Horoscop chinezesc 2010 – Zodia Maimutei in anul Tigrului de metal


-Ani de nastere pentru zodia maimutei : 1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992 , 2004

-Personalitati din zodia maimutei :Celine Dion, Johny Cash, Jennifer Aniston, Julius Caesar, Leonardo da Vinci, David Copperfield, Joe Cocker, Bette Davis, Timothy Dalton si Christina Aquilera.

-Trasaturi pozitive ale personalitatii : succes , inteligenta , inventivitate , buna memorie.

-Trasaturi negative ale personalitatii : tendinta de descurajare si de problematizare ; agitat si vorbaret.

-Compatibilitatea maimutei : sobolan si dragon.


Previziuni generale pentru Maimuta in 2010

Nu iti va fi totul pe plac in anul Tigrului de metal , dar vei avea posibilitatea sa profiti de ocazii interesante , sa te indrepti catre noi directii pe plan sentimental si profesional si sa iti creezi un nou cerc de prieteni.
Vei avea ocazia de a te lovi de cateva ostacole insurmontabile , asa ca va trebui sa iti mentii , cel putin , realizarile de pana acum.

Cel mai mare avantaj din acest an ti-l aduce prezenta planetei Loc Ton in sectorul tau zodiacal.Aceasta stea , maestra a norocului , va fi in conjunctie cu Soarele , generand un aspect foarte dinamic care ofera un maximum de rezultate cuiva care stie sa isi provoace norocul.Daca nu iei initiative , acest an va fi foarte sarac in succese.Daca , insa , ai curajul de a actiona si iti asumi niste riscuri , sprijinul stelei Loc Ton iti va fi mai mult decat eficace.In concluzie , nu este cazul sa te culci pe lauri.

Dragostea Maimutei in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010)

Stelele te vor rasfata in aceasta perioda in privinta amorului.Cea dintai , steaua Long Duc , iti va mari carisma si farmecul.Steaua Nguyet Duc isi va aduce si ea aportul , anuntand un climat amoros plin de pasiune.Daca ai deja un suflet pereche , acest interval de timp va fi propice unor proiecte tandre.
Cei singuri pot fi linistiti ! Sau nu ! Nu vor mai ramane solitari multa vreme.Prezenta stelei Quoc An este de natura sa le ofere o dragoste la prima vedere, mai ales in sfera profesionala.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Vei visa la noutate si schimbare , cu alte cuvinte vei dori sa modifici ceva in viata conjugala.Daca partenerul tau nu percepe aceasta nevoie a ta , se va putea confrunta cu o situatie delicata ! Patima te poate arunca in bratele altcuiva ! Cu atat mai mult cu cat vei avea destule ocazii…
Cei singuri vor avea tendinta sa se implice in nenumarate povesti de dragoste.O intalnire decisiva ii poate lua , insa, prin surprindere , transformandu-le intru totul conceptia despre iubire.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Vei astepta mai mult decat de obicei de la tovarasul tau de viata.Poate chiar prea mult ! Un lucru care poate creea probleme in viata ta de cuplu.Incearca sa fii mai realist si sa nu pretinzi partenerului lucruri pe care nu ti le poate oferi.Pe de alta parte , fii gata sa ii recunosti meritele sau calitatile , cu atat mai mult cu cat ti se par neimportante.Vei vedea ca poti deveni satisfacut de a-l avea langa tine in momentele in care ti se pare ca nu esti inteles.
Maimutele singure trebuie sa fie putin mai atente de aceasta data . Daca cunoasteti pe cineva care va place foarte mult , nu va implicati prea repede , pentru a nu avea deziluzii.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2011 )

Vei incepe sa te gandesti cum sa mentii un climat pozitiv si afectuos in relatia de cuplu si cum sa elimini rutina zilnica.Vei putea reaprinde flacara pasiunii !
Nativii solitari vor aspira la trairea unei iubiri marete, pasionale , exclusiviste.De aceasta data , visele li se pot implini.

Cariera Maimutei in 2010

Primul trimestru (14 februarie – 13 mai 2010)

Tendinta planetara generala pare sa fie favorabila profesiunilor independente.Pentru toti nativii din zodia maimutei , angajarea pe o cale independenta se poate dovedi din ce in ce mai profitabila.Pentru moment , este importanta mai multa initiativa , astfel incat bunele perspective sa se concretizeze in succese.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Ambitia ti se va reinvigora , si vei avea mai putine dificultati de infruntat decat anterior.Vei fi gata sa faci orice pentru a-ti transforma dorintele in realitate.In cateva ocazii, insasi viata te va sprijini , prin oferirea unor oportunitati binevenite.Situatia va evolua pe calea cea buna si vei avea parte de aprecieri.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Ti se va cere foarte mult si te vei lovi de cateva dificultati care te pot pune sub presiunea stresului.Nu este insa cazul sa te ingrijorezi , intrucat stelele iti vor furniza torente de energie si dinamism.Nu iti neglija aparenta fizica , stilul vorbirii , sau comportamentul general , intrucat va conta foarte mult intreaga ta personalitate.Daca vei reusi sa iti convingi interlocutorii , succesul iti va fi asigurat.In orice caz, vei face niste progrese notabile.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2011 )

Te vei simti satisfacut de viata ta profesionala.Nu ai nimic de care sa te temi, dar vei avea tendinta sa ceri tot mai mult atat de la tine cat si de la colaboratori , complicand astfel , fara rost , niste lucruri care mergeau oricum bine.Incearca sa fii mai relaxat , mai putin perfectionist , iar climatul din jurul tau se va ameliora.

Sanatatea Maimutei in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010)

Vei fi cuprins de o energie si un dinamism cat pentru zece.Poate ca vei fi prea inclinat sa mananci carne rosie si mancaruri condimentate , dar nu vei avea probleme.Oricum este de dorit sa mananci cat mai multe legume cruzi.La sfarsitul acestei perioade, se poate ivi o oarecare oboseala.Pentru a-ti antrena creierul sa lucreze la o viteza cat mai mare , incearca sa practici un sport sau , cel putin , niste exercitii fizice .Nu este importanta atat intensitatea acestor exercitii, cat reluarea lor cu regularitate.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Vei avea tendinta sa te imbraci prea subtire.Daca vrei sa eviti o reluare a micilor tale probleme respiratorii , fii precaut si protejeaza-te.Nu toti oamenii sunt la fel de sensibili la raceala ! Destul de des, in aceasta perioada, te vei confrunta cu migrene sau dureri de cap , probabil din cauza ochilor sau a suprasolicitarii.Este de recomandat sa iti permiti de-a lungul zilei mici pauze de relaxare.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Daca ai tendinta sa iei in greutate , aceasta perioada va fi extrem de potrivita pentru inceperea unei diete.Nu va fi nevoie sa te lipsesti de bucatele gustoase , ci doar sa mananci echilibrat si regulat.Este indicat sa te protejezi de soare cu o palarie si niste ochelari.
Datorita nervozitatii din ultima luna a acestui interval de timp vei fi inclinat sa fii distrat , mai ales acasa, asa ca ai mare grija la felul in care manuiesti aparatele electrice sau dispozitivele ascutite.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2011 )

Pentru a-ti pastra echilibrul psihic , ai nevoie sa exersezi mai mult din punct de vedere fizic.Daca neglijezi aceste exercitii fizice , vei avea tendinta sa devii un tiran pentru cei apropiati .
Pe la mijlocul acestei perioade vei fi vulnerabil la anumite probleme legate de piele.Pentru a elimina toxinele , este indicat sa manaci cat mai multe legume proaspete sau salate.

Banii Maimutei in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010)

Interesele financiare iti vor fi sprijinite de stele , iar afacerile vor evolua mai repede decat de obicei, in special in ultima parte a acestei perioade.Vei simti, insa, adesea , nevoia irezistibila de a cheltui in mod nesabuit.Iti vei dori aproape orice : sa iti schimbi look-ul , sa refaci decorarea casei , sa cumperi o noua masina…Si lista este departe de a fi completa ! Prudenta trebuie sa fie prezenta tot timpul.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Din perspectiva financiara , inceputul acestei perioade va fi foarte instabil.Trebuie sa iti pastrezi precautia in folosirea banilor , imprumuturilor sau capitalului de orice fel.
La mijlocul trimestrului iti va fi poate mai usor sa inchei niste afaceri profitabile sau sa gasesti o munca mai bine remunerata.
Daca ai in vedere un proiect care necesita o investitie importanta , va fi probabil sa gasesti cu usurinta banii necesari.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Daca nu esti prea lacom in a acumula mult intr-un timp scurt , totul ar trebui sa fie in regula in sectorul financiar.In cea de-a doua luna pot apare riscuri pe piata de capital , dar timpul va lucra in favoarea ta. In general , nu te vei lovi de mari probleme financiare . In cea de-a treia luna , sansa poate fi de partea ta la jocurile de noroc.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2011)

Anumite castiguri neasteptate te pot ajuta sa iti materializezi niste proiecte la care visai de mult timp.Ai totusi grija sa nu risipesti banii pentru niste capricii de moment ! Obiceiul economisirii ramane pana la urma , totusi, o virtute.


Nota : Asa cum ati observat , cele patru trimestre ale anului chinezesc 2010 , anul Tigrului , difera de cele europene. Ele sunt cuprinse in urmatoarele perioade de timp :

- Trimestrul I : 14 februarie – 13 mai 2010
- Trimestrul II : 14 mai – 9 august 2010
- Trimestrul III : 10 august – 5 noiembrie 2010
- Trimestrul IV : 6 noiembrie – 2 februarie 2011

<<<<<<<<<<<<< Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Copyright ©diane.ro

Articole asemanatoare din blogul Dianei:

Simbolurile zodiacale chinezesti. Semnificatia semnelor din horoscopul chinezesc

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscop chinezesc 2010 – Zodia Maimutei in anul Tigrului de metal Horoscop chinezesc 2010 – Zodia Maimutei in anul Tigrului de metal Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 02, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.