Cocosului in 2010

Primul trimestru (14 februarie – 13 mai 2010)

In aceasta perioada , influentele astrale vor fi excelente din punct de vedere intelectual.Poti profita de asta pentru a-ti pune la punct viitorul prin completarea pregatirii tale profesionale , chiar daca lucrul acesta nu va aduce beneficii imediate.Te poti gandi , de asemenea , la dezvoltarea culturala sau spirituala a vietii tale.
Incepand cu cea de-a doua luna , avansarea catre obictivele tale nu va fi oprita , ci incetinita.Incearca sa descoperi noi posibilitati de afirmare !

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Influxurile planetare vor permite un progres rapid in domeniul carierei , un lucru valabil mai ales pentru studenti si cei care lucreaza in serviciul public.De-a lungul intregii aceste perioade , dar , in special , in cea de-a doua luna , vei fi incarcat de dinamism , stimuland echipa din care faci parte si contribuind din plin la atingerea unor obiective comune.Nu vei suporta , totusi, sa fii coordonat indeaproape , fapt ce iti poate creea dificultati atunci cand nu esti la varful ierarhiei.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Vei fi dispus sa accepti cu placere anumite obligatii inevitabile , pentru a avea deschisa calea catre avansare.Sarcinile tale vor fi usurate de numeroase stele.In a doua sau a treia luna , ti se va acorda o mai mare libertate de actiune , lucru ce va fi in concordanta cu starea ta de spirit.Nu profita de aceasta situatie pentru a face lucrurile asa cum preferi tu mai mult ; exista reguli si legi nescrise care nu trebuie sa fie incalcate.Demonstreaza-ti capacitatile prin asumarea mai multor responsabilitati.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2011 )

Nu ezita sa te avanti in proiecte indraznete.Stelele vor fi alaturi de tine si iti vor sprijini eforturile , dar nu te vor ajuta cu nimic daca persisti in a-ti confunda dorintele cu realitatea.Toti cei ale caror profesiuni sunt legate de chimie , dietetica , igiena , cercetare stiintifica sau protectie a mediului se vor bucura de posibilitatea de a avansa in cariera.Pentru alti nativi , aceasta perioada va aduce schimbari bruste, decisive si pozitive in campul profesional.

Sanatatea Cocosului in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010)

Datorita influentei stelei Thien Khong / Tian Kong (steaua absentei / golului) , vei avea o oarecare stare de nervozitate , fara consecinte notabile.Cu toate acestea, trebuie sa fii prudent.In general , vei avea tendinta sa nu urmezi intru totul normele unei vieti sanatoase , sa fumezi prea mult , sa mananci nerational si sa dormi prea putin.Daca iti doresti sa scapi de starile de insomnie si nervozitate, ar trebui sa te controlezi intr-o mai mare masura.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

In ansamblu , o stare buna de sanatate.Daca , insa, suferi de astm sau alergie , va trebui sa te gandesti in primul rand la afectiunile intestinale , care nu trebuiesc tratate cu medicamente puternice , ci prin homeopatie.Acorda o atentie marita felului in care te hranesti.
Poti avea intervale de timp caracterizate de probleme ale somnului ; in acest caz , ar fi indicat sa nu recurgi la pastile , ci la niste remedii naturiste.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

O perioada favorabila pentru sanatate.Fiecare efort de a duce o viata sanatoasa iti va fi rasplatit pe masura.Vei obtine o ameliorare rapida in ceea ce priveste somnul , vitalitatea , starea psihica sau greutatea.
Steaua Thien Khong / Tian Kong (steaua absentei / golului) ii va ajuta pe cei care sufera de boli cronice in aflarea unor noi terapii , potrivite cazului lor.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2011 )

Pe parcursul acestei perioade , evita suprasolicitarea , intrucat organismul iti va fi oarecum slabit.Petrece serile in relaxare , printre cei apropiati , urmarind televizorul , ascultand o muzica calma sau citind cartea unui autor preferat.
Spatele iti va fi foarte sensibil , asa ca va fi necesar sa te infranezi de la eforturi prelungite sau excesive , de la exercitii violente sau bruste.


Banii Cocosului in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010)

Nu te lasa prea mult in voia visurilor ! Stelele din sectorul financiar nu sunt indeajuns de puternice pentru a-ti garanta un castig la loto.Te pot ajuta , insa, sa iti maresti cumva castigurile financiare.Unii dintre Cocosi vor lansa , impreuna cu prietenii, un proiect de mult visat , care va aduce profituri neasteptate. .

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Aspectul stelei Kiep Sat / Jie Sha (steaua zdrobitorului) indica ca balanta ta financiara nu ar trebui sa aiba de suferit .Desigur , cu conditia sa nu te arunci in cheltuieli necugetate.Chiar daca steaua Kiep Sat iti va fi favorabila in general , ea poate avea si un impact negativ , sub forma favorizarii unor ganduri nerealiste sau a unor dorinte extravagante.Va fi necesar sa iti pastrezi luciditatea !

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Climatul astral din aceasta perioada iti va da tendinta sa iti asumi riscuri financiare nu intotdeuna bine calculate.Fereste-te de jocuri sau investitii speculative.Capitalul nu este , in mod necesar , esential pentru succesul actiunilor tale ; mult mai important ar fi sa dezvolti noi proiecte sau sa acorzi o mai mare importanta organizarii.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2011)

Ajuta-te pe tine insuti, si cerurile te vor ajuta.Un proverb ce se poate dovedi folositor in aceasta perioada.Cei care vegheaza constant asupra bugetului lor nu vor avea mari dificultati.Cei care cheltuiesc fara a tine socoteala , sub pretextul satisfacerii copiilor sau schimbarii garderobei , se vor lovi de cateva probleme , intrucat lunile viitoare nu promit mari castiguri banesti.


Nota : Asa cum ati observat , cele patru trimestre ale anului chinezesc 2010 , anul Tigrului , difera de cele europene. Ele sunt cuprinse in urmatoarele perioade de timp :

- Trimestrul I : 14 februarie – 13 mai 2010
- Trimestrul II : 14 mai – 9 august 2010
- Trimestrul III : 10 august – 5 noiembrie 2010
- Trimestrul IV : 6 noiembrie – 2 februarie 2011

<<<<<<<<<<<<< Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Copyright © diane.ro

Articole asemanatoare din blogul Dianei:

Simbolurile zodiacale chinezesti. Semnificatia semnelor din horoscopul chinezesc

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscop chinezesc 2010 – Zodia Cocosului in anul Tigrului de metal Horoscop chinezesc 2010 – Zodia Cocosului in anul Tigrului de metal Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 03, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.