Horoscop chinezesc 2010 – Zodia Calului in anul Tigrului de metal


Previziuni generale pentru Cal in 2010

Conjunctura astrala din acest an , dominata de planeta Truong Sinh / Chang Shen (planeta longevitatii) , te va supune unei puternice oscilatii intre doua tendinte contrare.Pe de o parte , vei fi extrem de motivat sa iti ameliorezi imaginea personala si sa devii subiectul admiratiei generale. Pe de alta parte , nu vei dori sa faci nici o concesie nimanui , din nici un punct de vedere , astfel incat vei actiona numai asa cum iti place.O contradictie dura care nu poate fi rezolvata decat de tine insuti ! Cu o anumita doza de bun simt , te vei putea descurca.

Pentru a profita de influentele benefice ale planetelor si a le diminua impactul negativ , va trebui sa adopti o atitudine conforma pozitiei stelei Thien Su / Tian Shi (steaua mesagerului) . In acest an , Thien Su va zabovi in sectorul autoafirmarii , asa ca va trebui sa manifesti incredere in sine , sa crezi in implinirea dorintelor tale si in mesajele transmise de intuitie.


Dragostea Calului in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010)

In aceasta perioada a anului Tigrului de Metal , atmosfera tensionata din relatia de cuplu se va risipi, lasand loc armoniei.Vei incerca sa creezi noi legaturi , mai subtile , cu tovarasul tau de viata , iar voiosia si umorul vor ocupa un loc important in viata de cuplu.In aceasta atmosfera calda , placerea va fi omniprezenta.
Cei singuri se vor arunca in cucerirea multor inimi si le va veni greu sa creada cat de multe persoane fermecatoare vor roi in jurul lor.Poate avea loc o intalnire decisiva , capabila sa iti schimbe intru totul perspectiva amoroasa.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Rutina iti va fi cel mai mare dusman al iubirii.Indiferent de cat de mult te simti atasat de obiceiurile cotidiene , le vei resimti ca o povara si vei dori sa aduci cat mai multe schimbari in viata de cuplu.
Atentie ! Daca iti va apare in cale o noua poveste de dragoste , iti va fi foarte greu sa ii rezisti.
Cei singuri sunt sfatuiti sa nu se implice in relatii care pot aduce mai multe necazuri decat singuratatea.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Vei fi ferit de furtuni sentimentale si vei putea sa savurezi momentele de fericire senina alaturi de persoana iubita.Aceasta armonie sentimentala iti va aduce un nou echilibru interior.
Caii singuri vor avea parte de o intensa perioada romantica si vor avea sansa de a intalni pe cineva care le va schimba intru totul cursul vietii.Casatoria pluteste in aer !

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2010 )

O perioada de delicii impartasite. Te vei simti bine in pielea ta , iar armonia va guverna asupra relatiei tale de cuplu.Optimismul tau va fi transmis partenerului , incintandu-l sa vada numai aspectele pozitive ale vietii .Totodata , sexualitatea in cuplu va vibra pe aceeasi lungime de unda.
Daca esti o persoana solitara , va trebui sa te multumesti deocamdata cu aceasta situatie.

Cariera Calului in 2010

Primul trimestru (14 februarie – 13 mai 2010)

O multime de treaba la serviciu , multe de facut acasa.Drept urmare , acest interval de timp va trece intr-o suflare.Vei ajunge sa regreti ca ziua nu poate avea mai mult de 24 de ore.Oricum , uneori este mai bine ca timpul sa ti-o ia inainte , decat sa te agati, cu disperare , de fiecare minut.
Munca te va rasplati cu multe satisfactii , iar , pentru unii dintre Cai , se poate ivi o avansare sau o marire de salariu.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Gratie sprijinului stelei Tieu Hao / Xiao Hao (steaua minorei eroziuni) , nu vei avea nici o dificultate majora in munca.Cu toate acestea , rutina zilnica iti poate fi data peste cap de unele evenimente neasteptate.Semnul tau zodiacal te face sa iti doresti stabilitate si securitate pentru a lucra eficient , si de aceea aceste sincope te pot scoate din ritm.
Pentru a face fata noilor provocari , incearca sa iti pastrezi increderea in tine si sa actionezi prompt .Combativitatea poate aduce sortii de partea ta.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Cariera iti va fi pusa in valoare de sprijinul planetei Thieu Duong / Hui Qi (planeta Yang) .Un motiv pentru a nu risipi nici o clipa.Vei avea oportunitatea sa aduci la o finalizare plina de succes proiecte de mare anvergura , proiecte care necesita indrazneala , sange rece si initiativa.Vei fi insufletit de un spirit competitiv de zile mari , care iti va paraliza rivalii.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2010 )

Aspectul stelei Van Xuong Wen Chang (steaua discursului) va fi inca o data inhibat de ambitia ta legata de cariera.Persoanele care spuneau pana acum ca tratezi lucrurile cu o prea mare usurinta , vor declara ca iti lasi viata personala deoparte pentru a face fata provocarilor muncii.
In curand vei culege roadele eforturilor tale.

Sanatatea Calului in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010)

Datorita influentei proaste a stelei Thieu Duong / Hui Qi (steaua Yang) , vei avea un apetit capricios zilele acestea.Vei avea tentatia sa te alimentezi intr-o maniera dezordonata.Daca iti doresti sa eviti consecintele unei astfel de diete dezechilibrate , incerca sa te controlezi cat de cat.Cel putin , straduieste-te sa iei trei mese pe zi , la ore regulate , si sa te infranezi sa rontai orice pe parcursul zilei sau noptii.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Sectotul sanatatii va fi foarte vulnerabil din punct de vedere astral.Este posibil sa ai o rezistenta fizica sau psihica mai mica decat de obicei.O mica sugestie : cateva sedinte de acupunctura pot avea darul sa iti stimuleze sistemul imunitar si sa te reincarce cu energie.Pe de alta , parte , fii precaut in manuirea sculelor ; unele clipe de neatentie pot sa iti aduca raniri , mai ales ale mainilor.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Schimbarile de vreme , efectele umiditatii sau ale poluarii pot constitui o sursa derajanta pentru dureri de cap , otite , dureri de stomac sau raceli.Pentru a contrabalansa aceste efecte negative ale stelei Bat Toa / Ba Zuo (steaua celor 8 scaune) , at putea fi de recomandat un surplus de vitamine.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2010 )

In ansamblu, vei avea o stare buna de sanatate.Doar acei dintre nativi care trec prin experiente de dragoste contradictorii si cad prada unor stari de nervozitate si tensiune , pot ajunge la insomnii .
Caii care au o afectiune de sanatate de durata vor beneficia de aspectul benefic al planetei Thai Phu / Tai Fu (planeta enigmei) , aflate in sectorul sanatatii Calului.

Banii Calului in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010)

Este posibil sa apara in aceasta perioada cateva conjuncturi de modificare a balantei bugetare.Unii dintre Cai vor avea parte de niste schimbari majore.O perioada contradictorie , care poate aduce fie castiguri neasteptate , fie diminuari ale resurselor financiare.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Nici o stea importanta nu va influenta negativ , in mod direct , sectorul financiar.Un interval de timp calm si relaxat.Sprijinul planetei Tu Vi / Tzi Wei (regele stelelor) , un astru al norocului si succesului , ar trebui sa te fereasca de orice fel de probleme.Mai mult decat atat , aspectul favorabil al planetei Dao Hoa / Xian Chi (planeta florii) poate avea darul sa te apere de dificultati si sa iti ofere un mic castig financiar.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Steaua Tang Mon Sang Men (steaua plangerii) va avea un impact direct asupra finantelor tale , asa ca nu ar trebui sa te confrunti cu multe probleme.Aspectul stelei Pha Quan / P'o Chun (steaua demolarii /distrugerii) te poate indemna sa iei o decizie incorecta ; daca te-ai gandit sa iti reorganizezi sistemul financiar sau sa te implici intr-o noua investitie , ar fi de dorit sa mai astepti o vreme.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2011)

Cei care pe parcursul anului s-au luptat cu dificultati financiare , ar trebui sa inceapa sa isi reechilibreze balanta bugetara.Tu Vi / Tzi Wei (regele stelelor) , steaua norocului si a banilor , va fi intr-o pozitie favorabila , inlesnind castigurile usoare.Cu toate acestea , prudenta trebuie sa vegheze in continuare ; nu te aventura in cheltuieli costisitoare !


Nota : Asa cum ati observat , cele patru trimestre ale anului chinezesc 2010 , anul Tigrului , difera de cele europene. Ele sunt cuprinse in urmatoarele perioade de timp :

- Trimestrul I : 14 februarie – 13 mai 2010
- Trimestrul II : 14 mai – 9 august 2010
- Trimestrul III : 10 august – 5 noiembrie 2010
- Trimestrul IV : 6 noiembrie – 2 februarie 2011

<<<<<<<<<<<<< Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Copyright © diane.ro

Articole asemanatoare din blogul Dianei:

Simbolurile zodiacale chinezesti. Semnificatia semnelor din horoscopul chinezesc

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscop chinezesc 2010 – Zodia Calului in anul Tigrului de metal Horoscop chinezesc 2010 – Zodia Calului in anul Tigrului de metal Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 01, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.