Horoscop chinezesc 2010 – Zodia Caprei in anul Tigrului de metal


-Ani de nastere pentru zodia caprei : 1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003

-Personalitati din zodia caprei : Mark Twain, Robert De Niro, Barbara Walters, Harry Connick Jr., Michael Owen, Bill Gates, John Denver, Mel Gibson, Nichole Kidman, Julia Roberts, Jane Austen si Chow Yun Fat

-Trasaturi pozitive ale personalitatii : creativitate , pasiune , eleganta , simt artistic

-Trasaturi negative ale personalitatii : timiditate ,vulnerabilitate , pesimism

-Compatibilitatea caprei : cal ,porc , iepure.


Previziuni generale pentru Capra in 2010

Nu te lasa descurajat de esecurile sau ghinioanele care iti vor apare pe cararea vietii , in ciuda persoanelor pesimiste din jurul tau si a comentariilor lor cinice.Evita sa te lasi influentat de prevestirile rele , fara temei , si actioneaza ca si cum nu le-ai fi auzit.In acest fel , vei ajunge sa crezi si sa vezi ca totul poate lua o turnura pozitiva , fapt ce te poate ridica pe picioare , cu sprijinul celor care te iubesc cu adevarat si cred in tine.

Singura stea care iti este intru totul pozitiva in anul Tigrului de Metal este Tham Lang / T'an Lang (steaua Afroditei) ,
In rest , vei avea parte de o influenta strala austera si severa.Aceasta conjunctura te poate dezamagi , un lucru care nu ar trebui sa permiti sa se intample.Chiar daca unele stele vor fi impotriva ta , altele te vor sprijini , iar aceasta neutralitate cereasca iti poate aduce unele avantaje.Poti sa acorzi mai mult timp pentru a te bucura de compania celor dragi sau apropiati si pentru a-ti dezvolta interesele personale.Poate ca 2010 nu va fi un an al triumfurilor , dar poate fi unul al micilor si autenticelor bucurii.


Dragostea Caprei in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010)

Insusi soarele va veghea asupra vietii tale amoroase si iti va exalta viata sentimentala.Cei solitari vor avea sansa de a intalni pe cineva care le va absorbi complet mintea si inima.Atentie , insa : planeta Dao Hoa , zeita dragostei , conectata pentru moment cu semnul tau , iti recomanda sa dai dovada de cat mai multa rabdare.Abia catre sfarsitul acestei perioade iti vor putea fi satisfacute dorintele…
Daca esti casatorit , viata de familie si copiii vor constitui elementele de adeziune cu partenerul tau.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Vei fi inconjurat de aura invingatorilor , emanand un farmec caruia nu ii va putea rezista nimeni.Desigur , partenerul tau nu va avea nici un motiv sa iti reziste , iar relatia ta cu el/ea va fi incununata de placere si pasiune.
Cei care au avut dispute in viata de cuplu vor avea oportunitatea sa stearga trecutul si sa puna bazele unui nou inceput.
Daca esti singur , fericirea nu te va ocoli.Probabil ca vei clama ca mariajul nu este un lucru potrivit pentru tine , dar persoana pe care o vei intalni iti va putea incinge inima atat de mult incat este posibil sa te razgandesti !

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Vei putea constata ca atractivitatea ta este inca plina de vigoare si vei fi tentat sa te lasi in voia unor mici aventuri.Aceste lucruri marunte in aparenta iti pot afecta , insa, viata de cuplu.
Cei solitari vor profita din plin de libertatea lor , dar vor fi panditi , dupa colt , de o intalnire decisiva.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2010 )

Nici o planeta nu va avea vreun efect notabil asupra sectorului dragostei Caprei , asa ca nu se intrevad mari schimbari in viata ta sentimentala.
Daca esti parte a unui cuplu , fericirea va fi prezenta sub forma simplelor dar autenticelor bucurii de zi cu zi.
Daca esti singur , sosirea planetei Tu Vi / Tzi Wei (regele stelelor) in semnul tau va favoriza o perioada de fericite intalniri amoroase.

Cariera Caprei in 2010

Primul trimestru (14 februarie – 13 mai 2010)

Probabil ca ti se vor propune unele sarcini sau proiecte cat de cat satisfacatoare.Atentie la capcanele ascunse ! Capacitatea ta de judecata va fi cumva incetosata de aspectul defavorabil al stelei Bat Toa / Ba Zuo (steaua celor 8 scaune) .Gandeste cu prudenta si , daca este posibil , cere sfatul altora inainte de a lua decizii importante .
Munca de zi cu zi iti va aduce mari satisfactii.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Pozitia stelei An Quang / En Guang (steaua binefacatorului) va scoate in evidenta activitatea ta profesionala.Vei dori sa stralucesti , sa reusesti , iar vioiciunea mintii tale te va ajuta sa te afirmi.Atentie la atmosfera de la serviciu, care poate fi mai curand tensionata.Nu iti plac conflictele , asa ca ar fi indicat sa ramai neutru fata de disputele violente.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Posibilitatile de a evolua in cariera sunt cruciale.Situatia de la serviciu poate trece prin niste schimbari rapide.Steaua Hoa Tinh / Huo Xing (Marte) intr-un aspect armonic te va impulsiona sa controlezi totul si iti va inspira o mare nevoie de stabilitate.Oricum , nu este timpul sa ramai intr-o atitudine de expectativa . Va trebui sa gasesti mijloacele de a inova pe baze solide si de a te adapta , pastrandu-ti intacte, in acelasi timp , obiectivele.Acest lucru iti va solicita vigilenta si efort , dar totul sta in putiinta ta.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2010 )

Aspectul stelei Thien Quan / Tian Guan (steaua fericirii) iti va scoate in relief viata profesionala.Va fi momentul sa iti asumi niste riscuri pentru a-ti intari pozitia.Atentie la influentele stelei Thien Rieu / Tian Yao (steaua visului) , care poate provoca surprize cu care iti va fi dificil sa te confrunti.Fii cat se poate de rabdator si lasa situatiile sa se clarifice de la sine.
Daca esti fara serviciu, vei avea sansa de a-ti gasi o slujba conforma cu calificarea ta.

Sanatatea Caprei in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010)

Prezenta planetei Kinh Duong / Qing Yang (planeta lancii) in cea de-a VIII-a casa poate determina o scadere a vitalitatii , insotita de un apetit slab si un somn neregulat.Oricum , nu va fi ceva serios.Tot ce trebuie sa faci este sa ai mai multa grija de tine , sa te infranezi la mari eforturi si sa iti acorzi placere in hrana si odihna.Incearca sa iti mentii pacea interioara.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Ar trebui sa nu ai nici un motiv de a te plange in legatura cu sanatatea. Truong Sinh / Chang Shen (steaua longevitatii) , planeta lumilor subtile si invizibile , iti poate exacerba intuitia , lucru care te poate surprinde si nelinisti.Cu toate acestea, daca ai incredere in ceea ce simti , vei avea surprize placute in mai multe domenii.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Steaua That Sat / Ch'i Sha (steaua celor 7 sabii) te poate face sa traiesti intr-un ritm prea rapid , afectandu-ti in acest fel emotivitatea si marind vulnerabilitatea stomacului si intestinelor.Incearca sa te opui acestei influente negative , puratndu-te cat mai relaxat sau nonsalant.Abtine-te de la toate stimulentele si bea multa apa plata de-a lungul zilei.
Nu exagera cu mancaruri pe care le tolerezi greu.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2010 )

In aceasta perioada poti fi stapanit de o mare lacomie alimentara.Nu te mai vei uita la calitate , ci numai la cantitate.Infraneaza-te de la mancarurile prea grase si ofera-ti totusi si placerea unor salate sau legume.Sistemul tau digestiv va deveni foarte slabit, asa incat va fi necesar sa iti moderezi apetitul.

Banii Caprei in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010)

Daca esti interesat de investitii , aceste zile iti vor aduce o viziune realista asupra lucrurilor.Stelele iti promit o oarecare doza de noroc in domeniul financiar.Trebuie , insa, sa iti pastrezi prudenta si sa nu te avanti in riscuri prea mari care pot aduce pierderi pe masura.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Aspectul Soarelui ar trebui sa nu iti provoace mari probleme financiare.Cu toate acestea , alte trei stele te pot face sa fii prea imprudent.Balanta ta bugetara pare destul de solida in aceasta perioada , dar fereste-te sa te complaci in cheltuieli prea mari , care iti pot depasi posibilitatile.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Trcerea planetei That Sat / / Ch'i Sha (steaua celor 7 sabii) prin semnul tau poate avea doua feluri de consecinte.Pe de o parte , vei fi indemnat sa faci mari eforturi pentru a-ti mari veniturile , iar pe de alta parte , vei fi manat de la spate de o nevoie acerba de a cheltui , chiar cu pretul de a face un imprumut.Trebuie sa iti controlezi cu strictete impulsurile.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2011)

Influentele astrale par a nu iti fi foarte benefice in aceasta perioada.Nu vei fi inclinat sa economisesti, ci sa cheltui peste masura.Gandeste-te de doua ori inainte de a cumpara ceva ; nu da si nu lua cu imprumut bani in acest interval de timp.


Nota : Asa cum ati observat , cele patru trimestre ale anului chinezesc 2010 , anul Tigrului , difera de cele europene. Ele sunt cuprinse in urmatoarele perioade de timp :

- Trimestrul I : 14 februarie – 13 mai 2010
- Trimestrul II : 14 mai – 9 august 2010
- Trimestrul III : 10 august – 5 noiembrie 2010
- Trimestrul IV : 6 noiembrie – 2 februarie 2011

<<<<<<<<<<<<< Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Copyright © diane.ro

Articole asemanatoare din blogul Dianei:

Simbolurile zodiacale chinezesti. Semnificatia semnelor din horoscopul chinezesc

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscop chinezesc 2010 – Zodia Caprei in anul Tigrului de metal Horoscop chinezesc 2010 – Zodia Caprei in anul Tigrului de metal Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 02, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.